ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο υπάλληλος του δήμου Ηλιούπολης που αποκαλεί τους πρόσφυγες πιθήκια και αποδίδει ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στον Γεώργιο Παπαδόπουλο!

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Ο υπάλληλος του δήμου Ηλιούπολης που αποκαλεί τους πρόσφυγες πιθήκια και αποδίδει ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στον Γεώργιο Παπαδόπουλο!



Δημόσια στο προφίλ του στο facebook o υπάλληλος του δήμου Ηλιούπολης κ. Γαυγιωτάκης εξυβρίζει πρόσφυγες και αποδίδει ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ σε δικτάτορες. 

Και επειδή προφανώς οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες για θέματα ανθρωπισμού και δημοκρατίας εδώ και 4 μέρες που έχουμε αναδείξει το θέμα ουδείς με ανακοίνωσή του καταδίκασε τον έκδηλο ρατσισμό. 

Στο πλευρό του και ορισμένοι συνδημότες μας που βέβαια είναι λιγότερο υποκριτές και δεν κρύβουν τι ακριβώς πρεσβεύουν.  Μπροστάρηδες του κοινού τους αγώνα οι  φασίστες οπαδοί ( Κούλα και το λοιπό κακό συναπάντεμα )  του Δημήτρη Μωραίτη. Που βέβαια υιοθέτησε αμάσητες τις αιτιάσεις του φασίστα στις οποίες εμείς και απαντήσαμε ως οφείλαμε για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. 

Κρίμα που δεν θα έχουμε φέτος παρελάσεις , παρά μόνο μια στρατιωτική στην Αθήνα αφού όπως βλέπετε είναι έτοιμος να παρελάσει υπερασπιζόμενος τα "ιερά" και "όσια" της Φυλής μας. 

Δείτε ξανά τις αναρτήσεις του ( ή κάποιες από αυτές ) γιατί προφανώς και όσοι φαντάζονται τον δικό μας εγκλεισμό σε φυλακή ή ψυχιατρικό ίδρυμα προφανώς και θα διαψευστούν από μια πραγματικότητα που δεν τους ευνοεί . Στα σταλινικά και φασιστικά καθεστώτα κλείνονταν φυλακή όσοι αποκάλυπταν την ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι φυσικά σε Αστικές Δημοκρατίες έστω με τα πολλά στραβά τους όπως η δική μας . 



 Και βέβαια στο προφίλ του ταιριάζει απόλυτα το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια που πραγματικά μας προκαλεί αναγούλα όταν λέγεται από ανθρώπους που δεν έχουν ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ούτε ΟΣΙΟ. 




Και βέβαια με αυτόν "ερευνητή",  ο Μωραίτης προφανώς και θα έπεφτε σε "παγίδα" αφού καιρό τώρα κάνει πως δεν καταλαβαίνει και κρύβεται πίσω από "σημαίες" που κρατάνε παντελώς αναξιόπιστα άτομα. 

Τους χαιρετισμούς μας και στο ΣΕΔΗ που βλέπει αυταρχική κυβέρνηση και αδιάφορη την διοίκηση του δήμου μας αλλά θεωρεί φυσιολογικό τόσο ξεδιάντροπα ένας εργαζόμενός τους να αποδίδει Τιμή και δόξα στον Ιωάννη Μεταξά και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο! 

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ "σύντροφοι" σημαίνει αρχικώς ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ του και όχι ΜΟΥΓΓΑ επειδή όλες και όλοι έχουν καταλάβει τι έρχεται. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: