ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Καθαρή" πόλη όπως σας υποσχέθηκαν οι "Μεσσίες" και φωτεινή έως την δύση του Ήλιου αφού με δική τους ευθύνη ακυρώθηκε ο διαγωνισμός ηλεκτροφωτισμού αφού είδαν "ΔΙΑΠΛΟΚΗ"

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

"Καθαρή" πόλη όπως σας υποσχέθηκαν οι "Μεσσίες" και φωτεινή έως την δύση του Ήλιου αφού με δική τους ευθύνη ακυρώθηκε ο διαγωνισμός ηλεκτροφωτισμού αφού είδαν "ΔΙΑΠΛΟΚΗ"

 Έρχεται και η αργία της 25ης Μαρτίου για να ζήσουμε και πάλι αυτό το χάλι που τείνει να εκλαμβάνεται από τους διοικούντες του δήμου και τους υπαλλήλους καθαριότητας ως η "κανονικότητα". 

Οι εικόνες προφανώς και είναι γνωστές σε όσους κυκλοφορούν στην πόλη μας ακόμα και σε  εμάς τους κατά κάποιους "καναπεδάτους" , όπως μας αποκαλούν όσοι διαχρονικά στηρίζουν την κατάσταση αυτή. Αφού ω ναι με 300 υπαλλήλους ο τομέας καθαριότητας  και με τόσες υπερωρίες , μόνο η διοίκηση δεν φταίει για ό,τι συμβαίνει. 



Φταίει μόνο στο ό,τι δεν παραχωρεί την δομή ΤΖΑΜΠΑ σε ιδιώτες,  γιατί προφανώς και άλλη λύση δεν υπάρχει για την πόλη μας. Θα γλυτώσουμε χρήματα , για πραγματική ανάπτυξη και προφανώς αυτό ενοχλεί όσους για ψηφοθηρικούς λόγους και όχι μόνο ανέχονται αυτό το ΧΑΛΙ. 

Εμείς εταιρία αποκομιδής απορριμμάτων  δεν έχουμε και υπηρετούμε την κοινή λογική ενώ προτείνουμε ό,τι συμβαίνει εδώ και δεκαετίες στις ΗΠΑ. 

Ανεβάζουμε το θέμα που βέβαια για εμάς δεν είναι σημαντικό μπροστά στα εγκλήματα που καλύπτουν όσοι θεωρούν εμάς υπερβολικούς επειδή συστηματικά και από την πρώτη μέρα της εδώ διαδικτυακής μας παρουσίας ασχολούμαστε με τα σημαντικά . Και τα σημαντικά για εμάς είναι η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ που δεν υπάρχει στη διαχείριση των οικονομικών των ΟΤΑ. Και βέβαια το θέμα δεν είναι πως είναι "σπάταλοι" οι εκάστοτε διοικούντες αλλά πως δεν φέρνουν και αποτέλεσμα κάτι το οποίο θα κριθούν στις κάλπες του 2023. 

Άλλωστε το θέμα για εμάς της ΒΡΩΜΑΣ και της ΔΥΣΩΔΙΑΣ των δρόμων είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στην μπόχα που αναδύουν σε καθημερινή βάση τα απολειφάδια της χούντας και οι σταλινικοί υπάλληλοι που θεωρούν πως θα πετύχουν να επιβάλλουν στην κυβέρνηση τα αιτήματά τους . Αιτήματα που εάν υλοποιηθούν , θα οδηγήσουν σε νέα μνημόνια και νέες περικοπές μισθών και συντάξεων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: