ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Συνεχίζουν οι "ψεκασμένοι" να μιλάνε για θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την πανδημία και τα αυστηρά μέτρα που αναγκάστηκαν να πάρουν όλες οι δυτικές κυβερνήσεις του κόσμου και όχι μόνο. Θεωρούν μάλιστα πως κάνουν και αντίσταση διασπείροντας fake news στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν υπάρχει σωτηρία ευτυχώς που είναι μειοψηφία και οι οπαδοί τους πολίτες χαμηλού iq. Iq ραδικιού ανθρώπων που ενώ έχουν πεθάνει πάνω από 1.000.000 άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί πρέπει να φοράμε μάσκα και αμφισβητούν τα μέτρα που προτείνουν οι μεγαλύτεροι επιστήμονες στον κόσμο.

  • Σύσσωμη η αντιπολίτευση εναντίον του νέου νεκροταφείου στον Υμηττό. Καμία έκπληξη δεν περιμέναμε άλλωστε κάτι καλύτερο από όσους έχουν για καλό δήμαρχο τον Δημήτρη Κιντή και κρύβονται πίσω από έναν νομικό που θεωρεί πως ζούμε σε φασιστική δικτατορία επειδή η κυβερνήσεις όλου του δυτικού κόσμου δίνουν μάχη με την πανδημία την ώρα που "ψεκασμένοι" αμφισβητούν ακόμα και την θανατηφόρα δράση του ιού. 

  • Οι υπάλληλοι της καθαριότητας ως γνωστόν έχουν πενθήμερο άρα ό,τι κάνετε πλέον μέσω του αρμόδιου Αντιδημάρχου αφού εμείς να κάνουμε 20 αναρτήσεις την εβδομάδα με τους γεμάτους κάδους της πόλης δεν το βλέπουμε. Θυμηθείτε τις εικόνες το 2023 τότε που θα σας έχουμε υποψηφιότητα που θα λέει ξεκάθαρα πως η δομή πρέπει να πάει σε ιδιώτη. Μάγος δεν είναι κανένας Αντιδήμαρχος και 400 εργαζόμενους καθαριότητας δεν θα αποκτήσουμε όσο και εάν το παλεύει ο κ. Θεοδωρικάκος που φροντίζει να γεμίζει τους ΟΤΑ με νέο προσωπικό κυρίως 8μηνων συμβάσεων. Άλλωστε η διοίκηση αυτή έχει δείξει πως δεν θα τα βάλει με το σωματείο και έτσι Άλιμος σε καθαριότητα δεν θα γίνουμε. Ελπίζουμε να προχωρήσει το θέμα του ηλεκτροφωτισμού αφού εκεί υπάρχει πολύπλευρο συμφέρον και δεν εννοώ μόνο των κατοίκων. Άλλωστε έχετε δει και από εμάς αλλά και από το notia.gr τι έγινε στον δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης. 

  • Όταν ο Σαμαράς έδινε χρίσμα το 2014 στον κ. Κωνσταντάτο προφανώς δεν περίμενε πως η μεγάλη επένδυση του Ελληνικού θα είχε την σημερινή της κατάληξη. Μάλλον δικαιωμένος θα βγει ο Συριζαίος Κορτζίδης γιατί άμα είναι να δούμε καζίνο μετά από 7 χρόνια τι να το κάνουμε ; Ούτε την είσοδο δεν θα έχουμε να πληρώσουμε για να μπούμε! 

  • Μετά το ρεπορτάζ μας στον Προφήτη Ηλία, μας έχουν καλέσει και στα Αστυνομικά κάτι που θα κάνουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας που έρχεται. 

  • Τονίζουμε και πάλι πως καταγγελία χωρίς στοιχεία ή χωρίς καν καταγγέλλων δεν θα δείτε από εμάς επειδή προφανώς και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν από εμάς το λάθος. 

  • Οι φίλοι του Χαραυγιακού δικαίως διαμαρτύρονται, παίζουν και αυτοί αύριο στην πρεμιέρα της Γ΄Εθνικής με τον Α.Σ Άνω Μέρα (Μύκονος). Επειδή θα νικήσουν θα έχουμε εκτενές την νίκη τους την Δευτέρα. Εμείς Ηλιούπολη είμαστε και ας μας έβριζαν κάποιοι από την περσινή διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: