ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το ευχαριστώ του δημάρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη σε όσους του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Το ευχαριστώ του δημάρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη σε όσους του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του

 


Ένας πετυχημένος δήμαρχος που δεν φοβάται να τα βάλει με συντεχνίες προκειμένου να αλλάξουν νοοτροπίες δεκαετιών και να γίνουν οι υπηρεσίες του δήμου του φιλικές προς τους δημότες. 

Έχει πιο καθαρή πόλη και περισσότερο φωτισμένη από την δική μας και φυσικά η δεύτερη θητεία του έχει οδηγήσει όσους ασκούν και εκεί στείρα αντιπολίτευση σε απόγνωση. 

Προφανέστατα και υλοποιεί φιλελεύθερες πολιτικές που βοηθούν την ανάπτυξη, δεν έκλεισε το μάτι στον λαϊκισμό, τόλμησε και πέτυχε δουλεύοντας με τους συνεργάτες του και έχει σχέδιο. 

Η επανεκλογή του στις δημοτικές εκλογές του 2023 θα είναι παιχνιδάκι αφού όλο και περισσότεροι εκτιμούν το έργο του που πλέον είναι πιο ορατό και δυστυχώς μετά από όλα αυτά είναι δήμαρχος Αλίμου και όχι της δικής μας πόλης. 

Εδώ τα φασιστοειδή τον βρίζουν για το γνωστό θέμα με το νεκροταφείο στον Υμηττό θεωρώντας πως με βρισιές χαλάνε το προφίλ κάποιοι που αποδεδειγμένα έχει επιδείξει αλληλεγγύη όχι μόνο για τους δικούς του δημότες αλλά πάντα οι καλά οργανωμένες υπηρεσίες του βοηθάνε και όμορους δήμους όπως ο δικός μας. 

Σε όσους θεωρούν πως το νεκροταφείο στον Υμηττό ευνοεί μόνο τους δημότες του Αλίμου ας κοιτάξουν που θα θάψουν τους δικούς τους αφού άλλη υλοποιήσιμη λύση δεν υπάρχει και το ξέρουν όσοι δεν έχουν παρωπίδες. 

Ευρώ δεν θα πάρουν από την κυβέρνηση για λύση εκτός Υμηττού όσοι καμώνονται τάχα τους δεξιούς και έχουν καταντήσει ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ στα δημοτικά συμβούλια της πόλης. 

Ας εκτεθούν και άλλο όλο και κάποιος Κονδύλης θα βρεθεί και στο δήμο μας από τα δεξιά γιατί από τα αριστερά υπήρξε και του έχει αφιερωθεί και η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. 

Έχουμε και εμείς βέβαια Κονδύλη δημοτικό σύμβουλο για δήμαρχο με αυτό το επώνυμο δεν είχαμε την τύχη ιδίως εάν αποδειχθεί τόσο ικανός και δραστήριος όπως ο Ανδρέας Κονδύλης ο δήμαρχος Αλίμου. 

Χρόνια λοιπόν και από εμάς λοιπόν σε έναν δήμαρχο που ενδιαφέρεται για το καλό της πόλης του και της τοπικής αυτοδιοίκησης και που έχει ακόμα πολλά να προσφέρει . 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: