ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : O Sakis Fytros νομίζει πως είμαστε Βενεζουέλα - Ατυχώς για εκείνον ζούμε σε δυτικό κράτος

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

O Sakis Fytros νομίζει πως είμαστε Βενεζουέλα - Ατυχώς για εκείνον ζούμε σε δυτικό κράτος


Ένας ακόμα υβριστής μας θα κληθεί να αποδείξει στις αρμόδιες αρχές τους ισχυρισμούς του εναντίον μου . Ανάρτησε στο facebook και συγκεκριμένα στην ομάδα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ απαξιωτικά σχόλια προς το ιστολόγιό μας , τους συναδέλφους του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ  (το οποίο το γίδι αποκαλεί ΠΡΏΤΟ ΦΛΕΜΑ )και έκανε και ρατσιστικά σχόλια για την εθνικότητα νόμιμα εργαζόμενης αλλοδαπής στην χώρα μας .


Θεωρεί φαίνεται τον εαυτό του ανώτερο είδος και "ΑΙΛΙΝΑΡΑ" και μέσα στον παραλογισμό του γράφει:


Για εμάς άρχισε το γνωστό μοτίβο όλων όσων δεν έχουν επιχειρήματα

Ο κ. Φύτρος που με θεωρεί ακροδεξιό προφανώς και δεν με γνωρίζει . Το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία θα πάρει εάν η Ρουμάνα κινηθεί νομικά εναντίον του. Εγώ αφού δω πως δεν έχει "κλέψει" από αλλού αυτές τις άθλιες φωτογραφίες που έχει στον λογαριασμό του  θα τον "διαφημίζω" καλώντας τον να καταφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη όπου εκεί θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του εναντίον όλων όσων συκοφαντεί. 

Εμείς ως δημοσιογράφοι και οι συνάδελφοι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που απαξίωσε ενώ είναι το πρώτο διαδικτυακό μέσο προφανώς έχουμε βήμα και του απαντάμε πως δεν φοβόμαστε από την ΛΑΣΠΗ του .


Καλούμε τον διαχειριστή της σελίδας ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ να τον διαγράψει από μέλος της αφού προφανώς και εάν δεν κατεβάσει τις ασυναρτησίες του προφανώς τις υιοθετεί.

Στείλαμε ήδη στην μητρική εταιρία του facebook τον λογαριασμό και φυσικά καλούμε οποιονδήποτε αναγνώστη μας να μας πληροφορήσει εάν είναι ένας λογαριασμός με πραγματικές φωτογραφίες ή ακόμα ένα τρολ κομματικού χώρου.

Τον περιμένουμε λοιπόν να αποδείξει την αλήθεια όσων ισχυρίζεται πράγμα αδύνατο γιατί ό,τι έχει γράψει στο διάλογο που έχει κρατηθεί είναι όλα ΨΕΜΑΤΑ και φαντασίες.

Το ουσιαστικό ρεπορτάζ ατυχώς για εκείνο είναι το δικό μας με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και θα το διαπιστώσει όταν ο ίδιος κληθεί να αποδείξει τις αθλιότητες του ενώπιον των αρμόδιων αρχών.

ΥΓ: Όποιος αναγνώστης μας γνωρίζει τον Sakis Fytros ας επικοινωνήσει μαζί μας. Να ξέρουμε τουλάχιστον εάν μας βρίζει ένα ακόμα fake προφίλ σαν του Barouteas ή πρόκειται για πρόσωπο που έχει δηλώσει τα πραγματικά του στοιχεία στην πλατφόρμα.
ΥΓ1 : Συγχωρέστε μου τα ορθογραφικά λάθη στο "ΕΛΛΗΝΑΡΑ" αλλά είναι όπως γράφουν όλοι όσοι έχουν φουσκωμένη "εθνική υπερηφάνεια" . Γιατί κάποιοι θα βρεθούν να μας ψέξουν και για τα Ελληνικά μας . Πάντως μαθήματα άμα πάρουμε θα το κάναμε από όσους ξέρουν για να μην μπερδεύονται και κάποιοι που θα το επιθυμούσαν. Βασικά να γράφουμε όσα εκείνοι  επιθυμούν αλλά εμείς δεν θα τους κάνουμε ποτέ το χατίρι. Βλέπετε δεν υπηρετούμε τα ίδια πράγματα.

UPDATE  : Και βέβαια τα εύσημα παίρνει ο Sakis Fytros από την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Soula Manoli αφού άλλωστε είναι η πρώτη διδάξασα σε ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον του ίδιου προσώπου





Ο Sakis Fitros ρωτάει πράγματα που έχουν απαντηθεί απλώς δεν θέλει να τα δει. Η λίστα με τα ΜΜΕ που πήραν χρήματα για την καμπάνια του covid-19 δεν έχει το ιστολόγιό μας αντίθετα 7000 πήρε το φιλικά προσκείμενο tvxs . Εμείς απαντάμε σε όλα αυτός δεν απαντάει σε τίποτα και συνομιλεί με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που έκανε ρατσιστική επίθεση σε νόμιμα αλλοδαπή εργαζόμενη στη χώρα μας.

Αυτά προς το παρόν γιατί τρέχει και δημοτικό συμβούλιο.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: