ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Ματαιοπονούν οι συκοφάντες μας 7 χρόνια έχουμε δείξει σε όλες και όλους την αταλάντευτη πορεία μας και τον αγώνα μας κατά της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. Από τους οπαδούς του κατά φαντασία υποψήφιου δημάρχου έως τους "ψεκασμένους" που θεωρούν την πανδημία γρίπη έχουμε δώσει μάχες και τις έχουμε κερδίσει. Όσοι δεν θέλουν κάμερες και live streaming στις σχολικές αίθουσες απλώς καλύπτουν παιδεραστές εκπαιδευτικούς. Όλες και όλοι ξέρουν την "ευαισθησία" τους ας βρίζουν το λειτούργημα που ασκούμε όσο θέλουν ,οι ίδιοι θα παρακαλάνε για κάμερες παντού όταν κακοποιοί τους σφάζουν εν ώρα εργασίας. Η Ελλάδα αλλάζει, τα νέα παιδιά δεν μπορούν να συνεχίσουν να εκπαιδεύονται από μη αξιολογημένους εκπαιδευτικούς ,δεν μπορεί κανείς να αφαιρέσει το δικαίωμα από τους γονείς να έχουν τα παιδιά τους πραγματικά ασφαλή στο σπίτι και με μαθήματα εξ' αποστάσεως όταν υπάρχουν κρούσματα covid-19 στα σχολεία. 15 μαθητές ανά τμήμα δεν υπάρχει ούτε στη Γαλλία , ούτε στη Γερμανία αλλά και πουθενά στον κόσμο. Οι ανοησίες της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης αφορούν μόνο συγκεκριμένο κοινό και όχι την πλειοψηφία των γονέων της πόλης μας που δεν συνδικαλίζεται και δεν μετέχει σε τέτοιες Αριστερές Ενώσεις. 

  • Τρεις και σήμερα έτοιμη η απεργία της Πέμπτης των δημοσίων υπαλλήλων. Ελπίζουμε να δουλέψει προσωπικό ασφαλείας στην καθαριότητα αλλιώς θα δούμε πάλι τις ίδιες τραγικές εικόνες του Σαββάτου.
  • Νέο κόμμα στα δεξιά της ΝΔ και να υπάρξει θα έχει την τύχη όλων των αντίστοιχων που δημιουργήθηκαν από την μεταπολίτευση και μετά. Διψήφιο τέτοιοι σχηματισμοί δεν παίρνουν αφού οι πολλοί επιλέγουν ακόμα κόμματα Εξουσίας. Αργότερα ίσως δούμε και κάποιες συνεργασίες που θα ευνοήσουν αυτά τα κόμματα αλλά ακόμα είναι νωρίς. Άμα δείτε π.χ συνεργασία ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ να αναμένεται την ενδυνάμωση τέτοιων κομμάτων στο μέλλον. 
  • Ας το καταλάβουν όλες και όλοι, χωρίς πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά η εγκληματική οργάνωση δεν θα έφτανε ποτέ να καταδικαστεί στις αίθουσες των δικαστηρίων. Άλλωστε η εισήγηση της Εισαγγελέως στη δίκη είναι χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατούσε και επικρατεί ακόμα σε μεγάλο τμήμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Μάλλον το υλικό της ΕΥΠ που αποδεικνύει την εγκληματική δράση της οργάνωσης δεν το εξέλαβαν υπόψιν τους εισαγγελείς όπως αυτή που τους αθώωσε στην εισήγησή της από αυτή την βαριά κατηγορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: