ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εμείς θα εξακολουθούμε να αναδεικνύουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας και στο θέμα του συνδημότη μας κ. Γιώργου Μινάρδου

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Εμείς θα εξακολουθούμε να αναδεικνύουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας και στο θέμα του συνδημότη μας κ. Γιώργου Μινάρδου



Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεων έλεγαν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι. Για αυτό και εμείς επανερχόμαστε  στο θέμα του αναξιοπαθούντα συνδημότη μας Γιώργου Μινάρδου.





Και αφού η ομάδα νομικής υποστήριξης με τους εθελοντές νομικούς , οικονομολόγους , κ.ο.κ του δήμου μας δεν θέλει να ασχοληθεί με την ενδικοφανή προσφυγή του συνδημότη μας Γεώργιο Μινάρδου ( Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6939-318210) επανερχόμαστε μπας και βρεθεί νομικός ή λογιστής της πόλης που να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη περίπτωση.


Το θέμα προφανώς και για εμάς είναι ουσίας από αυτά που κατά καιρούς παρουσιάζουμε και αναδεικνύουν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας.


Για κοινωνικές υπηρεσίες και άλλες εύηχες λέξεις μην ξαναπείτε σε εμάς άλλωστε η ΑΠΟΤΥΧΙΑ τους είναι οφθαλμοφανής σε όσους συγκρίνουν τι είχαμε έως το 2019 και τι έχουμε σήμερα στον τομέα αυτόν.

Ήθελα να ήξερα για ποιο λόγο πληρώνουμε τόσους υπαλλήλους σε δομές που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα και που όχι μόνο δεν θα σας σώσουν τα σπίτια από τους πλειστηριασμούς αλλά εάν δεν υπήρχε η παρούσα κυβέρνηση θα κοιμόσασταν ήδη στον δρόμο!


Γιατί όπως όλες και όλοι γνωρίζουν οι περισσότεροι που χρωστάνε χιλιάδες ευρώ σε δημόσιους φορείς όχι μόνο δεν έχουν βγει από τα σπίτια τους αλλά επιχειρούν ακόμη και όπως σωστά είπαν από την δημοτική αρχή δεκάδες είναι οι συνδημότες μας που έχουν λογαριασμούς "μπλοκαρισμένους" για χρέη αλλά ακατάσχετους αφού η πρόνοια της κυβέρνησης δεν είναι να αρπάξει τα σπίτια σας αλλά να ορθοποδήσετε και πάλι.

Φυσικά δεν έχει "λεφτά να πετάξει από το ελικόπτερο" ( helicopter money) εάν και στο τέλος αυτό πράξει και η Ε.Ε ( διαβάστε σχετικά για την νομισματική πολιτική που προτείνετε από κορυφαίους οικονομολόγους όταν υπάρχει παγίδα ρευστότητας) αλλά φυσικά και capital control δεν σας έκανε όπως η προηγούμενη κυβέρνηση που με τα "πειράματά" της μας κόστισε δισ. ευρώ που χάθηκαν από την πραγματική οικονομία.


Σε κάθε περίπτωση ο κ. Μινάρδος δεν ζητάει χρήματα αλλά και δεν έχει να δώσει για την ενδικοφανή προσφυγή του προς την ΔΟΥ της πόλης μας που όπως κινούμαστε θα χαθεί και η προθεσμία υποβολής της!

Όλες και όλοι γνωρίζουν πλέον το γεγονός ας αφήσουν λοιπόν τα λόγια και ας βοηθήσουν εμείς ως οφείλαμε δημοσιοποιήσαμε το θέμα και φυσικά κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αναδείξουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: