ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Προφανώς και τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια υπέρμετρης αστυνομικής ΒΙΑΣ δεν "καλύπτονται" από κανέναν μανδύα Αστικής Δημοκρατίας και μας οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Προφανώς και τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια υπέρμετρης αστυνομικής ΒΙΑΣ δεν "καλύπτονται" από κανέναν μανδύα Αστικής Δημοκρατίας και μας οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς

 


Όχι ο ξυλοδαρμός σε μια πλατεία ενός πολίτη που θα μπορούσε εάν παρανόμησε να συλληφθεί δεν δικαιολογεί ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ από το να προβεί στον δημόσιο ξυλοδαρμό του. 

Όχι η αξιοπιστία της Ελληνικής Αστυνομίας διαχρονικά στην χώρα μας δεν νομιμοποιεί καμία πολιτική ηγεσία να την εμπιστεύεται . 

Οι δεκάδες ηχογραφήσεις από την ΕΥΠ επίορκων αστυνομικών από το μακρινό 2013 δεν νομιμοποιεί καμία πολιτική ηγεσία να τους διατηρεί στις θέσεις τους επειδή η Δικαιοσύνη δεν επιτελεί το καθήκον της. 

Υπεύθυνη και για την απονομή της Δικαιοσύνης είναι η πολιτική ηγεσία αφού αποδεδειγμένα είναι "ΤΥΦΛΗ" στη χώρα μας κάτι που καταδεικνύουν δεκάδες καταδίκες της χώρας μας από διεθνείς οργανισμούς. 

Οι συνδικαλιστές της αστυνομίας αντιδρούν στην τοποθέτηση καμερών πάνω στους αστυνομικούς την ώρα της υπηρεσίας τους ενώ σκαρφίζονται ως δημόσιοι υπάλληλοι της τελευταίας Σοβιετίας της Ε.Ε χίλιους λόγους ακόμα και για την τοποθέτηση στα οχήματά τους. 

Επειδή δύο κρατικές υπηρεσίες η ΕΥΠ και η ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε "πόλεμο" με την πρώτη να κατηγορεί την δεύτερη για ΔΙΑΦΘΟΡΑ θεωρούμε σκόπιμο στη Βουλή την Παρασκευή να μας απαντήσει η πολιτική ηγεσία του Τόπου τι έχει γίνει και πόσο προχωράει η ΚΑΘΑΡΣΗ από τις καταγραφές κλιμακίου της ΕΥΠ ( που τώρα λένε πως έδρασε με δική του πρωτοβουλία!) και αφορά την περιβόητη περίπτωση ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ με επικεφαλής δύο νεκρούς που φέρονταν και αποδεικνύονταν από την έρευνα της ΕΥΠ ως αρχηγοί της με μηνιαίους τζίρους του 1.000.000 ευρώ και με "λάδωμα" ανωτέρων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ από τους οποίους ΟΥΔΕΙΣ έως σήμερα δεν έχει τιμωρηθεί παρά τις πιέσεις από πρεσβείες ξένων κρατών που βέβαια έπαψαν να πλήττονται από την δράση της εγκληματικής οργάνωσης μετά τις στυγνές δολοφονίες των δύο φερόμενων ως αρχηγών της. 

Οι δραστηριότητες της εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με το κατηγορητήριο που είναι ξέπλυμα βρώμικου χρήματος , πορνεία, πώληση ναρκωτικών και όπλων και φυσικά περιλαμβάνει πάνω από 200 άτομα "επιχειρηματίες" , αστυνομικούς και δικηγόρους! 

Ο δράστης του ξυλοδαρμού στην πλατεία της Νέας Σμύρνης δεν είναι άγνωστος στις υπηρεσίες της ΕΥΠ αλλά οι "αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ" θεωρούν την υπόθεση φούσκα αφού κάθε άλλο παρά αδιάφθοροι είναι. 

Τέλος οι επιλεκτικές διαρροές της ΕΛ.ΑΣ τα τελευταία 24ωρα δείχνουν απλώς τον πανικό της αφού με λάθη και παραλείψεις της έχει καταστήσει την πολιτική ηγεσία του Τόπου ευάλωτη σε πιέσεις ή ακόμα και εκβιασμούς . 

Και μπορεί έως και χθες όλες και όλοι να θεωρούσαν πως η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει αντίπαλο στην εναλλαγή στην Εξουσία αλλά μάλλον δεν κατανοούν πως όπως και το 2009 έτσι και τώρα θα πνιγούν μέσα στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ που οι ίδιοι ανέχτηκαν εάν και γνώριζαν. Το ίδιο έπαθε και ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019 άλλωστε όταν έχοντας τόσα στοιχεία προτίμησε να γίνει μέρος του προβλήματος αλλά όχι της ΛΥΣΗΣ. 

Όσοι μελετούν την Ελληνική Ιστορία θα γνωρίζουν κάτι "ουρανοκατέβατους" που αναδείχθηκαν στην πολιτική ζωή του Τόπου και βέβαια τους ΜΥΘΟΥΣ ή τις Ιστορίες εάν προτιμάτε που τους συνοδεύουν. 

Ας ελπίσουμε για το καλό της πατρίδας να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες επειδή είναι εύκολο να δημιουργείς διαύλους πληροφοριών έχοντας χρήματα αλλά παντελώς αδύνατο να τους ελέγχεις όταν η ροή του χρήματος σταματήσει. 

Αυτά προς το παρόν και ευχόμαστε η ΕΛ.ΑΣ να επιδείξει αυτοσυγκράτηση σήμερα το απόγευμα και να βρει τον επαγγελματισμό που της λείπει. Οι πολίτες που θα διαδηλώσουν δεν αποτελούν το πρόβλημα αλλά όσοι παρεισφρήσουν ανάμεσά τους που ούτε αφελείς θα είναι αλλά ούτε και "'άοπλοι". 

Τα ΜΜΕ καλώ θα ήταν να καλύψουν την σημερινή συγκέντρωση αφού όπου υπάρχουν ΚΑΜΕΡΕΣ , φωτογραφικές μηχανές και δημοσιογραφικά μάτια υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ βασική αρχή κάθε ευνομούμενης Δημοκρατίας. 

Η Αστική μας Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τον "Ρουβίκωνα" αλλά από αυτούς που είναι λύκοι με προβιές προβάτων! 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: