ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ρατσίστρια Σούλα Μανώλη βγήκε και πάλι να σχολιάσει αφού προφανώς θεωρεί λίγα τα δημοσιογραφικά ένσημα του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη - Και εμείς ως οφείλουμε της απαντάμε

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Η ρατσίστρια Σούλα Μανώλη βγήκε και πάλι να σχολιάσει αφού προφανώς θεωρεί λίγα τα δημοσιογραφικά ένσημα του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη - Και εμείς ως οφείλουμε της απαντάμε


Η γνωστή ρατσίστρια και πρώην υποψήφια της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" βγήκε ( μαζί με το άλλο φασιστάκι τον Κώστα Δήμου που με αναρτήσεις του προσπαθεί  να "ξεπλύνει" ως γνήσιος οπαδός του Δημήτρη  Μωραίτη τον αστυνομικό ΟΝΕΙΔΟ που ξυλοκόπησε αναίτια έναν πολίτη  στη Νέα Σμύρνη ) να κατηγορήσει  και πάλι τον συνεργάτη μας για έλλειψη δημοσιογραφικών ενσήμων.  Και βέβαια ο Δήμου ως ενεργούμενο του "Μεσσία" άρχισε πάλι τις γνωστές ασυναρτησίες του. Αφού όταν ξεβρακώνεις τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους αυτή σου απαντάνε πως είσαι τρελός . Λες και δεν έχει δει ΟΛΗ η πόλη τι πρεσβεύουν . Λες και υπάρχει έστω και ένας δημοκρατικός πολίτης που δεν τους έχει καταδικάσει ανεξάρτητα για το ποια άποψη έχει για αυτό εδώ το ιστολόγιο που χάρες δεν κάνει σε κανέναν "πούστη" και καμία "πουτάνα" που εάν δεν είναι φασίστες και ρατσιστές είναι αποδεκτοί από την κοινωνία μας ή έτσι πρέπει να συμβαίνει. 

Εμείς ανεβάσαμε ενδεικτικά από το σύστημα "ΑΤΛΑΣ" κάποια ένσημα  και εύκολα με τον ΑΜ του δημοσιογράφου στο ΤΣΕΠΕΑΘ  μπορούν να τους λυθούν όλες οι ΑΠΟΡΙΕΣ που έχουν. 

Ανεβάσαμε και την έναρξη επαγγέλματος στην αρμόδια ΔΟΥ που αφορά 11 έτη και είναι η περίοδος της μαχητικής δημοσιογραφίας των εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου , λόγος για τον οποίο και ο δημοσιογράφος δεν έχει τα "προνόμια" των συναδέλφων του μελών της ΕΣΗΕΑ .Εύκολο είναι να τα αποκτήσει και αυτό μπορούν να σας το πιστοποιήσουν όλοι οι εργοδότες του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη.  Ευτυχώς είναι όλες και όλοι εν ζωή και χαίρουν άκρας υγείας. 

Το να ασχολούμαστε σε καθημερινή βάση με τους οπαδούς ενός κατά φαντασίαν υποψήφιου δημάρχου Ηλιούπολης δηλαδή του κ. Μωραίτη ή όπως θέλει να λέγεται ,  και τις φαντασίες μιας ΜΥΘΟΜΑΝΟΥΣ δεν μας ωφελεί . Είναι χάσιμο χρόνου να συνομιλείς με ΦΑΣΙΣΤΕΣ και εμείς που καταδικάζουμε και τους ενεργούς και τους ανενεργούς δεν θα μπούμε σε αυτή την διαδικασία. 

Άλλωστε η πόλη είναι φιλική στους φασίστες τους οποίους έχει και να καθαρίζουν τα σκουπίδια της. Τα "σκουπίδια" στα σκουπίδια θα έλεγε κανείς εάν το "αυγό του φιδιού" δεν γεννούσε ΤΕΡΑΤΑ. 

Γιατί καλός ο χαβαλές με τις συλλογικότητες και τους τάχα δημοκράτες δημοτικούς συμβούλους αλλά σε όσα θέματα έχουμε αναδείξει και ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ οι δράστες υμνούν δικτάτορες καμία αντίδραση δεν είδαμε. Και εάν λεκτικά δεν μπορείς να υπερασπίσεις την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προφανώς και δεν είσαι ΑΞΙΟΣ για να την έχεις. 

Όπως έχουμε γράψει πολλάκις φορές και θα το καταλάβουν καλά εχθροί και "φίλοι" εμείς "σκελετούς στην ντουλάπα" μας δεν έχουμε ,. και εύκολα ο καθένας συμπολίτης μας μπορεί να διαπιστώσει το ποιόν του εν λόγω συνεργάτη μας σε αυτό το ιστολόγιο . Το δημιούργησε το "έτρεξε" και το "τρέχει" και το ίχνος του θα μείνει ανεξίτηλο γιατί ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙ μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ όχι εικασίες ή ευχολόγια.  

Όποιος ενοχλείται μπορεί με την γνωστή διαδικασία που περιλαμβάνει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ.ο.κ να οδηγηθεί σε όσους θεωρεί πως τον συκοφαντούν με τις αναρτήσεις τους. 

Εμείς δεν φοβηθήκαμε κανέναν πόσο μάλλον ανθρώπων που προσπαθούν να κρύψουν από τους πολλούς το τι πρεσβεύουν. 

Ήδη όπως έχετε αντιληφθεί όλες οι "πουτάνες" της πόλης ηρέμησαν , οι "μαϊμού" πατριώτες πήραν το μάθημά τους και οι κόκκινοι φασίστες αναμένουν απλώς την νέα "Οκτωβριανή Επανάσταση" για να μας απαντήσουν. 

Οι δημότες βλέπουν και καταλαβαίνουν και μας κρίνουν καθημερινά όλες και όλους μας. Το μέσο αυτό είναι πραγματικά ανεξάρτητο με την έννοια πως δεν είναι προσκολλημένο σε κανένα κόμμα και αυτό γίνεται φανερό σε όσους μας παρακολουθούν εδώ και χρόνια.

Εμείς φασίστες σαν και εσάς δεν τους φοβόμαστε και προφανώς  όσο ασχολείστε διαστρεβλώνοντας ακόμα και τα έγγραφα που παρουσιάζουμε εμείς θα απαντάμε. 

Τα ένσημα του "Μεσσία" της πόλης δεν είδαμε πουθενά , του κ. Δήμου , και της κα Μανώλη που τάχα έχει και περισσότερα ως εργαζόμενη στο δημόσιο από εμάς . 

Να δουν οι δημότες μας και τα δικά σας τα οποία εμείς γνωρίζουμε έτσι και αλλιώς αφού προφανώς και οι πηγές μας , μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε περισσότερα από ό,τι για λόγους δεοντολογίας δημοσιεύουμε. 

Όσο για τα προσωπικά δεδομένα έχουν καταργηθεί στην πράξη αφού ο τύπος δεν φιμώνεται ούτε με τον κατάπτυστο Νόμο του Ευάγγελου Βενιζέλου που δεν ΑΦΟΡΑ βέβαια όσους εργάζονται στο ΔΗΜΟΣΙΟ ας το καταλάβουν καλά  όσοι θεωρούν πως δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε ακόμα και το Ε9 όσων κάνουν δήλωση ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και μέσα σε αυτούς βέβαια είναι και οι δημοσιογράφοι . 

Με χαρά μας λοιπόν να δημοσιοποιήσετε ό,τι έχετε ουδείς θα κινηθεί νομικά εναντίον σας αφού δεν έχει κάτι να κρύψει. 

Από εξώδικα , αγωγές και μηνύσεις δεν μασάμε και μην θεωρείται πως μπορεί να ΦΙΜΩΣΕΤΕ αυτό εδώ το ιστολόγιο αφού έχουμε την ανάλογη εμπειρία να μην "είμαστε πρόβατα επί σφαγή". 

Συνεχίζετε.... 

Και φυσικά απαντάμε στον παρακάτω διάλογο μεταξύ των δύο φασιστών της πόλης που αναρωτιούνται ακόμα εάν αυτός που τους καταγγέλλει είναι δημοσιογράφος με την "βούλα" ή όχι. Ο εργατικός Δήμου και η κα. Μανώλη σε έναν σπαρταριστό διάλογο 


Ο Δήμου που μας διαφήμιζε την "σχέση" του Μωραίτη με την τραγουδίστρια - μοντέλο και σύντομα ιατρό κα. Τερζή την οποία δεν έχει καν φίλη στο facebook ο Δημήτρης Μωραϊτης  θεωρεί πως το ΕΤΑΠ ΜΜΕ Τ.Σ.Π.Ε.ΑΘ ασφαλίζει υπαλλήλους γραφείου. 

Το δημοσίευμα του ΜΜΕ που ανήκει στον  κ. Μωραίτη  μάλλον πέρασε την κα. Τερζή για Αρχιμανδρίτη Μάλιστα την παρουσιάζει και ως Ηλιουπολίτισσα,  ενώ είναι γέννημα θρέμμα Γλυφαδιώτισσα , και με δηλώσεις στο τοπικό μας ΜΜΕ είπε πως δεν γνωρίζει κανέναν Μωραίτη πόσο μάλλον να είχε και σχέση και μαζί του! 

Αυτό το υποκείμενο λοιπόν θεωρεί πως έχει το ΗΘΙΚΟ ανάστημα να αποκαλεί τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη ΨΕΥΤΗ βασιζόμενος σε έναν φασίστα σκουπιδιάρη o οποίος έκανε μια "αποκάλυψη"  ψευδόμενος και επικαλούμενος  κάτι που ουδέποτε είχε ισχυριστεί ΔΗΜΟΣΙΑ ο συνδημότης μας  Σταύρος Μαρίνης,  όπως άλλωστε έχουν πράξει στο παρελθόν και άλλοι στους οποίους απαντήσαμε καταλλήλως και έχει και συνέχεια . 


Τον κ Γαυγιωτάκη  τον καλύπτει με την στάση της η διοίκηση του δήμου μας,  και όλο το δημοτικό συμβούλιο , και τον πληρώνουμε ως συμβασιούχο υπάλληλο ορισμένου χρόνου , για να γράφει στο facebook τα παρακάτω εξοργιστικά για κάθε δημοκρατικό πολίτη αυτής της χώρας. Και βέβαια χρέος μας είναι να τα προβάλλουμε ΤΩΡΑ και όχι να "πέφτουμε από τα σύννεφα" όταν κρατικοί λειτουργοί συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρθηκαν πριν μερικές ώρες  στην πλατεία της Νέας Σμύρνης αστυνομικοί που εξαιτίας της απαράδεκτης  συμπεριφοράς τους θα μας οδηγήσουν στο να θρηνήσουμε θύματα. 





ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Βγήκε η ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ Σούλα Μανώλη να κάνει κριτική μαζί με τους φασίστες ότι τάχα μου δεν έχει ένσημα...μόνο αυτά που που φενεται στα χαρτιά είναι 14 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και σίγουρα αν θα δημοσιεύσει τις φορολογικές του δηλώσεις δεν έχετε πληρώσει τόσους φόρους από ότι έχει πληρώσει ο Σταύρος Μαρίνης όλοι οι φασίστες μαζεμένοι….
Οπότε οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να μην θέλουν να πληρώσουν με τους φόρους τους φασίστες,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ που κάνουν τους ηθικούς και ζητάνε και τα ρέστα από έντιμους πολίτες που έχουν βοηθήσει με χιλιάδες ευρώ το κράτος για να βγει η κάθε Σούλα Μανώλη να μας κάνει και κριτική…
Είσαι αμόρφωτη,ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να κατέχεις και να πληρώνεσαι σαν κοινωνικό λειτουργό...στον ιδιωτικό τομέα δεν θα άντεχες μέρα ,για αυτό "γλύφεις" τα κόμματα και τις παρατάξεις της πόλης κα μου...για μια θεσούλα γιατί ξέρεις ότι δεν σε παίρνει στον ιδιωτικό τομέα…
Μπορεί να βγει ο Ευσταθίου δήμαρχος και να σε κάνει μόνιμη υπάλληλος στον Δήμο Ηλιούπολης ,οπότε συνέχισε το "γλύψιμο" γιατί μπορεί να σου κάτσει:)))
Αχ τρομάρα σου…