ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το λαλίστατο ΣΕΔΗ που αγαπάει την Δημοκρατία και καταδικάζει τον Ρατσισμό θα επιβάλλει κυρώσεις στον εργαζόμενο καθαριότητας μέλος του που αποκαλεί πιθήκια τους πρόσφυγες! - Η διοίκηση και το δημοτικό συμβούλιο θα κινήσουν τις διαδικασίες για την τιμωρία του;

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Το λαλίστατο ΣΕΔΗ που αγαπάει την Δημοκρατία και καταδικάζει τον Ρατσισμό θα επιβάλλει κυρώσεις στον εργαζόμενο καθαριότητας μέλος του που αποκαλεί πιθήκια τους πρόσφυγες! - Η διοίκηση και το δημοτικό συμβούλιο θα κινήσουν τις διαδικασίες για την τιμωρία του;

 



Θαυμάστε δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Ηλιούπολης που αποκαλεί τους πρόσφυγες πιθήκια! Είναι δυνατόν ο υπάλληλος αυτός να εξακολουθεί να εργάζεται και να πληρώνεται από όσους πρόσφατα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ απερίφραστα τους ΝΕΟΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής; 

Τι δηλαδή θεωρεί ο κ. Στάθης Γαυγιωτάκης πως  είναι ανώτερος από τους δυστυχισμένους Σύρους πρόσφυγες; 

Μαζί με τον Δημήτρη Μωραίτη τον γνωστό φασίστα με τα δεκάδες ποσταρίσματα υπέρ δικτατόρων, μολύνουν την πόλη μας με το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ του ΜΑΥΡΟΥ φασισμού. 

Και εμείς βέβαια δεν θα σωπάσουμε έως ότου τιμωρηθούν παραδειγματικά για το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ που σπέρνουν,  και που προφανώς έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλες και όλοι οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ πολίτες να καταδικάσουν. 

Το ό,τι η πόλη μας έχει προβλήματα δημοκρατικότητας το ξέρουμε και το έχουμε τονίσει πολλάκις φορές και στο παρελθόν όμως εμείς προφανώς και δεν πρόκειται να σιωπήσουμε επειδή δεν φοβόμαστε κανέναν φασίστα .. 

Ελπίζουμε η ευαίσθητη σε θέματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς κα. Καραγιαννίδου (πρόεδρος ΣΕΔΗ)   να επιληφθεί του θέματος και να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις στον συμβασιούχο υπάλληλο της καθαριότητας που με τον ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ λόγο του δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τον φυλακισθέντα για μέλος εγκληματικής οργάνωσης κ. Ηλία Κασιδιάρη. 

Ίδια φρασεολογία, ίδιες ιδέες και το "αυγό του φιδιού",  όχι μόνο έσπασε αλλά διατυμπανίζει και το ΜΙΣΟΣ του σε κοινή θέα στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook . 

Όσο για το fake news που ανέβασε και αφορούσε την δημοτική αρχή που τον έχει υπάλληλο προφανώς και είναι ένα από τα συνηθισμένα του αφού δεν πιστεύει παράλληλα και την ΥΠΑΡΞΗ της πανδημίας. 

ΥΓ: Να μην ξεχάσουν να τον υποστηρίξουν και τα φιλαράκια του που άλλωστε τον σιγοντάρουν στις δήθεν "αποκαλύψεις" του. Και βέβαια όπως μας ενημέρωσαν οι αρμόδιες αρχές στις οποίες απευθυνθήκαμε το "ατόπημα" αυτό δεν είναι το μοναδικό του υπαλλήλου μας έχει και άλλα.... 




Και βέβαια η παρακάτω φωτογραφία αφιερωμένη από εμάς στους ομοϊδεάτες του κ. Γαυγιωτάκη και στα φιλαράκια του που δεν κατανοούν πως οι πρόσφυγες είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ίσοι και όχι κατώτεροι με εμάς . Από όσους έχουν τις ίδιες φασιστικές αντιλήψεις με τον Στάθη  Γαυγιωτάκη σίγουρα οι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ είναι ανώτεροι δεν τίθεται θέμα και ουδείς δημοκρατικός πολίτης μπορεί να διαφωνήσει  περί αυτού. Άλλωστε οι απόψεις  αυτές του κ. Γαυγιωτάκη ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΡΑΤΑ και χρέος μας είναι ως δημοσιογράφοι να τα πολεμάμε , και αυτό κάνουμε έστω και χωρίς την σφραγίδα της ΕΣΗΕΑ για τον συνεργάτη μας ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Σταύρο Μαρίνη  που  ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ στοχοποίησε μαζί με άλλους σε καθημερινή βάση . Σε αυτό το σκουπίδι απάντησε το ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ μη γνωρίζοντας φυσικά το ποιόν του. 

Για τους άλλους και αύριο μέρα είναι αφού μας γέμισαν υλικό οι υπηρεσίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, αφού όταν κάνεις ερευνητική δημοσιογραφία πρέπει να έχει και τις ανάλογες πηγές. Ευχαριστούμε τέλος το facebook και την εταιρία που διαχειρίζεται τα fake news στην χώρα μας για τις δεκάδες αναρτήσεις που μας έστειλε και αφορούν ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ λόγο,  από λογαριασμούς που ανήκουν σε συνδημότες μας και που έχουν πολλές φορές "μαυρίσει" οι αναρτήσεις τους επειδή διαδίδουν ΨΕΥΔΗ. 
Πάντως πίθηκος δεν θα έβαζε ποτέ στο μπράτσο του αυτό το σύμβολο να τα λέμε και αυτά 

ΥΓ: Αμετανόητος ο υπάλληλος του δήμου μας  στα τρία πρώτα σχόλια αναλύει το ποιος είναι για αυτόν πρόσφυγας και ποιος δικαιείται άσυλο καταδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την ρατσιστική και μισάνθρωπη προσέγγιση που έχει για ένα θέμα όπως το προσφυγικό. Γιατί προφανώς αγνοεί πως χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες φιλοξενούνται ανά τον κόσμο και συγγνώμη που θα σας ξαφνιάσουμε δεν έχουν πάει όλοι με νόμιμες διαδικασίες στα κράτη που τους φιλοξενούν. Άλλωστε το να επικαλείσαι την νομιμότητα είναι χαρακτηριστικό των "Πατρίς - Θρησκεία- Οικογένεια" που χθες προφανώς και δεν θα ένιωσαν άβολα όταν κάποιοι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν υπέρμετρη ΒΙΑ για να "σωφρονίσουν" ανήλικα παιδιά που παρανομούσαν, επειδή δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης πολιτών που έχουν επιβληθεί για την καταπολέμηση της πανδημίας. 


Σ.Μ 

5 σχόλια:

Στάθης Γαυγιωτάκης είπε...

1) Συστάσεις δεν δέχομαι από ΚΑΝΕΝΑΝ!
2) Πρόσφυγας είναι αυτός που έρχεται από χώρα στην οποία υπάρχει πόλεμος και από όσο ξέρω, η Τουρκία δεν κάνει πόλεμο εντός συνόρων.
3) Αμφιβάλλεις ότι θα τα τσεπώσουν κάποιοι; Εγώ όχι.
4) Πίθηκος είναι ο απολίτιστος. Είναι όλοι οι φανατισμένοι Ισλαμιστές οι οποίοι σκοτώνουν κόσμο στο όνομα του Αλλάχ. Είναι όλοι αυτοί που συμπεριφέρονται στις γυναίκες τους σαν να είναι σκουπίδια.
5) Τράβα να κλάψεις στην τρύπα σου!

Στάθης Γαυγιωτάκης είπε...

Γιατί με έχεις ακόμα μπλοκαρισμένο;
Τι φοβάσαι; Εγώ δεν φοβάμαι! Πιθήκια γνώρισα και στις 35 μέρες που ήμουν στο Κατάρ. Απολίτιστα πιθήκια που έχεζαν και ουρούσαν έξω από την τρύπα! Η βρώμα έφτανε ακόμα και 20 μέτρα πριν φτάσει κανείς στην τουαλέτα. Κόψε το παραμυθάκι με τους δήθεν Σύριους πρόσφυγες, που έχασαν το διαβατήριό τους στη θάλασσα, αλλά όλως τυχαίως δεν έχασαν το κινητό τους!

Στάθης Γαυγιωτάκης είπε...

Μήπως το ΣΕΔΗ και το κάθε σωματείο να κάνει παράπονα και στη μαμά μου;

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Η συντρόφισσα Καραγιαννιδου έχει αναλάβει το "Υπουργείο Αλήθειας "(ορολογία Όργουελ) του Δήμου Ηλιούπολης και ασκεί "βασιλικές" πρακτικες για την ίδια και την οικογένειά της ,ενώ τα δελτία τύπου που βγάζει μιλάνε περί ισότητας και ξεπερασμένη κομμουνιστική προπαγάνδα.
Όσο για τον υπάλληλο της καθαριότητας που θεωρεί τους ανθρώπους πιθήκους επειδή έχουν άλλη εθνικότητα,θέλω να τον πληροφορήσω ότι κάποτε ένας πίθηκος τόλμησε να περπατήσει στα δύο του πόδια για να λεγόμαστε άνθρωποι.
Σιγά που θα έχουν και πολλές ευαισθησίες οι φασίστες ,αφού εσυ είσαι ο εχθρός…
Η ΆΓΝΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΔΎΝΑΜΗ (ορολογία Όργουελ) και την χρησιμοποιήουν όταν τους συμφέρει…
Το πιο πολύ που σιχαίνομαι κάτω από όλους τους ουρανούς,από όλες τις εθνικότητες και όλα τα χρώματα είναι οι ΔΕΙΛΟΊ που σιωπούν μην τυχόν και δεν είναι αποδεκτοί...
Προτιμώ τον τολμηρό πίθηκο πάρα τους δειλούς που προστατεύουν το "είδος" τους.





ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Είσαι μπλοκαρισμένος γιατί με ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν κάνω διάλογο .. Έχει δέκα site η πόλη μπορεί εκεί να φιλοξενηθούν οι "δημοκρατικές" απόψεις σου. Επειδή σε αφορά το θέμα προφανώς και πέρασα την ΑΠΟΨΗ σου που την έχουμε έτσι ακούσει και πάλι και από τους Χρυσαυγίτες. Το ποιος είναι πρόσφυγας το καθορίζουν διεθνείς συμβάσεις και προφανώς τις ασυναρτησίες αυτές τις διαβάζουμε και σε άλλα ρωσόφιλα ΜΜΕ δεν είναι δυνατόν να ζητάς από ένα μέσο με ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ και ΘΕΣΕΙΣ να τις φιλοξενεί. Εμείς άλλωστε δεν έχουμε ούτε να κρύψουμε κάτι ούτε να φοβηθούμε ΚΑΝΕΝΑΝ