ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα μόλις λεπτό

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα μόλις λεπτό



  • Η " μάχη" στον τομέα της καθαριότητας συνεχίζεται με ειδικά συνεργεία που βγαίνουν και το Σαββατοκύριακο σε διάφορες περιοχές της πόλης. Αυτό το ΣΚ δράση υπήρχε στην Αγία Μαρίνα αφού ως γνωστόν η περιοχή αυτή βγάζει Δήμαρχο! 

  • Όχι δεν κάναμε κανένα λάθος αγαπητοί δεξιοί αναγνώστες μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά με ποιον πολιτικό χώρο "φλερτάρει" και σφιχταγκαλιάζεται η "Ένωση Επαγγελματιών - Βιοτεχνών & Εμπόρων Ηλιούπολης" όμως εμάς μας ενοχλεί περισσότερο η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ παρά η ξεκάθαρη στάση που κρατάει εδώ και δεκαετίες το συγκεκριμένο σωματείο που όπως είδατε συμμετέχει δυναμικά στις εκδηλώσεις που γίνονται και αφορούν και προβλήματα του κλάδου τους. Θα το επαναλάβουμε άλλωστε τόσα δεξιά ΜΜΕ (κανένα δηλαδή πλην του δικού μας ιστολογίου) έχει η πόλη μπορείτε να διαβάζετε αυτά πασόκοι που μας το παίζετε και δεξιοί. Εμείς μαθήματα κομματικού "πατριωτισμού" δεν θα πάρουμε  προφανώς από όσους ήρθαν στη ΝΔ μόνο για να "φάνε". Άλλωστε μέλη της παρακάτω  Ένωσης είναι και ψηφοφόροι της ΝΔ  με περισσότερους αγώνες τις προηγούμενες δεκαετίες από εσάς  που απογοητεύθηκαν από τις κυβερνήσεις της ΝΔ  που είχε υποσχεθεί πολλά στους ελεύθερους επαγγελματίες και κυρίως μείωση του συντελεστή φορολογίας. Εμείς βλέπουμε πως στις πλάτες των ιδιοκτητών ακινήτων πάει να κάνει "κοινωνική πολιτική" και πέραν τούτου ουδέν! 





  • Άλλωστε όταν δημιουργήθηκε ο άλλος σύλλογος ήμασταν από τα πρώτα ΜΜΕ που τον προβάλαμε θεωρώντας πως είχε κόμμα και χρώμα αφού είναι "Κόκλας" υπεράνω δηλαδή κόμματος και χρώματος θα προβάλουμε αυτούς που δεν μπορεί να είναι κόκκινοι αλλά ξεκάθαροι σε θέσεις και απόψεις. Γιατί φυσικά και το επιχειρείν έχει να κάνει με την συμμετοχή ή μη της χώρας σε διεθνείς οργανισμούς όπως είναι η Ε.Ε και το ΝΑΤΟ. Οι αποφάσεις για το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων παίρνονται προφανέστατα από τους οικονομικά ισχυρούς αυτού του κόσμου και όχι από όσους δεν ξέρουν ούτε που χρωστάνε. 

  • Και στο θέμα του νέου νεκροταφείου για την πόλη μας οι πολλοί θέλουν να γίνει. Για τον λόγο αυτό και με δεδομένο πως η αντιπολίτευση παλεύει για το ακριβώς αντίθετο ας μην φοβηθεί η δημοτική αρχή να κάνει τοπικό δημοψήφισμα. 


  • Οι οπαδοί της "νομιμότητας" πρέπει να χάρηκαν χθες με την πρόταση της Εισαγγελέως κ. Αδαμαντίας Οικονόμου. Ευτυχώς που υπάρχει ισχυρό πολιτικό σύστημα που "ξεκωλιάζει" τέτοιους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, και έτσι ευτυχώς  δεν θα δούμε τον Παναγιώταρο να κάνει βόλτες στο Σύνταγμα μαζί με τον Λαγό και να μοιράζουν τρόφιμα φυσικά μόνο σε "ΑΙΛΗΝΕΣ". Άλλωστε η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αθωώσει 145 φορές μέλη της οργάνωσης όπως περηφανεύονταν και οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες  στην σελίδα τους, μετά από κάθε αθώωση μέλους τους συνήθως για ξυλοδαρμούς αλλά και για εκβιασμούς καταστηματαρχών. 

  • Δεν κινείται κατά την άποψή μας σωστά η κυβέρνηση όσον αφορά τα Εθνικά μας θέματα. Υπάρχει δυσαρέσκεια από τους οπαδούς του κόμματος ας το κοιτάξουν. Δεν φτάνει μόνο ένας καλός υπουργός Εξωτερικών ο κ. Νίκος Δένδιας  όταν βγαίνουν στελέχη και λένε πράγματα που δεν εκφράζουν την παράταξή μας διαχρονικά. Ας μην ξεχνούν πως είναι συνεχιστές των αγώνων του Ναπολέοντα Ζέρβα που πολέμησε και τον μαύρο και τον κόκκινο φασισμό. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: