ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η εικόνα της πόλης στον τομέα της καθαριότητας σήμερα απογοητευτική αφού η στάση εργασίας που είχε το ΣΕΔΗ άφησε πολλούς κάδους γεμάτους

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Η εικόνα της πόλης στον τομέα της καθαριότητας σήμερα απογοητευτική αφού η στάση εργασίας που είχε το ΣΕΔΗ άφησε πολλούς κάδους γεμάτους

 


Δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ στον τομέα της καθαριότητας , δεν κοροϊδεύουν κανέναν σε λίγο δεν θα τους μείνει ουδείς υποστηρικτής εκτός από τους εργαζόμενους του τομέα καθαριότητας και φυσικά τους οπαδούς της Λαϊκής Συσπείρωσης και των αριστερών δημοτικών παρατάξεων. 

Όλο και πιο πολλοί συνδημότες μας καταλαβαίνουν πως όσο εδώ δεν υπάρχει δήμαρχος ένας Κονδύλης να τα βάλει με τους συνδικαλιστές αλλά και τους εργαζόμενους η ΜΟΝΗ λύση που απομένει είναι να δοθεί η ΔΟΜΗ της καθαριότητας σε ΙΔΙΩΤΗ. 



Αναμένουμε την αντίδρασή τους . Δελτίο τύπου δηλαδή  με τα γνωστά τους ΨΕΥΔΗ πριν τους δείξουμε τα "τρωκτικά" γιατί προφανώς και εν μέσω covid-19 δεν μπορεί να αφήνετε η καθαριότητα ιδίως όταν η κυβέρνηση έχει φροντίσει για 100 νέες συμβάσεις ορισμένου χρόνου στον τομέα καθαριότητας που ήδη έχουν προσληφθεί στον δήμο μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: