ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι φασίστα Μωραίτη δεν μας λείπουν τα ένσημα εσένα σου λείπει ο ανδρισμός να παραδεχτείς την ιδιαίτερότητά σου πριν σε βγάλουμε στην φόρα εμείς

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Όχι φασίστα Μωραίτη δεν μας λείπουν τα ένσημα εσένα σου λείπει ο ανδρισμός να παραδεχτείς την ιδιαίτερότητά σου πριν σε βγάλουμε στην φόρα εμείς

 


Επειδή ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ σκουπιδιάρης παρακίνησε τον γνωστό συκοφάντη μας κ. Μωραίτη με τις ανύπαρκτες σχέσεις με γυναίκες ( γιατί προφανώς για εμάς τους ΔΕΞΙΟΥΣ δεν υπάρχουν σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου συμβατές με τις δικές μας Αρχές  ) βγήκε να γράψει ο "Μεσσίας" μαζί με την κουνιστή και "ψεκασμένη" ομάδα του πως τάχα μας λείπουν τα δημοσιογραφικά ένσημα θεωρώντας μας τεμπέληδες και ψεύτικους επιχειρηματίες της δεκάρας όπως ο ίδιος . 

Να απαντήσουμε λοιπόν σε αυτόν τον υποκριτή πως εμείς δεν είμαστε Αρχιμανδρίτες κίναιδοι , ούτε του ίδιου φυράματος όσων των περιβάλλουν για να μας γράφει πως τάχα τον λασπώσαμε κιόλας ενώ ο ίδιος έχει κατεβάσει δύο ιστολόγια του για ΑΥΤΟΝ ακριβώς τον λόγο! Άμα "λασπώθηκε" να καταφύγει στον Αρχιμανδρίτη του , να τον παρηγορήσει εμείς χάρες δεν κάνουμε σε κανέναν "πούστη". 


Ας πάρει το φιλαράκι του λοιπόν αγκαλιά . και ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν αρκεί να μην ΑΝΑΡΤΟΥΝ ανακρίβειες για εμάς που έτσι και αλλιώς όλες και όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε. 

Τα έγγραφα προφανώς και αποτελούν προσωπικά δεδομένα που ευχαρίστως και πρόχειρα μέσω "ΑΤΛΑΣ" , μας δόθηκαν από τον θιγόμενο δημοσιογράφο κ. Σταύρο Μαρίνη αφού δυστυχώς για εσάς εμείς δεν πρόκειται να σταματήσουμε να σας "κυνηγάμε" , για όσα πρεσβεύεται και τα οποία  είναι επικίνδυνα για τους δημότες αυτής της πόλης και γενικότερα της χώρας μας. 

Γιατί ενώ η πόλη βρωμάει ο υπάλληλος καθαριότητας υμνεί τον δικτάτορα Παπαδόπουλο που προφανώς αρκεί να τον έγλυφες και σε διόριζε μέχρι και δήμαρχο, όχι απλώς υπάλληλο της καθαριότητας. 

Μαζέψτε κανένα σκουπίδι από την πόλη κύριε "κληρονομικό δικαίο" δημοτικέ υπάλληλε, αφού   για τα άλλα έχουμε αναλάβει εμείς και θα ολοκληρώσουμε το έργο μας. Ο Φασισμός άλλωστε για εμάς ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ δημόσια και καθημερινά ,και δεν αναμένουμε από κανένα "Μεσσία" να μας "σώσει" 

Βγάλτε τώρα εσείς τα ένσημά σας, και ας μην είναι δημοσιογραφικά,  γιατί από κρατικοδίαιτους βαρεθήκαμε να μας κουνάνε το δάχτυλο

Όταν ο σκουπιδιάρης επικοινωνήσει και πάλι με τα συνδικάτα γνωρίζοντας και τον ΑΜ του ΤΣΕΠΕΑΘ του θιγόμενου θα πάρει πάλι την ίδια απάντηση,  αφού ουδείς ασχολείται με νοσταλγούς του Γεώργιου Παπαδόπουλου στην ΕΣΗΕΑ , που νόμιζε ο άθλιος πως τάχα θα έβρισκε αποκούμπι να μας "καταγγείλει" επειδή γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Μπαίνοντας εδώ μπορεί να δει και που να πάει να μαζέψει σκουπίδια αφού οι προϊστάμενοί του προφανώς , και είναι παντελώς ανίκανοι να τον καθοδηγήσουν. 

Εδώ ο άνθρωπος που θεωρεί πως έχει το ΗΘΙΚΟ ανάστημα να αποκαλεί ψώνιο τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη , για τον άλλο θα έχουμε και συνέχεια αφού ενόχλησε και φίλους ρωτώντας πράγματα που θα του τα εξηγήσουμε εμείς ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

ΥΓ: Και άλλοι διεφθαρμένοι ήρθαν να συνδράμουν με τις "γνώσεις" τους το ποστάρισμα του φασίστα , θεωρώντας πως όπως το καλοκαίρι θα πετύχουν να μας πλήξουν. Το εγχείρημά τους προφανώς και δεν θα επιφέρει κανένα αποτέλεσμα πέρα από την ηθική τους εξόντωση που για εμάς πλέον είναι μονόδρομος αφού δεν νοείται να μας κουνάνε οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ το δάχτυλο και να καμώνονται τους ηθικούς. 

Μέχρι τέλους λοιπόν με τους άθλιους συκοφάντες μας , και με όσους θεωρούν πως μπορούν να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Οι ενεργοί φασίστες δεν μας τρομάζουν εμάς γιατί προφανώς και οι δικές μας ενέργειες ώθησαν δεκάδες στις φυλακές κάτι που μπορούν να ρωτήσουν και οι σκουπιδιάρηδες που θα καταφύγουν εκεί αφού πλέον άλλη λύση δεν έχουν. 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 
  

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Οι ναζί της πόλης έχουν πάρει "εντολή" από τις γνωστές ρατσιστριες και τους γνωστούς φασίστες που έχουν κάνει "καριέρα" στο ΜΑΚΕΛΕΙΌ γράφοντας αριστουργήματα πως να πετάξουν τα προσφυγουμπουλα στη θάλασσα…
Οπότε μαθήματα ηθική ούτε οι "πουτανες " δεν δέχονται από τέτοια ΤΈΡΑΤΑ που γράφουν τετοια κτηνώδη κείμενα…
Οι "πουτανες" κάνουν κακό μόνο στον εαυτό τους ,ενώ οι φασίστες,τα κτήνη προκαλούν κακό στους άλλους.
Όσες συκοφαντίες και να γράψετε φασίστες πάντα θα υπάρχει μια απάντηση όσο υπάρχουν ΆΝΘΡΩΠΟΙ και όχι ΤΈΡΑΤΑ.