ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαψεύδουν και τα βίντεο επειδή είναι τραβηγμένα από μακριά , ας γνωρίζουν όμως πως οι Πρεσβείες έχουν και άλλα μέσα - Ζητήστε τώρα κ. Χρυσοχοϊδη την παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ αφού εάν δεν το έχετε ήδη αντιληφθεί δεν έχετε να παλέψετε τα βίντεο απλών πολιτών και η συνέχεια θα σας εκθέσει σε σημείο να κινδυνέψει η δική σας καρέκλα!

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Διαψεύδουν και τα βίντεο επειδή είναι τραβηγμένα από μακριά , ας γνωρίζουν όμως πως οι Πρεσβείες έχουν και άλλα μέσα - Ζητήστε τώρα κ. Χρυσοχοϊδη την παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ αφού εάν δεν το έχετε ήδη αντιληφθεί δεν έχετε να παλέψετε τα βίντεο απλών πολιτών και η συνέχεια θα σας εκθέσει σε σημείο να κινδυνέψει η δική σας καρέκλα!

 


Αυτή είναι η αστυνομία μας . Αυτές τις "έρευνες" κάνει,  και προφανώς επί Χούντας θα έκαναν "χρυσές δουλειές". Είναι τόσο ανίκανοι όσο και τα σώματα ασφαλείας επί επταετίας. 

Άμα τους πιστεύει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ή εάν θεωρούν πως το βίντεο που ανάρτησε η ιστοσελίδα zougla.gr είναι πλαστό ας αναμένουν και τις συνομιλίες των πληρωμάτων της ομάδας ΔΡΑΣΗ μπας και εκεί συνειδητοποιήσουν πως το "παιχνίδι" δεν τους ωφελεί , γιατί απλούστατα δεν έχουν να κάνουν με ερασιτέχνες. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: