ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Άδικα πανηγυρίζουν οι οπαδοί της "νομιμότητας" το εάν θα γκρεμιστεί ή όχι ένας ναός το αποφασίζει η νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση μιας χώρας

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Άδικα πανηγυρίζουν οι οπαδοί της "νομιμότητας" το εάν θα γκρεμιστεί ή όχι ένας ναός το αποφασίζει η νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση μιας χώρας

 Πανηγυρίζουν οι υποκριτές για μια απόφαση του διοικητικού Εφετείου Αθηνών σύμφωνα με την οποία ο ναός του Προφήτη Ηλία είναι αυθαίρετος και πρέπει να γκρεμιστεί. 

Μιλάμε για τον νέο ναό και όχι το παλιό ξωκλήσι που το δικαστήριο δεν έκρινε πως ήταν ετοιμόροπο προφανώς και επειδή οι δικαστές που έβγαλαν αυτή την απόφαση αρέσκονται σε ναούς που δεν είναι λειτουργικοί ή είναι οπαδοί του Χότζα! 

Η Αστική Δικαιοσύνη για ακόμη μια φορά έδειξε τι πρεσβεύει και ικανοποίησε όλους τους δημοτικούς μας συμβούλους πλην του Χρήστου Καλαρρύτη που πάσχισαν για να τηρηθεί η νομιμότητα δηλαδή να μην γίνει νέος ναός και να γκρεμιστεί η νέα κατασκευή . 

Έτσι η δημοτική αρχή και σύσσωμες οι δημοτικές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου μπορούν να πανηγυρίζουν που μας άφησαν και χωρίς ναό. 

Θεωρούμε βέβαια πως καμία Αστική Κυβέρνηση δεν θα δώσει εντολή για να γκρεμιστεί ό,τι έχτισε ο εφημέριος του ναού πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου και έτσι για αρκετό καιρό ακόμα θα έχουμε την εικόνα ενός μισοτελειωμένου ναού. 

Θεωρούμε πως η κυβέρνηση της ΝΔ θα δώσει ΛΥΣΗ σύμφωνα με τα θέλω των πιστών και όχι βέβαια των απίστων που κρύβονται πίσω από την μάσκα της νομιμότητας για να επιδείξουν τα αντιχριστιανικά τους αισθήματα.. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς συγχαίρουμε ΜΟΝΟ τον Χρήστο Καλαρρύτη για την παρρησία και το θάρρος του και τους καλούμε από τώρα για τις εκλογές του 2023 να μην ψηφίσουν κανέναν δημοτικό σύμβουλο που δεν θα ταχθεί υπέρ της συνεχίσεως και ολοκληρώσεως του ναού. 

Από  τους βουλευτές της ΝΔ του Νοτίου Τομέα υπάρχουν ήδη τρεις που επιθυμούν την ολοκλήρωση του ναού και φυσικά ορθώς πανηγυρίζουν για την απόφαση όσοι δεν θεωρούν πως η πόλη μας χρειάζεται έναν ακόμη ναό αλλά πρόσκαιρα αφού και οι ίδιοι γνωρίζουν πως καμία κυβέρνηση δεν θα κατεδάφιζε έναν ναό την ώρα που υπάρχουν τόσα άλλα αυθαίρετα κτίρια. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: