ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ούτε ένα ομόφωνο ψήφισμα για τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια στην πλατεία Νέας Σμύρνης δεν κατάφεραν να βγάλουν!

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Ούτε ένα ομόφωνο ψήφισμα για τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια στην πλατεία Νέας Σμύρνης δεν κατάφεραν να βγάλουν!

 



Οι ιδεοληψίες της Αριστεράς και φυσικά το δίπολο ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ που κάποιοι αφελείς θεωρούν πως δεν υπάρχει φάνηκε και στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο. 

Ξεκάθαρα ο καθένας που παρακολούθησε το δημοτικό συμβούλιο κατάλαβε πως εννοούν τις έννοιες Κράτος και ΤΑΞΗ η δεξιά και η αριστερά της πόλης. 

Η δική μας άποψη για την ΕΛ.ΑΣ είναι γνωστή και πάγια δεν μπορεί να προχωρήσει η χώρα μας με τέτοια σώματα Ασφαλείας.  Και βέβαια την έχουμε χρόνια γνωρίζοντας όσα πολλοί από εσάς αγνοούν. 

Πολλές φορές η ΕΥΠ έχει εκθέσει την Ελληνική Αστυνομία,  έχει υποδείξει και καταδείξει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ της και από εμάς είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως χωρίς ριζικές αλλαγές που θα περιλαμβάνουν την ΟΡΙΣΤΙΚΗ απόλυση του 80% των υπηρετούντων στα σώματα Ασφαλείας είναι πιθανή η Πολιτειακή Εκτροπή και αυτό όχι δεν είναι ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ της Αριστεράς αλλά μια ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Οι ανόητες δικαιολογίες και οι αίολες κατηγορίες συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ κατά υπαλλήλων της ΕΥΠ πως τάχα εξυπηρετούν συμφέροντα ξένων πρεσβειών εμάς μας προκαλούν θυμηδία και φαντάζομαι από χθες προκαλούν τρόμο σε μια κυβέρνηση που διατηρώντας αλώβητη την ΕΛ.ΑΣ θα πληρώσει βαρύ πολιτικό κόστος. 

Πλάτες στην Χρυσή Αυγή , ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ , και συνδιαλλαγή με ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ αυτή είναι η εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας και προφανώς επειδή οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ έχουν καταλάβει τι έρχεται προσπαθούν να απαλλαγούν από τον αρμόδιο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που αποδεδειγμένα έχει όλα τα εχέγγυα να καθαρίσει τον χώρο. 

Ως μέσο δεν καταδικάζουμε απλώς το χθεσινό περιστατικό γιατί δεν ήταν μεμονωμένο αλλά απηχεί την ΣΗΨΗ και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ που απειλεί να μετατρέψει τους υπηρέτες του Νόμου σε απλούς ποινικούς. 

ΥΓ: Σωστή η κριτική στα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν ΑΜΑΣΗΤΟ το δελτίο τύπου του ΑΠΕ από τον δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη.  Επίσης λογική η τοποθέτησή του για ΟΜΟΦΩΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ κάτι που δεν θα συμβεί όπως φαίνεται από τις αρχικές τοποθετήσεις που έχουμε ακούσει έως τώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: