ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νικητής στον διαγωνισμό φωτογραφίας του Φροντιστηρίου Μ.Ε Κυρίτσης ο συνδημότης μας Ηρακλής Τσιμέκας

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Νικητής στον διαγωνισμό φωτογραφίας του Φροντιστηρίου Μ.Ε Κυρίτσης ο συνδημότης μας Ηρακλής Τσιμέκας



Για πρώτη φορά φέτος το Φροντιστήριο Μ.Ε. Κυρίτσης διοργάνωσε, στην ομάδα που δημιούργησε στο Facebook, έναν καλοκαιρινό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τις ομορφιές και τα ιστορικά μνημεία της χώρας μας, με στόχο να προτρέψει τα μέλη της ομάδας και τους φίλους του Φροντιστηρίου μας να αναδείξουν μέσα από τον φωτογραφικό τους φακό την Ελλάδα μας. Οι ψήφοι (likes) των μελών της ομάδας μας και των επισκεπτών της, ανέδειξαν ως καλύτερη φωτογραφία αυτή του Ηρακλή Τσιμέκα με την Ελληνική σημαία να ανεμίζει στον Υμηττό πάνω από το Λεκανοπέδιο της Αττικής και τον Σαρωνικό. 

Το Σάββατο (17/1) ο νικητής που όλοι εσείς αναδείξατε, ο Ηρακλής Τσιμέκας, παρέλαβε, από τα χέρια του Διευθυντή του Φροντιστήριου μας Νίκου Κυρίτση, το έπαθλο του, ένα super έξυπνο κινητό Xiaomi Redmi 9C.




Ο κ. Κυρίτσης παραδίδοντας το κινητό στον Ηρακλή Τσιμέκα τόνισε ότι ο διαγωνισμός αυτός «μας έκανε όλους να αγαπήσουμε την Ελλάδα μας ακόμα περισσότερο, μέσα από τον πολιτισμό και τα τοπία της», προσθέτοντας ότι το Φροντιστήριο θα συνεχίσει να εστιάζει προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιμέκας αφού ευχαρίστησε τον κ. Κυρίτση για την απονομή του βραβείου, πρόσθεσε «ότι αυτός ο διαγωνισμός μας έδωσε τη δυνατότητα να δείξουμε τις ομορφιές της Ελλάδας και παράλληλα με αυτή την ασχολία να ξεχαστούμε από την δύσκολη περίοδο που περνάμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: