ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όλο και περισσότερους ακροατές τσιμπάει το Lime Radio το δημοτικό ραδιόφωνο της Ηλιούπολης

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Όλο και περισσότερους ακροατές τσιμπάει το Lime Radio το δημοτικό ραδιόφωνο της Ηλιούπολης


"Ανιχνεύσιμο" πλέον από την alexa.com το διαδικτυακό ραδιόφωνο του δήμου μας στη θέση 7300 στην Ελλάδα κερδίσει καθημερινά ακροατές που μπαίνοντας να το ακούσουν ρίχνουν και την θέση του κατάταξη στον σχετικό πίνακα της alexa.com

Στο ξεκίνημά του δεν πέρσι δεν ήταν καν ανιχνεύσιμο (no data)  κάτι που κράτησε για το πρώτο διάστημα της λειτουργίας του. Με 24ωρη λειτουργία σίγουρα θα είχε μια πολύ καλύτερη θέση και θα βοηθούσε όσους αποφάσισαν την λειτουργία του. Αρχικώς χωρίς σχεδιασμό τώρα δείχνει αυτό να αλλάζει. 

Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί τοπικιστές που ζουν και ψωνίζουν από την πόλη και θα ήθελαν να ακούν και το ραδιόφωνο της. Κάποιοι άλλοι ίσως επιθυμούσαν προσφορές από τα τοπικά καταστήματα για τους ακροατές του διαδικτυακού μας ραδιοφώνου. Είναι μια καλή προβολή και για τις επιχειρήσεις της πόλης . Αυτές τις μικρομεσαίες που πλήττονται εκ νέου με τα μέτρα κατά του covid-19. 

Επειδή οι παραγωγοί είναι στο ΤΖΑΜΠΑ και όχι σαν τους υπόλοιπους υπαλλήλους στο ΔΗΜΟ μας που το μόνο τελείως ΤΖΑΜΠΑ που κάνουν είναι να μας βρίζουν μπας και αλλάξουμε ρότα ,καλό θα ήταν να κοιτάξει αυτό το θέμα η διοίκηση. 

Άλλωστε στο ΔΗΜΟΣΙΟ τομέα ο εθελοντισμός δεν έχει αποτέλεσμα. Όχι πως έχει στον ιδιωτικό γιατί ως γνωστόν σε καπιταλιστικό σύστημα ό,τι πληρώσεις παίρνεις. 

Στις Σοβιετίες και πληρώνεις και δεν παίρνεις αλλά είναι η εποχή των μεταρρυθμίσεων και η χώρα θα προσαρμοστεί είτε με ΔΕΞΙΑ κυβέρνηση είτε με ΑΡΙΣΤΕΡΗ στα νέα παγκόσμια δεδομένα. 

Όσοι λοιπόν δεν ακούτε ΣΚΑΪ όπως εγώ βάλτε και 2 ώρες την ημέρα Lime Radio για μουσική αφού οι εκπομπές λόγου είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και ο χαρακτήρας του διαδικτυακού ραδιοφώνου είναι κατά βάση ψυχαγωγικός σε μια εποχή που η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ κερδίζει και πάλι πόντους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: