ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Περισσότερα κρούσματα η Ηλιούπολη από όμορους δήμους αφού και οι "ψεκασμένοι" είναι περισσότεροι - Θα μας πεθάνουν όλους

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Περισσότερα κρούσματα η Ηλιούπολη από όμορους δήμους αφού και οι "ψεκασμένοι" είναι περισσότεροι - Θα μας πεθάνουν όλους


Δεν είναι ρόδινα τα πράγματα όσον αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού στον δήμο μας,  και με δεδομένο πως τα καταστήματα θα ανοίξουν γιατί η οικονομία μας ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ άλλο κλειστά καταστήματα το επόμενο τρίμηνο ή ακόμα και εξάμηνο θέλει ιδιαίτερη προσοχή. 

Για να μην σας λέμε εμείς κάνοντας κλικ εδώ βλέπετε τα καταγεγραμμένα κρούσματα μέσω ΕΟΔΥ την περίοδο 9 έως και 23 Ιανουαρίου και αντιλαμβάνεστε γιατί μας "έκλεισαν" ενώ διαβάζετε πλέον και καθημερινά την αύξηση των κρουσμάτων και ήδη γνωρίζετε θύματα στο περιβάλλον σας που έγιναν φορείς του ιού ή νόσησαν από αυτόν. 

Τα λύματα δείχνουν πως το ιικό φορτίο δεν πέφτει και όλες και όλοι αντιλαμβανόμαστε πως οι εικόνες με γεμάτα ΜΜΜ , πλατείες , super market και οσονούπω εμπορικά και μαγαζιά εστίασης θα είναι η απαρχή της αντίστροφης πορείας για να ξεπεράσουμε τους 10.000 νεκρούς και στην χώρα μας. Αφού με όλα σχεδόν κλειστά είμαστε στους 6500 ήδη ! 

Χωρίς τα καταστροφικά για την οικονομία lockdown θα είχαμε ήδη υπερβεί τους 15.000 νεκρούς αφού το ΕΣΥ είναι και θα παραμείνει περιορισμένων δυνατοτήτων. 

Εάν σκεφτεί κανείς πως η Γερμανία μετράει ήδη 71.325 νεκρούς η Ρουμανία πάνω από 20.000 με όλα ανοιχτά ξέρουμε τι θα είχε συμβεί και εδώ εάν η κυβέρνηση δεν έκλεινε τις επιχειρήσεις . 

Θα τις ανοίξει από ανάγκη και θα έχουμε και εδώ πολλούς νεκρούς αφού το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει και οι ΜΕΘ γέμισαν από ανθρώπους κάθε ηλικίας πλέον. 

Με πάνω από 2.500.000 νεκρούς σε όλο τον κόσμο και με δεδομένο πως ο εμβολιασμός δεν προχωράει με τους ίδιους ρυθμούς σε όλα τα κράτη το άνοιγμα του τουρισμού χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού θα είναι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ για την χώρα μας. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: