ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ήθελαν νεκρούς χθες στη Νέα Σμύρνη - Αμαυρώθηκε η ειρηνική πορεία από τους "μπαχαλάκηδες" που αυτή η ανεκπαίδευτη ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Ήθελαν νεκρούς χθες στη Νέα Σμύρνη - Αμαυρώθηκε η ειρηνική πορεία από τους "μπαχαλάκηδες" που αυτή η ανεκπαίδευτη ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει



Μια χαρά τους έχει λύσει τα χέρια η πολιτική ηγεσία στους αστυνομικούς για να απειλούν , να ρίχνουν χαστούκια σε γυναίκες,  και να σπρώχνουν φωτορεπόρτερ. 

Εκεί που δεν τα πάνε καλά είναι όταν οι "αντίπαλοι" έχουν τα ίδια δολοφονικά ένστικτα και φυσικά δεν σχεδιάζει κανείς υπουργός Προστασίας του Πολίτη το πως θα κινηθούν αλλά οι επικεφαλής τους που τους έστειλαν ως πρόβατα επί σφαγή να περάσουν μέσα από ένα αγανακτισμένο πλήθος. 

Το ό,τι ζει ο άτυχος 27χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ οφείλεται  στο γεγονός πως έπεσε σε αγέλη και όχι στα χέρια  επαγγελματιών δολοφόνων . Οι δράστες ήταν απλώς παρασυρμένοι  και αγανακτισμένοι νέοι από αυτούς που δημιουργεί η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση στη χώρα μας. 

Το γεγονός πως δεν έχουν ακόμη συλληφθεί είναι ακόμα μια αποτυχία της ΕΛ.ΑΣ που είναι εμφανές πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να προστατέψει ούτε τα μέλη της. 

Η Βία δεν θα σταματήσει με ευχολόγια αφού είναι διάχυτη παντού γύρω μας  απόρροια κυρίως της πίεσης που δέχονται τα περισσότερα κοινωνικά στρώματα από την ανέχεια και την ανεργία. 

Ως μέσο διαχρονικά ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ κάθε μορφή ΒΙΑΣ από όπου και εάν προέρχεται και αφήνουμε στο ΚΡΑΤΟΣ την αναγκαία για την σύλληψη παραβατών , που δεν την είδαμε ούτε και χθες στη Νέα Σμύρνη. 

Αφού ένστολοι εν είδη μπράβων ή Χρυσαυγιτών φώναζαν χωρίς ΑΙΔΩ πάμε να τους σκοτώσουμε! 

Αυτή η ΕΛ.ΑΣ , με αυτό το προσωπικό προφανώς και δεν μπορεί να παρέχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ σε κανέναν πολίτη αφού όπως όλοι και όλες ΕΙΔΑΝ δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε τα μέλη της,  που έχουν γίνει ΚΟΚΚΙΝΟ πανί για ανθρώπους ( για να μην τους χαρακτηρίσω όπως τους αξίζει) που με την Αστική Δημοκρατία δεν το είχαν και δεν θα το έχουν όπως δείχνει , αφού θεωρούν πως κάνουν "επανάσταση" σε ένα σύστημα που τους περιθωριοποιεί και με δική τους ΕΥΘΥΝΗ. 

Έχουν επιλέξει τον χουλιγκανισμό για να δώσουν διέξοδο στα ΑΔΙΕΞΟΔΑ που εμείς ο καθένας με το δικό του μερίδιο ευθύνης τους δημιουργήσαμε. 

Οι ευθύνες των πολιτών , των γονιών , των δασκάλων είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και φυσικά η αποπομπή ενός υπουργού δεν θα κατευνάσει την ΒΙΑ όταν υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που θεωρούν ακτιβισμό το να πετάς μολότοφ και να σπας αυτοκίνητα. 

Είναι μονόδρομος για την κυβέρνηση της ΝΔ να επιβάλλει την ΤΑΞΗ και εμείς τους καλούμε να δημιουργήσουν μια άλλη Ελληνική Αστυνομία με άλλα κριτήρια εισαγωγής και αξιολόγησης γιατί με αυτήν το ΜΟΝΟ που θα πετύχουν είναι στο ΤΕΛΟΣ να οδηγήσουν τους νοικοκυραίους εκτός ή εντός εισαγωγικών στην ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ. 

Δεν νοείται να έχουμε Ναζιστές στην Ελληνική Αστυνομία , δεν γίνεται πάντα να μας πληροφορούν οι ξένες υπηρεσίες για το τι συμβαίνει στη χώρα μας δεν είναι δυνατόν να έχουμε αυτούς τους επικεφαλής αξιωματικούς στην ηγεσία . 

Όλα τα μεγάλα δίκτυα παίζουν από χθες αρνητικά την χώρα μας δεν νοείται εν μέσω πανδημίας να πραγματοποιούνται τέτοιες πορείες και φυσικά η αφορμή ήταν ένας αστυνομικός που θα παραμείνει στη θέση του παρόλο που δεν κάνει για το σώμα αφού συνάδελφοί του θα προφασιστούν ένα σωρό δικαιολογίες για να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ την ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ βία του συναδέλφου τους. 

Η ΟΜΕΡΤΑ σε όλους τους τομείς καταστρέφει τους ήδη απαξιωμένους θεσμούς και ΤΟΤΕ προφανώς στην πλατεία δεν θα χτυπούν την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ μόνο οι "μπαχαλάκηδες" αλλά και οι οικογενειάρχες αφού ΤΕΤΟΙΑ αστυνομία δεν συνάδει με δυτικό κράτος 

Η Αστυνομία θα πρέπει να προστατεύει την δημόσια περιουσία και όχι να την καταστρέφει , και δεν νοείται να είναι στο πλευρό των ποινικών σε ένα σωρό παραβατικές συμπεριφορές. 

Ασχολούνται με άλλα πράγματα και για τον λόγο αυτό όχι μόνο δεν μπορούν να καθαρίσουν τα ΕΞΑΡΧΕΙΑ αλλά θα μεταφέρουν με την συμπεριφορά τους τη ΒΙΑ σε όλες τις πλατείες της χώρας. 

Αναμένουμε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αφήσει την ΑΝΕΜΕΛΙΑ και τα ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ του χθεσινού του διαγγέλματος δεν είναι απλώς θεατής της ΒΙΑΣ αυτός κυβερνάει και πρέπει να επιλέξει εάν θέλει να παραμείνει ΜΕΡΟΣ του προβλήματος ή να δώσει ΛΥΣΕΙΣ. 

ΥΓ: Θεωρούμε έγκλημα την απομάκρυνση του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη αυτό θέλουν και οι μπάτσοι που έχουν καταλάβει πως με αυτόν υπουργό κινδυνεύουν να αποταχθούν από ένα σώμα που είναι ΝΤΡΟΠΗ που τους ανέχεται. Στα δεξιά μια και εμείς δεξιοί είμαστε βλέπω με ΛΥΠΗ πως είδαν στην επίθεση συλλογικότητες που δεν έχουν ουδεμία σχέση. Θα μας βρουν απέναντί τους εάν υπερβούν τα εσκαμμένα και προχωρήσουν σε ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ιδεών ( έστω και καταστροφικών για την χώρα) και όχι πράξεων όπως αρμόζει σε Αστικές Δημοκρατίες Δυτικού Τύπου. 

Εάν εμμένουν σε "δημοκρατίες" αλά Πούτιν σύντομα θα είναι στην αντιπολίτευση δεν θα πληρώσουμε εκ νέου τις ιδεοληψίες των Καραμανλικών που μέσα σε πέντε μόλις χρόνια 2004-2009 νομιμοποίησαν και έκαναν μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους όσους εάν θέλουμε να αλλάξει πραγματικά η χώρα μας πρέπει να τους στείλουμε στα σπίτια τους για την ανικανότητά τους. 

Ποιος είχε αξιολογήσει τον επικεφαλής της ομάδας ΔΕΛΤΑ που τους έστειλε στο στόμα του λύκου; 

Ποιος έκανε επικεφαλή ομάδας κάποιων που φωνάζει πάμε να τους σκοτώσουμε; 

Εάν δεν ξεχωρίζεις τον ΠΟΙΝΙΚΟ από τον υπηρέτη του ΝΟΜΟΥ τότε για κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ πολίτη η ανυπακοή σε αυτόν δεν είναι μία επιλογή αλλά ΧΡΕΟΣ . 


Το γεγονός πως αυτοί θα παραμείνουν στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ προφανώς και εάν δεν συμβεί το αντίθετο "νομιμοποιεί" κάθε ελεύθερο δημοκρατικό πολίτη να απαιτεί να μην φορούν το ΕΘΝΟΣΗΜΟ στις στολές τους τέτοια ορκ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: