ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ευτυχώς που υπάρχει και η zougla.gr να λένε στην αξιωματική αντιπολίτευση που έχει χάσει την μπάλα με τις Σταλινικές μ@λ@κίες της "Αυγής"

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Ευτυχώς που υπάρχει και η zougla.gr να λένε στην αξιωματική αντιπολίτευση που έχει χάσει την μπάλα με τις Σταλινικές μ@λ@κίες της "Αυγής"

 


Ο πίνακας με τα 50 πρώτα site στην πατρίδα μας δείχνει καθαρά την δεξιά στροφή της κοινωνίας μας όσον αφορά την διαδικτυακή της ενημέρωση. 

Για κάποιους που θεωρούν πως με πρωτοσέλιδα σαν το χθεσινό της "Αυγής" θα έρθουν και πάλι στην Εξουσία. 

Σε καμία άλλη περίοδο μέσα στα μνημόνια δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη η επικράτηση των κεντροδεξιών ΜΜΕ έναντι αυτών που υποστηρίζουν την Αριστερά. 

Εκτός από το "Έθνος" και βέβαια την zougla.gr τα υπόλοιπα ακόμα και το news247 του Μάρη δεν έχουν πλέον καθαρό αριστερό πρόσημο. 

Εάν δεν υπήρχε η zougla.gr που πάντα εάν και ανήκει στον χώρο της κεντροαριστεράς αντιμετωπίζει τους πάντες με δημοσιογραφικό κριτήριο και κυρίως ένστικτο η ΝΔ και η κυβέρνησή της θα είχε πλήρη κυριαρχία στα ΜΜΕ. 

Και βέβαια μετά το στραπάτσο του αντιμνημονίου ελάχιστα ΜΜΕ θα μπουν στην διαδικασία να ακολουθήσουν "ψεκασμένους" την επόμενη κρίσιμη πενταετία για την χώρα μας.

ΥΓ: Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Η ΑΥΓΗ" για κάποιους που την θεωρούν σοβαρό έντυπο που τάχα έχασε τον δρόμο του....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: