ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Αλίμου ενεργούν μη αφήνοντας την πόλη τους να βρωμίσει

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Αλίμου ενεργούν μη αφήνοντας την πόλη τους να βρωμίσει



Σε αντίθεση με το τι γίνεται στον δικό μας δήμο όπου οι κάδοι είναι ανοιχτοί αφού τα σκουπίδια δεν χωράνε καν μέσα στον όμορο με εμάς δήμο του Αλίμου δεν συναντάς τέτοιες εικόνες. 

Όπως δεν συναντάς και κλαδιά επί μήνες σε κοινόχρηστους χώρους και πλατείες, όπως δεν βλέπεις μέσα στα πάρκα τους τόσα σκουπίδια. 

Ο λόγος απλώς. Οι υπάλληλοι της καθαριότητας και Πρασίνου εργάζονται σκληρά και έχοντας μια διοίκηση με πυγμή που δεν ανέχεται παράλογες συνδικαλιστικές απαιτήσεις έχουν αντιληφθεί πως ή θα δουλεύουν ή θα βρεθούν σπίτια τους. 

Βέβαια εκεί με εξαίρεση 1-2 δημοτικές παρατάξεις το δημοτικό συμβούλιο δεν ΥΙΟΘΕΤΕΙ τα παράλογα αιτήματα του σωματείου εργαζομένων αλλά μόνο τα λογικά. Για τον λόγο αυτό βλέπετε συχνά- πυκνά σε διάφορα παρακμιακά ΜΜΕ τις "αντιδράσεις" όχι της τοπικής κοινωνίας του Αλίμου αλλά όσων ξεβολεύτηκαν από την ώρα που ο Ανδρέας Κονδύλης έγινε δήμαρχος. 

Στην πόλη μας οι διοικήσεις ακολουθούν άλλη συνταγή και το φαινόμενο είναι διαχρονικό και δεν έχει γιατρειά όσο το υπάρχον πολιτικό προσωπικό της πόλης ΔΕΝ αντικατασταθεί από ανθρώπους που θα υπηρετούν άλλες Αρχές και Αξίες και όχι τον καταστροφικό για την χώρα μας κρατισμό. 


Η πόλη βρωμάει από άκρη σε άκρη και το ΣΕΔΗ προφανώς και δεν ασχολείται με τα ρατσιστικά παραληρήματα των μελών του εναντίον προσφύγων  παρά βγάζει ανακοινώσεις όταν ΜΜΕ όπως αυτό με την επωνυμία ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αναρτά φωτογραφίες από σημεία της πόλης που δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος καλώντας την διοίκηση να αναλάβει δράση χωρίς όμως να χαλάσει το ραχάτι των εργαζόμενων που είχαν ΑΠΟΧΗ το Σαββατοκύριακο προφασιζόμενοι έλλειψη ΜΑΦ που όπως εξήγησε ο δήμαρχος στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο είναι ένα ακόμα fake news του ΣΕΔΗ. Βέβαια σε αυτό δεν ήταν παρούσα η πρόεδρος του ΣΕΔΗ κα. Καραγιαννίδου αλλά την εκπροσώπησε ΕΠΑΞΙΑ η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση αφού ΑΥΤΟΙ ενδιαφέρονται για τους εργαζόμενους του δήμου μας και αυτοί θα είναι που θα τους στείλουν οριστικά και στα σπίτια τους αφού ότι ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ στον καπιταλισμό κλείνει ή δανείζεται υπογράφοντας μνημόνια. 

Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να ανεβάσουμε φωτογραφίες με του ΤΟΝΟΥΣ σκουπιδιών και κλαδιών που παραμένουν αμάζευτα . Τις κρατάμε για την προεκλογική περίοδο τότε που οι υπεύθυνοι θα διεκδικούν εκ νέου την ψήφο σας θεωρώντας πως είναι επιτυχημένοι. 

Συνειδητά θα δημοσιεύουμε φωτογραφίες από την καθαριότητα του δήμου Αλίμου αφού πλεονεκτεί από τους κοντινούς μας και ας αναζητήσουν οι δικοί μας ιδεοληπτικοί δημοτικοί σύμβουλοι γιατί εκεί οι ΣΔΙΤ εάν και πιο δαπανηρές πετυχαίνουν ενώ στο δήμο μας έχουν ΑΠΟΤΥΧΕΙ παταγωδώς. 

Η υποκρισία δεν μας άρεσε ΠΟΤΕ και φυσικά εμείς όπως έχετε καταλάβει όσοι μας διαβάζετε από το μακρινό 2013 έχουμε δική μας διαφορετική ατζέντα για όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την πόλη. 

Οι ελάχιστοι που παρακολουθήσατε το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο καταλάβατε πως λειτουργούν οι επιτροπές π.χ Ισότητας των δύο Φύλων και γιατί οι δράσεις τους παραμένουν κενό γράμμα για δεκαετίες. Οι πιο πονηροί καταλάβατε και σωστά το τόνισε ο κ. Ασβεστάς πως άλλο φιλανθρωπία και άλλο αλληλεγγύη με την δεύτερη να "απέχει" πλήρως από την ατζέντα των διοικήσεων και με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να αποτελεί τον χειρότερο από όσους συναντήσαμε σε θέσεις ευθύνης από το 1981 και μετά που εάν και νεαροί καταλαβαίναμε όσα οι άλλοι ακόμη και σήμερα αδυνατούν να αντιληφθούν. 

Χθες απέκτησαν και πάλι νόημα οι έννοιες ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ με την δεύτερη να είναι λιγότερο υποκριτική στα φαινόμενα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ που εντάξει μπορεί να μην είναι χούντα όπως προσπάθησαν να μας πείσει το μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά ούτε μεμονωμένα είναι και ούτε δείχνει την διάθεση να τα ξηλώσει η παρούσα κυβέρνηση παρά τις επανειλημμένες αναφορές της ΕΥΠ που "τιμωρήθηκε" για την εργατικότητά της με την διάσπασή της στα δύο! 

Η ΕΛ.ΑΣ που ετοιμάζεται να "δέσει" συνδημότη μας μέλος Αναρχικής Συλλογικότητας ως δήθεν υπεύθυνο για ανθρωποκτονία εμπόρου ναρκωτικών! έχει αρχίσει να εξοργίζει ακόμα και εμάς τους δεξιούς που ΞΕΚΑΘΑΡΑ θα υπογράφαμε το χθεσινό ΨΗΦΙΣΜΑ του κ. Μανιάτη εάν διευκρίνιζε πως δεν ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ στις γειτονιές μας και όχι πως δεν θέλουμε γενικά δυνάμεις ασφαλείας . 

Για εμάς πάντως ακόμη και σε αυτή την ηλικία είναι παντελώς άχρηστες και ουδέποτε τις έχουμε καλέσει για να μας σώσουν αφού γνωρίζουμε πως δεν είναι σε θέση να μας παρέχουν ουδεμία ΑΣΦΑΛΕΙΑ. 

Αλλά για την περίπτωση που αφορά μέλη Αναρχικής Συλλογικότητας θα έχουμε πορεία και καλούμε από εδώ ΔΗΜΟΣΙΑ την κυβέρνηση να μην εμπιστεύεται την ΕΛ.ΑΣ εάν πρώτα δεν την "καθαρίσει" από τους χιλιάδες παραβατικούς ενστόλους που άλλωστε έχουν καταγραφεί πολλάκις φορές από την ΕΥΠ αλλά παραμένουν στις θέσεις τους! 

Όσο για τις σαχλαμάρες και τις απέλπιδες προσπάθειες να απομακρύνουν ικανά στελέχη της ΕΥΠ από καίριες θέσεις ευθύνης θα σπάσουν τα μούτρα τους και ίσως αρχίσουν και πάλι τα αναφωνούν το ανόητο που ξεστόμισε ο ιδρυτής  της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραμανλής "Μα ποιος κυβερνάει αυτό τον Τόπο;"

Η απάντηση για το ΤΟΤΕ είναι πως τον κυβερνούσε ο ίδιος και για το τώρα πως τον κυβερνάει η κυβέρνηση Μητσοτάκη που είναι αποκλειστικά ΥΠΕΥΘΥΝΗ για τις δυσλειτουργίες ( για να μην πούμε τίποτα χειρότερο) που παρατηρούνται στο χώρο των σωμάτων Ασφαλείας και της Δικαιοσύνης που αποτελεί μονίμως τροχοπέδη για την πορεία της χώρας μας προς την Ανάπτυξη. 

ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: