ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Πονάει" η Δημοκρατία και αναμένουμε από την Πολιτεία να παρέμβει πριν να είναι πολύ αργά

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

"Πονάει" η Δημοκρατία και αναμένουμε από την Πολιτεία να παρέμβει πριν να είναι πολύ αργά

Δεν έχει και πολλά να σχολιάσει κανείς για την υπέρμετρη ΒΙΑ που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί που άνετα θα μπορούσαν να συλλάβουν τον νεαρό εάν είχε κάνει κάποιο αδίκημα αντί να τον χτυπάνε με τα γκλόπ τους μπροστά στα μάτια συνομήλικών του. 

Θεωρούμε πως οι αστυνομικοί που έδειξαν απαράδεκτη συμπεριφορά  θα τιμωρηθούν πειθαρχικά από την υπηρεσία τους , εάν και δεν έχουμε αυταπάτες αφού χρόνια τώρα τονίζουμε την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους να επιβάλλουν στοιχειωδώς την ΤΑΞΗ. 

Προσπαθούν να "φάνε" τον αρμόδιο υπουργό με τους λάθος χειρισμούς τους και βέβαια δεν μας συγκινούν οι κραυγές των κομμάτων που έχουν έναν καλό λόγο για τους τρομοκράτες αλλά όχι για τα θύματά τους ή τους αστυνομικούς που έχουν χαθεί εν ώρα καθήκοντος. 

Σας βάζουμε αυτό το βίντεο αναμένοντας και άλλα από τις κάμερες ασφαλείας των μαγαζιών της πλατείας της Νέας Σμύρνης , που σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ καταγράφουν τα πρόσωπα όσων τους επιτέθηκαν χθες στην πλατεία . 

Ίδωμεν ... και σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί , δεν είναι μπράβοι να ανταποδίδουν τα χτυπήματα επί δικαίων και αδίκων! 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: