ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι συγχρωτιζόμενοι με τους νοσταλγούς της χούντας ζητάνε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας να διορίσει όσους υπαλλήλους καθαριότητας χρειάζονται, προφανώς επειδή τον μπέρδεψαν με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο!

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Οι συγχρωτιζόμενοι με τους νοσταλγούς της χούντας ζητάνε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας να διορίσει όσους υπαλλήλους καθαριότητας χρειάζονται, προφανώς επειδή τον μπέρδεψαν με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο!



Ο φίλος αλλά πολιτικός αντίπαλος Γιάννης Αντζινάς είναι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Απορριμμάτων  της πόλης μας και φέρει ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει ο τομέας ευθύνης του. Όμως δεν διορίζει , δεν είναι υπερυπουργός , ούτε βέβαια ονομάζεται Γεώργιος Παπαδόπουλος για να διορίσει άλλους 1000 "Γαυγιωτάκηδες" γιατί μόνο τότε θα έχουμε "καθαρή" πόλη όχι μόνο  από σκουπίδια αλλά και από ενοχλητικούς δημοσιογράφους όπως εν λόγου μας. 

Το site ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του κ. Κάνδηλα αποκαλεί εμάς νοσταλγούς της ιδιωτικοποίησης ( στην πόλη μας δεν υπήρχε ποτέ ιδιώτης να καθαρίζει ) άρα μάλλον μπερδεύτηκε ή επηρεάστηκε από τον συγχρωτισμό του με νοσταλγούς της χούντας με τους οποίους ήταν συνυποψήφιος στις εκλογές του 2019. 



Στο νέο του πόνημα όπως βλέπετε παρακάτω ανακάλυψε τον ένοχο για το χάλι που παρουσιάζει η πόλη μας στον τομέα καθαριότητας. Έτσι υποδείκνυαν ως ενόχους και το πολιτικό σύστημα οι κόκκινοι και οι μαύροι φασίστες στις πλατείες της αγανάκτησης την περίοδο 2012-2015. Αρκούσε να δουν τον καθρέπτη τους για να γλιτώσουμε τα δράματα και τα νέα μνημόνια όσοι αφελείς τότε και τώρα θεωρούμε πως μας χρεοκόπησαν οι 300 της Βουλής και όχι οι "Κάνδηλες" του άκρατου λαϊκισμού του κρατισμού και των δοκιμασμένων και αποτυχημένων συνταγών. 





Δεν θα πετύχουν ούτε αυτή την φορά αλλά ούτε την επόμενη αφού ακολουθούν την λάθος συνταγή αυτή που ήρθε ή έτσι έλεγε η ΝΔ προεκλογικά. Του μικρού και ευέλικτου κράτους που προφανώς δεν είναι για να μαζεύει τα σκουπίδια. Εάν αναρωτιέται πως τα καταφέρνουν οι όμοροι δήμοι  με την αποτυχημένη συνταγή ας δει τα δελτία τύπου των εργαζομένων που πρόσκεινται στην παράταξη που διοικεί το εδώ ΣΕΔΗ. Περιγράφουν ξεκάθαρα πως ο ιδιώτης έχει μπει από το παράθυρο στον τομέα καθαριότητας και "απειλεί" κατά αυτούς να ανοίξει και την πόρτα. Ας δει επίσης και τα δεκαπλάσια ποσά που δαπανούν σε ΣΔΙΤ που αφορούν δράσεις ιδιώτη στον τομέα πρασίνου και στον τομέα καθαρισμού ΝΠΔΔ. Εδώ έχουμε μία διοίκηση και έναν Αντιδήμαρχο που πασχίζει να μην χάσει ουδείς την δουλειά του , να γράψει και να πληρωθεί τις υπερωρίες του , που συμμετέχει σε δράσεις ιδιωτών για καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων και το "ευχαριστώ" είναι πως θα απαξιωθεί έτσι επειδή το είπε αυτός που δεν έβλεπε μαζί βέβαια και με όλους τους άλλους το πουλί της χούντας στο προφίλ του συνυποψηφίου του. 

Στις κάλπες λοιπόν του 2023 κόλαφος θα είναι η ετυμηγορία για όσους εμμένουν λαϊκιστικά και δεν ξέρουν διαχρονικά να ξεχωρίζουν το θύμα από τον θύτη . Το τι μας στοιχίζει ο κ. Αντζινάς ετησίως μπορεί όποιος ξέρει πρόσθεση να το βρει εύκολα. 

Το τι μας στοίχισαν όσοι διαχρονικά συγχρωτίζονταν και υπηρετούσαν τα πουλιά της χούντας είναι επίσης γνωστό. Τον αφήνουμε λοιπόν στον ανέξοδο για αυτόν αγώνα του να προσπαθεί να απαλλάξει εκ των ευθυνών τους τους υπαλλήλους καθαριότητας αφού άλλωστε όλοι οι φασίστες αναζητούσαν εξιλαστήρια θύματα όταν με ήδη είχαν καταστρέψει την χώρα. 

Για την Κύπρο έφταιγε ο Ιωαννίδης και όχι όσοι μαζί "βίασαν" την Δημοκρατία είναι μια βατή εκδοχή για όσους δεν θέλουν να λυθεί ένα θέμα αλλά να εξυπηρετήσουν "Μεσσίες" . 

Όποιος και να πάει στη θέση του Αντιδημάρχου και με την λογική πως κανείς δεν θέλει να έχει απέναντί του φασίστες προφανώς και δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα. 

Επειδή λοιπόν ευτυχώς ή δυστυχώς ο κ. Αντζινάς δεν έχει την δυνατότητα να διορίζει όσους το σωματείο των εργαζομένων επιθυμεί και ενδεχομένως να είναι αναγκαίοι κάθε φορά θα βρίσκουμε έναν άλλο Αντζινά για να "σταυρώνουν". 

Όπως βέβαια στοχοποιούν και το μέσο αυτό επειδή τους λέει απλώς πως είναι υποκριτές και συγχρωτίζονται με φασίστες . 


Επειδή λοιπόν ο κ. Αντζινάς δεν αποφασίζει και δεν διατάζει ούτε καν το δικαίωμα να επιλέξει τους εργαζομένους του τομέα του μπορεί , επειδή δεν είναι καν δήμαρχος για να πάρει την απόφαση ιδιωτικοποίησης ( την οποία προφανώς και δεν προκρίνει ) θα πληρώσει το "μάρμαρο" από όσους σκέφτονται επιφανειακά και θεωρούν πως υπάρχουν τα πειθαρχικά και άλλα μέτρα για να αναγκάσουν έναν ΜΟΝΙΜΟ δημόσιο υπάλληλο να εργάζεται σε ρυθμούς ιδιωτικού τομέα. 

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης  έχει συρθεί πολλές φορές στα δικαστήρια από ομοϊδεάτες του κ. Κάνδηλα τον οποίο θεωρούσαμε Νεοδημοκράτη που δεν τον είδαμε να αντιδρά όταν η κυβέρνηση με το άρθρο 179 του αναπτυξιακού νόμου άνοιξε την πόρτα στην ιδιωτικοποίηση της δομής της καθαριότητας και των κοινωνικών υπηρεσιών των δήμων. 

Επομένως ας μην ξεγελιέται κανείς όπως λέει και η κα. Τσατσούλη στα δημοτικά συμβούλια πολλοί είναι αυτοί που υποκρίνονται τους φίλους των δημοτικών υπαλλήλων αλλά ψηφίζουν κόμματα που έχουν και άλλη λογική και στην πράξη πιστεύουν σε διαφορετικές εργασιακές σχέσεις.

Εμείς θεωρούμε πως το καλό των πολλών απαιτεί ιδιωτικοποίηση των δομών καθαριότητας και Πρασίνου και δεν μπαίνουμε στην λογική να είμαστε και με τον χωροφύλακα και με αστυφύλακα όπως σωστά κοροϊδεύουν οι κομμουνιστές όσους πατάνε σε δύο βάρκες. 

Ευχόμαστε τέλος να μην χρειαστεί να χρεοκοπήσουμε και πάλι για να αντιληφθούμε πως επιτελικό κράτος 95 δισ. ευρώ δεν αντέχουμε. 

Και βέβαια ούτε δημόσια τηλεόραση με τόσο προσωπικό αντέχει η χώρα για να είναι ξεκάθαρο πως δεν υπηρετώ καμία συντεχνία. 

Σε τελική ανάλυση όσοι κοροϊδεύουν τους υπαλλήλους καθαριότητας τάζοντας τους πράγματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν είναι για εμάς οι πραγματικοί τους εχθροί και όχι εμείς που τους γράφουμε διαχρονικά την ΑΛΗΘΕΙΑ και που τους εξηγούμε πως στην ουσία τους οδηγούν σε απαξίωση όχι προφανώς οι δικές μας φωτογραφίες και ρεπορτάζ αλλά όσοι στο όνομα του τομέα που αυτοί υπηρετούν έχτισαν πολιτικές καριέρες και κάποιοι σπίτια , εξοχικά και αυτοκίνητα αφού οι ΟΤΑ υπήρξαν πρωταθλητές στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ και βέβαια τι καλύτερο από τις συντηρήσεις οχημάτων και δη απορριμματοφόρων που χαλάνε μερικές φορές πολύ συχνά σε πολλούς δήμους της χώρας! 

Με δεδομένο λοιπόν πως και οι 9 δημοτικές παρατάξεις στηρίζουν τον δημόσιο χαρακτήρα του τομέα καθαριότητας , Πρασίνου κ.ο.κ το να επικαλείσαι κολάφους και βατερλό της νυν διοίκησης και να προσπαθείς με αστεία επιχειρήματα να παραπλανήσεις τους ήδη παραπλανημένους δημότες ( το 2019 η παράταξη στην οποία συμμετείχε ως υποψήφιος ο κ. Κάνδηλας μίλαγε για αυταρχικό δήμαρχο ) ενώ δεν έβλεπαν τους υμνητές της Χούντας που είχαν στις τάξεις τους γιατί βολεύουν και τουλάχιστον αυτοί είναι περισσότερο έντιμοι σε όσα πρεσβεύουν είναι τουλάχιστον ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 

Σήμερα μπορεί να είμαστε μόνοι μας ως προς το θέμα της ιδιωτικοποίησης όπως βέβαια και την δεκαετία του 1980 ουδείς φαντάζονταν πως θα κατέληγαν τα τρένα μας στους Ιταλούς και πως θα γίνονταν καζίνο στο Ελληνικό. 

Γιατί και αυτό θα γίνει όταν θα είναι παντελώς αχρείαστο σε μια Ελλάδα που θα πένεται εξαιτίας όσων ήθελαν να προστατέψουν θέσεις εργασίας και βατράχια και κατέστρεψαν δύο γενιές και λίγες λέμε που ξενιτεύονται για ένα καλύτερο μέλλον σε κράτη όπου αυτά που τώρα συζητάμε έχουν από χρόνια λυθεί υπέρ του ιδιώτη και κατά του κράτους - "πατερούλη". 

Άλλωστε και ο ιδιώτης με αυτούς τους εργαζομένους θα στελεχώσει την εταιρία του και είναι βέβαιο πως θα τους πληρώνει και καλύτερα εφόσον βέβαια το κράτος μας δεν βλέπει τον επιχειρηματία ως "τρομοκράτη" και δεν αντιμετωπίζει την επιχειρηματικότητα ως "έγκλημα" και βέβαια μιλάμε πάντα για την υγιή και όχι για τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που συναντάς μόνο στα βαλκάνια!

Και βέβαια επειδή σε μερικούς μήνες θα γίνει πάλι μόδα το αναφωνούμε εμείς πρώτοι χωρίς να το ασπαζόμαστε όπως όλες και όλοι έχουν καταλάβει

Που είσαι βρε Γιώργο Παπαδόπουλε να μας σώσεις από τις ιδιωτικοποιήσεις; 

Και είναι βέβαιο πως θα μας έσωζε γιατί προφανώς και οι χούντες δεν ευδοκιμούν όταν ο καταναλωτής επιλέγει αυτό που θέλει από πληθώρα "προϊόντων" αλλά εκεί που υπάρχει ΜΙΑ και μόνο φωνή που λέει δεν θέλουμε ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ και για ΤΙΠΟΤΑ. 

Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια λοιπόν και στο τέλος δεν θα ξεχωρίζει κανείς το θύμα από τον θύτη. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: