ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο φασίστας οπαδός του Δημήτρη Μωραίτη κος Δήμου έβαλε "πλυντήριο" για τον αστυνομικό που ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Ο φασίστας οπαδός του Δημήτρη Μωραίτη κος Δήμου έβαλε "πλυντήριο" για τον αστυνομικό που ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα

 


Άρχισαν τα "πλυντήρια" οι φασίστες μαύρου χρώματος της πόλης μας. Υβρίζουν όσους προσπαθούν επί ματαίω να τους πείσουν πως ουδείς δημοκρατικός πολίτης μπορεί να ανεχθεί αυτή την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. Για ακόμη μια φορά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Μιχάλης Χρυσοχοίδης με τις αποφάσεις του ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ όσους θεωρούσαν πως θα πέσουν στα "μαλακά" .

Δεν έχει ΘΕΣΗ στο σώμα αυτός και οι υπόλοιποι αστυνομικοί που ενεργούν κατά αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο . Το ξεκάθαρο το μήνυμα του υπουργού που θα εκθέσει και τον πρωθυπουργό εάν ο τελευταίος δεν διαγράψει από την ΝΔ βουλευτή που θεωρεί πως μπορεί να ανεχτεί η ΝΔ βουλευτής της , να υπερασπιστεί στα δικαστήρια αυτά ΤΑ ΚΤΗΝΗ. 

Βέβαια ο Δήμου έχει καλό "δάσκαλο" τον κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Μωραίτη που είναι γνωστός για τα "δημοκρατικά" του αισθήματα . Το βλέπετε παρακάτω. Λάτρης της χώρας βλέπετε , αφού η Ταϊλάνδη είναι αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός των ΟΜΟΙΩΝ του. 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: