ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το χάλι στην Εργατών Τύπου συνεχίζεται αφού οι υπάλληλοι έχουν άλλες ασχολίες- Να πείσουν το facebook πως κάνουμε καταχρηστικές για την κοινότητα αναρτήσεις

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Το χάλι στην Εργατών Τύπου συνεχίζεται αφού οι υπάλληλοι έχουν άλλες ασχολίες- Να πείσουν το facebook πως κάνουμε καταχρηστικές για την κοινότητα αναρτήσεις

 


Τα κλαδέματα αναμένουν στο σημείο πάνω από μια εβδομάδα όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι μας σήκωσαν από τον καναπέ μας , αφού κατά το ιστολόγιο των "Γκαίμπελς του διαδικτύου"  είμαστε καναπεδάτοι και δεν κινούμαστε στην πόλη επειδή φοβόμαστε! 

Προφανώς φοβόμαστε τους οπαδούς του "Μεσσία" της πόλης ή τα χουντικά απολειφάδια της δημοτικής  παράταξης της οποίας ο κ. Κάνδηλας ήταν για δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις υποψήφιος! 

Μπορεί να φοβόμαστε και τους "συντρόφους" της άλλης πλευράς. Αυτούς  που αντί να αποδοκιμάσουν τον κραυγαλέο ρατσισμό  του δημοτικού υπαλλήλου κ. Γαυγιωτάκη πήγαν χθες για να διαμαρτυρηθούν (και ορθώς έπραξαν) για την αστυνομική βία που προκαλούν όσοι υμνούν όπως και ο κ. Γαυγιωτάκης δικτάτορες όπως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. 


Εμείς οι λάτρεις της Αστικής Δημοκρατίας λοιπόν δεν φοβόμαστε το χθες ας το καταλάβουν καλά εχθροί και κυρίως "φίλοι". 

Πέριξ του σημείου της φωτογραφίας   ενεργούσαν με ευσυνειδησία οδοκαθαριστές με σκούπες και φαράσι για να μας θυμίσουν πως η πόλη βρίσκεται σε άλλη δεκαετία . Επισκεφθήκαμε τον χώρο γύρω στις 8:30 σήμερα το πρωί. Έχει γεμίσει η πόλη από τον ιδρώτα τους και ως νέοι εργαζόμενοι παλεύουν την ώρα που οι συνδικαλιστές που τάχα διεκδικούν τα δικαιώματά τους , συνεχώς τους εκθέτουν. Οι περισσότεροι νέοι εργαζόμενοι του δήμου μας δεν συμμερίζονται καμία από τις ανακοινώσεις που βγάζει το σωματείο τους και ούτε φυσικά έχουν καμία ιδεολογική συγγένεια με όσα αυτό διαχρονικά πρεσβεύει. 

Ας ρωτήσουν οι διοικούντες  του δήμου μας τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη για να προμηθευτούν (εάν δεν έχουν βέβαια) ειδικά  μηχανήματα για να μην παιδεύονται οι υπάλληλοί μας ,και να μην χρονοτριβούν. Εργαζόμενοι των 650 - 750 ευρώ είναι , και κάποιοι και με λιγότερα χρήματα λόγω ελαστικών μορφών εργασίας. Δουλεύουν λιγότερες ώρες θεωρητικά τουλάχιστον,  γιατί αυτοί τις δουλεύουν όλες. 


Βγάλαμε και άλλες φωτογραφίες από το σημείο , αλλά και από άλλα σημεία όπου είχαμε πληροφορίες για απαράδεκτη κατάσταση όσων αφορά την καθαριότητα , αλλά τα αφήνουμε για Δευτέρα. 

Άλλωστε οι υπάλληλοι του δήμου μας με την ΑΝΟΧΗ της διοίκησης και σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου,  ρίχνουν την απαράδεκτη κατάσταση στην έλλειψη προσωπικού. Ακόμα και εάν ισχύει αυτό , προφανώς και θα πρέπει να βρεθεί λύση. 

Η λύση για αυτούς είναι να γίνουν προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , για εμάς όπως έχουμε γράψει πολλές φορές έτσι όπως το έκαναν ( με ευθύνες και των εργαζομένων) η μοναδική πλέον επιλογή είναι να δοθεί η δομή σε ιδιώτη. 

Γιατί η χώρα δεν αντέχει ούτε μισό ακόμα δημόσιο υπάλληλο , και τα 95 δισ. ευρώ που μας στοιχίζει το επιτελικό κράτος μας οδηγούν σε νέα χρεοκοπία , υπογραφή νέων μνημονίων και νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. 

Το επιτελικό κράτος βουλιάζει σε κάθε κρίση επειδή ασχολείται με  δραστηριότητες οι οποίες δεν θα έπρεπε να έχουν δημόσιο χαρακτήρα. 

Δυστυχώς για εκείνους η ομάδα που ελέγχει τις αναρτήσεις όσων θίγονται δεν αποδίδει ΤΙΜΕΣ σε δικτάτορες και δεν έχει καμία ιδεολογική συγγένεια με όσους αποκαλούν "ΠΙΘΗΚΙΑ" τους πρόσφυγες , έτσι ο δικός μας σύντομος αποκλεισμός έλαβε ΤΕΛΟΣ μετά τις έντονες είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ διαμαρτυρίες μας σε υπαλλήλους που εργάζονται 10 έως 12 ώρες την ημέρα και αμείβονται λιγότερο από όσους διεκδικούν μονιμότητα για να επιτελέσουν τα καθήκοντα τα οποία τους έχουν κακώς για εμάς ανατεθεί. Το facebook αποκατέστησε την κανονικότητα. Γιατί προφανέστατα και εμείς δεν κατασκευάζουμε ειδήσεις , ούτε παρουσιάζουμε όπως κάποιοι άλλοι διαχρονικά πως όλα βαίνουν καλώς σε αυτή την πόλη και σε αυτή την χώρα. 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και άλλα εύηχα  κ. Αντζινάς πληρώνεται για να έχει την πόλη καθαρή,  σε οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρία δούλευε θα είχε απολυθεί για το αποτέλεσμα. Εάν δεν έχει υπαλλήλους να βγει να το πει , και να πει και στους δημότες να κάνουν ΥΠΟΜΟΝΗ έως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασίσει να γίνει κομμουνιστής και να διορίσει όσους το ΣΕΔΗ  χρειάζεται για να έχουμε μια καθαρή πόλη. 300 , 500 , 1000 όλοι να διοριστούν μόνιμοι υπάλληλοι στην καθαριότητα  και να πληρωθούν από τους φόρους μας που θα αυξηθούν αφού ΤΖΑΜΠΑ υπηρεσία δεν υπάρχει. Μάλλον δεν κατάλαβαν κάποιοι γιατί απομακρύνθηκε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος  που βρήκε ευκαιρία ελέω πανδημίας να φορτώσει με μερικές ακόμα χιλιάδες υπαλλήλους τους δήμους όλης της χώρας. Την "βρώμικη" για κάποιους αλλά ειλικρινή και έντιμη δουλειά καλείται να επιτελέσει ο νέος υπουργός που δεν έχει μάθει να κρύβει την ΑΛΗΘΕΙΑ από όσους του ζητούν να προσλάβει χιλιάδες αλλά "αγανακτούν" όταν αυτό πρακτικά σημαίνει μείωση μισθών και συντάξεων αφού "μαγικές λύσεις" δεν υπάρχουν. 

Και βέβαια για το Πράσινο και τα κλαδέματα υπεύθυνος είναι και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου  κ. Καλούδης για να μην θεωρεί κάποιος πως "στοχοποιούμε" μόνο τον έναν ξεχνώντας πως πληρώνουμε και τους δύο για να έχουμε ΚΑΘΑΡΗ και "περιποιημένη" όσον αφορά το Πράσινο πόλη. Στο τέλος θα αναγκαστούν να τα μαζέψουν με εθελοντές που μάλλον δεν θα βρουν αφού συστηματικά απαξιώνουν τους δημότες μας παρουσιάζοντάς τους σαν φταίχτες. Το ίδιο βέβαια πράττει και η κεντρική διοίκηση που ένα χρόνο τώρα περιορίζει μόνο τις ελευθερίες των "αφελών" που πιστέψαμε πως είχαν σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Σε μερικές μέρες ανοίγουν τα πάντα και στην κυριολεξία όποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ! 

Στο μόνο που φταίνε οι δημότες μας για το χάλι στον τομέα καθαριότητας που όλες και όλοι βλέπουν είναι πως εμπιστεύτηκαν σε κρατιστές το τιμόνι του δήμου μας και όχι σε ανθρώπους που ξεκάθαρα θα έλεγαν αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί (το έλεγαν προεκλογικά για να πάρουν τις ψήφους ευκολόπιστων) και εφόσον το κράτος δεν έχει την δυνατότητα να προσλάβει όσους χρειάζονται ( ούτε σε αυτό έχουν ΣΑΦΗ απάντηση , πόσοι δηλαδή εργαζόμενοι χρειάζονται για να μην είναι η πόλη σε αυτό το χάλι) αναγκαζόμαστε να δώσουμε την δομή σε ιδιώτη.  Δεν θα το πουν όμως όπως δεν το λέει και καμία από τις 9 δημοτικές παρατάξεις της πόλης αφού δεν θέλουν το καλό της αλλά το δικό τους. Και το δικό τους είναι τα 40.000.000 ευρώ που κάθε χρόνο παίρνει ο δήμος μας και που το 80% αυτών πάει σε έξοδα μισθοδοσίας και συντήρησης δομών που ελάχιστα προσφέρουν στους δημότες μας. Και βέβαια όπως έχετε ήδη αντιληφθεί τα πρόσωπα αλλάζουν παρατάξεις σαν τα πουκάμισα αφού αυτές δεν υπηρετούν κάτι συγκεκριμένο εκτός από την Λαϊκή Συσπείρωση που όσες διαφωνίες και εάν έχουμε εμείς έχει Ιδέες για τις οποίες μάχεται διαχρονικά χωρίς εκπτώσεις. Εκεί βρίσκεις και ιδεαλιστές που όντως πιστεύουν πως ο κομμουνισμός θα μας σώσει όχι από συμφέρον αλλά υπηρετώντας τον γεια εμάς την χειρότερη μορφή φασισμού που είναι ο κομμουνισμός.

Εδώ έχει δοθεί ο ΟΣΕ στους Ιταλούς που είχε και έσοδα (βέβαια ο κρατισμός τον βούλιαξε και αυτόν σε χρέη ) θεωρεί κάποιος λογικός πως θα κρατήσει το ΚΡΑΤΟΣ το μονοπώλιο της αποκομιδής απορριμμάτων; Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα 24. 000 ευρώ που θα πάρει ιδιώτης για να μαζέψει τα  κλαδέματα ,  το θέμα είναι πότε θα γίνει αυτό, ποιος είναι (εμάς δεν μας αφορά αλλά αφορά άλλους που προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες)  και τι ακριβώς θα μαζέψει; 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: