ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η παρακμή συνεχίζεται από το ιστολόγιο του κατά φαντασίαν υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης- Αντί να απαντήσει σε όσα με αποδείξεις του καταλογίζουμε μας αποκαλεί ΤΡΕΛΟΥΣ και νομίζει πως πείθει

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Η παρακμή συνεχίζεται από το ιστολόγιο του κατά φαντασίαν υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης- Αντί να απαντήσει σε όσα με αποδείξεις του καταλογίζουμε μας αποκαλεί ΤΡΕΛΟΥΣ και νομίζει πως πείθει

Κάθε μέρα και ένα καινούργιο ΨΕΜΑ από τον κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας που μας αποκαλεί και άεργους επειδή ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται επιχειρηματίας όπως άλλωστε και υποψήφιος δήμαρχος χωρίς να έχει συμβεί ποτέ αυτό.  Μιλάει για επιχειρήσεις στο εξωτερικό που δεν μας αποκαλύπτει ποιες είναι (γιατί απλώς  δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο όνομα του ) και επαναφέρει το παραμύθι της Νομικής και πάλι. Όλα αυτά στο ιστολόγιο η Θέση της Ηλιούπολης που προφανώς και θα έπρεπε να λέγεται η Λάσπη της Ηλιούπολης . 

Στην κατοχή του ο κος Μωραίτης δεν έχει ΚΑΜΙΑ άδεια ασκήσεως επαγγέλματος δικηγόρου και δεν είναι γραμμένος σε κανέναν δικηγορικό σύλλογο της χώρας κάτι που έχουμε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ και παλιότερα με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως δεν πήγε να κάνει πρακτική εξάσκηση και για αυτόν ΔΕΝ έχει! Άρα μάλλον ο ίδιος σπούδασε (εμείς δεν το πιστεύουμε ) κάτι το οποίο ουδέποτε άσκησε ως επάγγελμα.  Εμείς του αναρτήσαμε τον Α.Μ στο ταμείο των δημοσιογράφων,  και του εξηγήσαμε και τους λόγους που δεν είμαστε μέλη της ΕΣΗΕΑ. Κάτι βέβαια που γνωρίζουν άπαντες όπως και τα ΜΜΕ που έχουμε δουλέψει. Όμως ενώ δεν προσκομίζει κανένα στοιχείο και επικαλούμενος την "έρευνα" ενός φασίστα σκουπιδιάρη του δήμου μας εμμένει να μας συκοφαντεί σε κάτι που προφανώς πείθει μόνο τους ομοϊδεάτες του. 

Εμείς προφανώς και δεν πιστεύουμε τον κ. Μωραίτη και του ζητάμε να ανεβάσει το δικό του ΠΤΥΧΙΟ του  πριν το αναζητήσουμε εμείς (κάτι εύκολο) και γίνει όπως και με την περίπτωση της κα.Τερζή και πάλι ρεζίλι. Άλλωστε επειδή δεν περιορίζεται σε εμένα θα δει σύντομα και δημοσιευμένα στοιχεία για άτομα του περίγυρού του που δεν θα τον χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Στοιχεία όχι εικασίες με όνομα επώνυμο , αριθμό φορολογικού μητρώου, ΑΜΚΑ και όλα αυτά που θεωρούνται προσωπικά δεδομένα και τα προστατεύει ο κατάπτυστος νόμος Βενιζέλου που έχει στην πράξη ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ 

Ας μας πει λοιπόν ο Μωραίτης ποιοι καθηγητές της Νομικής τον δίδαξαν και ποιους είχε συμφοιτητές;

Τέλος του αναφέρουμε πως εμείς δεν έχουμε κανέναν ΗΘΙΚΟ δισταγμό απέναντί σε ανθρώπους όπως αυτός , τον θεωρούμε επικίνδυνο και αυτόν και όσους τον περιτριγυρίζουν για την κοινωνία μας , και  παντελώς ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ. 

Ακόμα και εάν εργάζεται ανελλιπώς ο "αυτοδημιούργητος" με φασιστικές αντιλήψεις κος Δημήτρης Μωραίτης  τις οποίες εκφράζει και ΔΗΜΟΣΙΑ από εδώ και στο εξής,  δεν θα φτάσει εκτός και εάν ζήσει και του το ευχόμαστε ολόψυχα πάνω από 100 χρόνια τα ένσημα του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη. 

Και προφανώς εδώ δεν έχει να κάνει με έναν "φουλαράκια" όπως αποκαλούσε τον αείμνηστο Δημήτρη Παρρά μέσα από το κατάπτυστο ιστολόγιό του αλλά με έναν επαγγελματία δημοσιογράφο με πηγές. 

Το βιβλίο του εμείς προσωπικά δεν το θέλουμε , γιατί δεν έχουμε ανάγκη βιβλία που γράφουν όσοι διακινούν φασιστικές ιδέες . Του προτείνουμε να το στείλει σε Αρχιμανδρίτη της πόλης γιατί προφανώς και σε αυτόν θα είναι περισσότερο χρήσιμο,  αφού ο εν λόγω κληρικός  δείχνει να αγνοεί πως  οι κανόνες της Εκκλησίας είναι σαφείς και ΔΕΝ ανέχονται  ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ στις τάξεις της. Βέβαια χωρίς και να έχουμε γνώση του περιεχομένου θεωρούμε πως "θαύματα" του να γίνει κάποιος άνδρας εάν δεν το νιώθει ΔΕΝ γίνονται! 

Τέλος για να μην αρχίσει και πάλι τις κλάψες ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας και κάνει πως δεν καταλαβαίνει του τονίζουμε πως μπορεί να είναι ό,τι θέλει , να κάνει και να διαχειρίζεται τον εαυτό του όπως θέλει , αλλά δεν μπορεί να μας διδάξει κάτι που δεν είχε και δεν θα αποκτήσει ΠΟΤΕ δηλαδή ΗΘΙΚΗ. 

ΥΓ: Τέλος να πούμε στον συκοφάντη μας πως δεν παίρνουμε ΚΑΝΕΝΑ επίδομα και τον καλούμε να βγάλει στην φόρα ό,τι έχει. Εμείς άλλωστε όπως έχουμε αποδείξει δεν φοβόμαστε κανέναν φασίστα , και δεν φιλάμε το χέρι κανενός ιερέα που δεν διαχειρίζεται όπως ορίζουν οι ιεροί κανόνες το σώμα του.

Σ.Μ 

Διαβάστε επίσης: 

Αναμένουμε από τον κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Μωραίτη να ανεβάσει το πτυχίο του της Νομικής καθώς και να μας "αποκαλύψει" τις εταιρίες τις οποίες έχει και δεν είναι απλώς υπάλληλος!

Καμία εταιρία δεν έχει ο θηλυπρεπής Δημήτρης Μωραίτης στο εξωτερικό το παραδέχεται ο ίδιος! - Δήλωση Μάκη Βορίδη για όσα γράφτηκαν στο ιστολόγιο του "Μεσσία"

Η ψεύτικη δημοσίευση του Ηλιουπολίτικου Βήματος που ξεφτιλίζει τον "Μεσσία" για τον οποίο έρχονται πολύ χειρότερα από ένα ψέμα που δεν ήταν τυχαίο

Το διαδικτυακό "πάρτι" των φασιστών συνεχίζεται χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές ευθυμίας - Αφού πως μπορείς να πάρεις στα ΣΟΒΑΡΑ τέτοιες φάτσες ή να φοβηθείς το χθες

Στα τέσσερα και πάλι ο Δημήτρης Μωραίτης μετά την σφαλιάρα από τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου προσπαθεί να δικαιολογήσει τα ψέματά του

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Φασίστα Μωραΐτη τώρα ξέχασες να αναφέρεις και για την ρουμάνα που ζει με τα επιδόματα του ελληνικού κράτος…
Φασίστα Μωραΐτη το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι ο άλλος είναι τρελός γιατί αυτό κάνουν οι φασίστες όταν δεν έχουν επιχειρήματα...
Φασίστα Μωραΐτη ανέβασε να δούμε τα δίπλωματα σου,ανέβασε να δούμε πόσα χρόνια έχεις δουλέψει και πόσους φόρους έχεις πληρώσει γιατί απο τα αφιερώματα στον εαυτό σου, έχουμε χορτάσει.
Η σαπίλα σου , φασίστα Μωραΐτη θα τελειώσει και μαζί με σένα θα πέσουν και άλλοι γιατί μόνο έτσι θα πάρεις το μάθημα σου.