ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ίσως να έχεις και δίκιο αγαπητέ φίλε - αναγνώστη αλλά προφανώς και θα υπάρχουμε ως τοπικό ΜΜΕ όσο μας αντέχετε

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Ίσως να έχεις και δίκιο αγαπητέ φίλε - αναγνώστη αλλά προφανώς και θα υπάρχουμε ως τοπικό ΜΜΕ όσο μας αντέχετε


 

Την παραπάνω ανάρτηση μας θύμισε φίλος - αναγνώστης του ιστολογίου μας που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που μας προέτρεπαν τότε να πάρουμε την σωστή για αυτόν απόφαση. 

Σήμερα συμβάλει τα μέγιστα σε ό,τι θετικό βλέπετε ως υπάλληλος του δήμου μας , και βέβαια μου  το έστειλε για να μας υπενθυμίσει πως είχε δίκιο. 

Θεωρούσε και θεωρεί πως οι Ιδέες που υπηρετεί το παρόν ιστολόγιο είναι αντίθετες με την πλειοψηφία της άποψης που έχει η τοπική μας κοινωνία για τα κοινά σε ποσοστό μάλιστα που θυμίζει τις ΝΙΚΕΣ του Τσαουσέσκου στην πάλαι ποτέ Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Ρουμανίας για να τρολάρουμε και όσες και όσους θεωρούν πως έχουμε στενές σχέσεις με το βαλκανικό κράτος. 

Λες και θα είχαμε πρόβλημα να το παραδεχθούμε ΔΗΜΟΣΙΑ αφού ο ιδρυτής αυτού του ιστολογίου ζει εδώ και χρόνια σε "γυάλινο σπίτι" και αυτό προφανώς είναι το τίμημα του να είσαι σκληρός αλλά δίκαιος για όσα συμβαίνουν γύρω σου. 

Ο μόνος λόγος που ως μέσο ακολουθούμε την τακτική του com είναι πως δεν είχαμε ούτε βεβαίως θα έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε αυτό που ονομάζεται Ελληνική Δικαιοσύνη και που στις μέρες μας καλείται να αποφασίσει για το εάν θα χαριστεί σε ένα κατά συρροήν δολοφόνο ή θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. 

Μια Δικαιοσύνη που μέσα από την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων μας απέδειξε περίτρανα πως μπερδεύει τους θύτες με τα θύματα και έχει δάκρυα μόνο για τους πρώτους. 

Από την άλλη το κόμμα της ΝΔ που είναι εδώ και δύο χρόνια σχεδόν στην κυβέρνηση έχει βαλθεί να μας αποδείξει πως δεν φτάνει η σαμαρική πτέρυγα του κόμματος για να αλλάξει αυτή η χώρα , και πως για ακόμη μια φορά τα δικά μας παιδιά δεν προτιμώνται για θέσεις ευθύνης αφού πρέπει να κρατηθούν οι "ισορροπίες" 

Αυτές που μας καταδίκασαν στα σημερινά μας χάλια αυτές που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την ηρωοποίηση ενός κατά συρροήν δολοφόνου. Γιατί προφανώς και η Ιστορία θα πρέπει να το κατανοήσουν οι πάντες γράφεται από του ΝΙΚΗΤΕΣ και αυτοί όσο και εάν ακούγεται παράξενο σε κάποιους που καβάλησαν το καλάμι ΑΛΛΑΖΟΥΝ! 

Ευχαριστούμε και ευχαριστώ προσωπικά τον φίλο - αναγνώστη και πολιτικό αντίπαλο και εργαζόμενο του δήμου μας για την υπενθύμιση . Όμως δεν ήμουν ποτέ αφελής στο να πιστέψω πως μια χούφτα εθνικιστών θα μπορούσε να αλλάξει ΜΥΘΟΥΣ και "δεδομένα" μιας πόλης που λατρεύει το ΨΕΜΑ και υποκρίνεται ως πλειοψηφία πάντα μιλάω πως όλα πάνε καλά και πως όλες και όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε ρότα . 

Ποτέ στην Ιστορία μας δεν ήμασταν όλοι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα και απέναντι στους Βαρβάρους. 

Πλην Λακεδαιμονίων λοιπόν για όσους ακόμα μελετούν την Ιστορία μας και δεν ωραιοποιούν το παρελθόν μας. 

Και φυσικά όπως έγραφε και ο παλιός τίτλος της ανάρτησης που βλέπετε οι μόνοι που θα αποφασίσετε πόσο ακόμα μας αντέχετε είσαστε εσείς αφού ευτυχώς ή δυστυχώς για κάποιους άλλους από το 2010 δεν έχει δολοφονηθεί άλλος δημοσιογράφος στην πόλη μας. 

Και εκείνος θα γλίτωνε εάν αντί να επιλέξει την "ασφάλεια" σωμάτων τίγκα στη διαφθορά είχε επιλέξει την μοναδική ασφάλεια που παρέχουν οι πραγματικοί εχθροί όλων των τρομοκρατών που βέβαια και για αυτό καθυβρίζεται η χώρα τους έχουν την έδρα τους στην πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ χώρα του πλανήτη, τις ΗΠΑ. 

Με την ελπίδα αλλά όχι βεβαιότητα πως η παρούσα κυβέρνηση θα απεγκλωβιστεί από την θανατηφόρα αγκαλιά της Ε.Ε που δεν συμφωνεί ούτε στα αυτονόητα σας καλούμε να μείνετε ψύχραιμοι σε ό,τι συμβεί στην χώρα μας τις επόμενες 45 ημέρες. 

Μην παρασυρθείτε και πάλι από τις σειρήνες του λαϊκισμού, σκεφτείτε τα παιδιά και τα εγγόνια σας και όσοι δεν έχετε αναρωτηθείτε γιατί παραμείνατε σε μια χώρα που σκοτώνει τα παιδιά της καθημερινά , που απαξιώνει και λοιδορεί τους έντιμους και που ευνοεί μονίμως τους μη συνεπείς και τους  εγκληματίες. 

Αυτούς των λευκών κολλάρων που μένουν ατιμώρητοι γιατί αυτούς με τα καλάσνικοφ έστω και με καθυστέρηση δεκαετιών τους πιάνει με την βοήθεια των συμμάχων της. Γιατί ο μόνος σίγουρος τρόπος για να βρεθείς φυλακή σε αυτή την χώρα είναι να θίξεις τα συμφέροντα των συμμάχων μας. 

Το γνωρίζει καλά αυτό ο μοναδικός υπουργός που μπήκε φυλακή για ΔΙΑΦΘΟΡΑ ενώ μαζί του είχε συμφωνήσει όλο το ΚΥΣΕΑ και φυσικά όλες και όλοι έχουν καταλάβει πως χωρίς ξένη παρέμβαση ουδείς διεφθαρμένος οδηγείται σε φυλακή. 

Και φυσικά από την δράση της 17 Ν δεν κινδύνευε ουδείς αριστερός και αμετανόητος όπως κυνικά ομολόγησε ο Συριζαίος κος Δρίτσας. Έχοντας την τύχη να γνωρίσω τον γιο του Μομφεράτου αλλά και ως αναγνώστης στην παιδική μου ηλικία των εφημερίδων "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" και "ΒΡΑΔΥΝΗ" έχω καταλάβει πλέον πως στο χώρο των ΜΜΕ η πορεία των πατριωτών είναι προδιαγεγραμμένη και θα συνεχίσει να είναι όσο οι πολλοί ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ εάν δεν επιχαίρουν κιόλας από την φίμωση όσων αμφισβητούν ΜΥΘΟΥΣ που η χώρα καλείται να ξεπεράσει όχι για να πάμε καλύτερα αλλά για να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. 

ΥΓ: Η δολοφονία του εκδότη της "Βραδυνής" Τζώρτζη Αθανασιάδη είναι ακόμα ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗ από το μακρινό 1983 τότε που το ΠΑ.ΣΟ.Κ κυβερνούσε και διέλυε τον κοινωνικό ιστό της χώρας αποδίδοντας τιμές στα σκουπίδια της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ. Για την περίπτωση του εκδότη της "Απογευματινής" ο Κουφοντίνας και η παρέα του δολοφόνησαν τον αείμνηστο Μομφεράτο.  

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: