ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το διαδικτυακό "πάρτι" των φασιστών συνεχίζεται χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές ευθυμίας - Αφού πως μπορείς να πάρεις στα ΣΟΒΑΡΑ τέτοιες φάτσες ή να φοβηθείς το χθες

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Το διαδικτυακό "πάρτι" των φασιστών συνεχίζεται χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές ευθυμίας - Αφού πως μπορείς να πάρεις στα ΣΟΒΑΡΑ τέτοιες φάτσες ή να φοβηθείς το χθες

 


Ένας κατά φαντασίαν  δήμαρχος , μια κοινωνική λειτουργός και αποτυχούσα υποψήφια δημοτική σύμβουλος  , δύο δημοσιογραφούντες στο ιστολόγιο   ΘΕΣΗΣ της Ηλιούπολης ιδιοκτησίας  του "Μεσσία" της πόλης ,συζητούν ΔΗΜΟΣΙΑ και αδυνατούν να καταλάβουν το αυτονόητο. 

Πως ό,τι έχουν να καταγγείλουν να το κάνουν με στοιχεία όπως εμείς. 

  • Και σας δείξαμε την ρατσιστική επίθεση της μυθομανούς υποψήφιας δημοτικής συμβούλου που έβριζε μια άγνωστη σε αυτή γυναίκα. 
  • Και τον ψεύτη Δημήτρη Μωραίτη αναγκάσαμε να κατεβάσει το ιστολόγιο του,  που έγραφε πως είχε ψευδώς πως είχε σχέση με γυναίκα . Αφού η ίδια δεν τον ήξερε και μίλησε σε εμάς. Και οσονούπω θα έχουμε και άλλες καταγγελίες για τον ίδιο,  με ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ όπως πάντα και όχι με την γνωστή "λάσπη"  που εξαπολύει χωρίς να προσκομίζει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως στοιχείο. Και βέβαια εάν ο παλιός συνεργάτης του νομίζει πως "ξέμπλεξε" θα αντιληφθεί πως κάνει μεγάλο λάθος. 

Ό,τι στοιχεία έχουν για την δήθεν αρρώστια μου να τα βγάλουν τώρα,  εγώ δεν πρόκειται να σταματήσω ας το γνωρίζουν καλά και οι παλιές τρομοκρατημένες "πουτάνες" και οι επόμενες πως θα "ξεσκονιστούν" καλά και θα δουν δημοσιευμένα πράγματα που δεν θα τους χαροποιήσουν ιδιαίτερα όπως και όσοι καλύπτουν με την ΑΝΟΧΗ τους τις καταγγελίες μας . 

Είχαμε τονίσει προς κάθε κατεύθυνση πως για να σταθεί κάποιος απέναντί μας θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον  ΚΑΘΑΡΟΣ , άλλωστε εμείς "καθαροί και ψαγμένοι" ήμασταν από δεκάδες που καταστράφηκαν από το δικό μας ρεπορτάζ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. 

Γιατί ο κόσμος αυτός δεν θα αλλάξει από φασίστες, ούτε από ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ όπως λέει και ένας φίλος πρώην συναγωνιστής και τώρα κορυφαίο μέλος συλλογικότητας αλλά από όσους ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ τα προσωπικά δεδομένα του βιαστή , του κλέφτη , του φοροφυγά, του πρεζέμπορου, του παιδόφιλου , του φασίστα ανεξαρτήτως χρώματος , του ΑΝΗΘΙΚΟΥ , του ΨΕΥΤΗ. 

Γιατί προφανώς και ο "Άγιος" φοβέρα ΘΕΛΕΙ και ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ , και εμείς ουδέποτε είχαμε ηθικούς φραγμούς όσον αφορά στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ,  ούτε βέβαια ενδοιασμούς στην καταπολέμηση της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. 

Αυτό μας έστειλαν οι φίλοι -αναγνώστες μας ,  για όσους αναρωτιούνται γιατί ασχολούμαστε με τους φασίστες . Είναι ακόμα μια μεγάλη "ανακάλυψη" όσων δεν έχουν να πουν ΤΙΠΟΤΑ για τον φασισμό τους που ξεδιάντροπα διαφημίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  επωάζοντας το "αυγό του φιδιού" που δήθεν πολεμούν οι "αντιφασίστες" της πόλης οι οποίοι όλως  τυχαίως στο μόνο που διαφέρουν από αυτούς είναι στο χρώμα του φασισμού τους . 


ΥΓ: Ξεχάσαμε να αποδώσουμε στον κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας , τον τίτλο του συγγραφέα εάν και ασχολείται με θέματα στα "πονήματά" του , τα οποία δεν κατέχει παρά μόνο κατά επίφαση . 

Το ιστολόγιο της Λάσπης όταν προσπαθούσε να φτιάξει  προφίλ στον μεγάλο "ηγέτη" .... να τον "χρίσει" φαβορί στις δημοτικές εκλογές του 2014 ,  και να φανταστεί ως άλλη μυθομανής Σούλα την Αναστασία Τερζή ως σύζυγό του, και  πρώτη κυρία της πόλης μας! 


Αλλά ο "κακός λύκος" του χάλασε τα σχέδια αφού προφανώς και ο ίδιος επέλεξε τον αυτοεξευτελισμό του. 

Συνεχίζεται.... 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Η "πουτανα η ρουμάνα","το αλλοδαπό πορνιδιο",η "εκδιδομένη αλλοδαπή",Σούλα Μανώλη δεν είναι καθόλου απελπισμένη και σίγουρα αυτό που έχω τραβήξει μήνες από σένα και την παρέα σου δεν θα περάσει όπως νομίζετε εσείς…
Μπορείς να γράψεις ότι θες πλέον,όμως χρειάζεται να δώσεις πολλές μάχες μέχρι να κερδίσεις το πόλεμο.
Η προεκλογική περίοδο δεν ξεκίνησε ακόμη όταν θα παίξει ο ΔΕΙΛΟΣ ο οποίος θέλει να γίνει και δήμαρχος.Πρωτα πρέπει να ξεχωρίζει το ρατσισμό από το γυναικείο και αυτό μέχρι και ένα παιδί του δημοτικού τα ξεχώριζει.
Και αν νομίζεις ότι είσαι τόσο καταχωρημένη από τις "ιατρικές σου σπουδές και δίπλωματα" περίμενε γιατί δεν έχω στείλει καμία αναφορά στην κοινωνική υπηρεσία στην οποία δουλεύεις πως αποκαλείς τις ξένες("αλλοδαπα πορνιδια,εκδιδομένες,τράβα δώσε κωλο για να κάνεις κάτι χρήσιμο…"δικά σου τα λόγια κα Σούλα Μανώλη).
Δυστυχώς δεν έχω την μαμά μου κοντά μου γιατί σίγουρα θα έπαιρνες το" μάθημα" της ζωής σου για αυτό που μου έχετε κάνει...δεν φοβόταν τους κομμουνιστές που την απείλησαν με όπλο στο κρόταφο ...εσύ και η παρέα σου είστε παιχνίδακι για εκείνη

Υπογράφει
"Η πουτανα η ρουμάνα "όπως με αποκαλείς σε δεκάδες μηνύματα εδώ και μήνες Σούλα Μανώλη