ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η φωτογραφία της ημέρας

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Η φωτογραφία της ημέρας


 Η φωτογραφία είναι "κλεμμένη" από ομάδα του facebook της πόλης μας και έχει αναρτηθεί  από αγανακτισμένη συνδημότισσά μας όπου αναφέρει πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι! 

Προφανώς δεν συμμερίζεται τα μπράβο των "Ενεργών φασιστών" όπου συγχαίρουν τους εργαζόμενους για τις προσπάθειες που κάνουν και καλούν την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ προφανώς για να μαζεύουν ό,τι οι άλλοι αφήνουν. 

Άλλωστε η δική μας αίσθηση είναι πως οι συμβασιούχοι δουλεύουν περισσότερο αφού έχουν το κίνητρο της πιθανής νομιμότητας αλλά μπορεί να κάνουμε και λάθος σε αυτή μας την εκτίμηση. 

Άλλωστε όσοι είναι υπάλληλοι του δημοσίου θα γνωρίζουν καλύτερα. 

Μας άρεσε πολύ και το πανό στο βάθος όπου "κολλάει" και με τις κινητοποιήσεις της μέρας και δεν ξέρουμε πόσο καιρό βρίσκεται εκεί. Μπορεί να είναι και μόνιμο αφού ο αγώνας για την προάσπιση του Υμηττού κρατάει δεκαετίες , και έχει οδηγήσει σε ό,τι ο καθένας που πάει προς το γκαράζ του Δήμου Ηλιούπολης που έχει χτιστεί μέσα στη Β΄Ζώνη του Υμηττού , μπορεί να δει. 

Γενικά δεν θέλουμε καμία επένδυση και το ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ , μπας και έρθει κανένα κορόϊδο και πετάξει τα λεφτά του σε μια χώρα όπου η επιχειρηματικότητα αντιμετωπίζεται ως  ΕΓΚΛΗΜΑ. 

Και βέβαια επειδή από τον δρόμο αυτόν περνάνε όλα τα οχήματα του δήμου μας που καταλήγουν στο γκαράζ (το όλα προφανώς είναι  τρόπος του λέγειν) τα στοιβαγμένα "ομοιόμορφα" κλαδέματα θα μαζευτούν από τον ιδιώτη που θα αναλάβει την αποκομιδή τους μαζί με μερικά άλλα.  με απευθείας ανάθεση και μόλις με 24.000 ευρώ και κάτι ψιλά. (δείτε σχετικό θέμα μας εδώ)

Πότε θα γίνει αυτό; Με βάση την περσινή μας εμπειρία η περιποίηση του Πρασίνου που γίνεται Άνοιξη σε όμορους δήμους σε εμάς δεν ολοκληρώθηκε ΠΟΤΕ. 

"Ευτυχώς" που ήρθε ο χιονιάς και φρόντισε να κοπούν κάποια επικίνδυνα κλαδιά από δένδρα αλλιώς θα τα βλέπαμε για μερικά χρόνια ακόμα να φτάνουν στο "Θεό" ξερά και "περιποιημένα". 

Και βέβαια θα διαφωνήσουμε με την κυρία που ανάρτησε και σχολίασε την φωτογραφία που τράβηξε,  ο κόμπος δεν έχει φτάσει στο χτένι , γιατί είναι εδώ και καιρό "σπασμένο",  αλλά κάποιοι θεωρώντας πως απευθύνονται σε ιθαγενείς ( και μάλλον έχουν δίκιο για την πλειοψηφία πάντα μιλάμε ) αναμένουν με την ίδια αποτυχημένη συνταγή να φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα. 

Δεν ξέρω εάν θα ολοκληρωθούν πρώτα οι εμβολιασμοί ή θα μαζευτούν τα ξερά κλαδιά από τους δρόμους , τα πάρκα , κ.ο.κ.  Η  διοίκηση Χατζηδάκη ίσως καταφέρει να υπερκεράσει τις επιλογές των "Αρίστων" που ετοιμάζονται να ανοίξουν την αγορά έχοντας πάνω από 3000 κρούσματα κορωνοϊού την ημέρα. 

Βλέπετε έχουν αντιληφθεί και οι ίδιοι πως εάν περιμένουν να εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού δεν θα φτάσουμε στο 2022 αλλά στο 2023 ,  και άλλωστε έχουν εμπιστοσύνη ή έτσι λένε στο ΕΣΥ. Σε αυτό δηλαδή που δεν του χρειάζονταν καν η πανδημία για να δείξει τις δυνατότητές του. 

Βέβαια ο καθένας βλέπει ό,τι τον συμφέρει και έτσι εμείς μπορεί να βλέπουμε τα πράγματα με αρνητική διάθεση ή απαισιόδοξη διάθεση αλλά τουλάχιστον βλέπουμε.

Γιατί κάποιοι άλλοι μετά από 10 χρόνια μνημονίων εξακολουθούν και πιστεύουν πως μας ζηλεύουν οι ξένοι. 

Στον αναγνώστη που μας έστειλε mail από την περιοχή των Αστυνομικών ,.ας επικοινωνήσει και πάλι δεν είναι εμφανές στη φωτογραφία αυτό που ισχυρίζεται , και στο σημείο που μας υπέδειξε δεν υπάρχει το όχημα με αυτές τις πινακίδες. Σε κάθε περίπτωση τον ευχαριστούμε και θα το ψάξουμε . Άλλωστε δεν θα πέσουμε και από τα σύννεφα σε καμία περίπτωση , εάν ισχύει το θέμα. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: