ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ντρέπονται τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης να βγουν ανοιχτά υπέρ του Κουφοντίνα βλέποντας πως η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού δεν ενδιαφέρεται για την τύχη της υγείας του

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ντρέπονται τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης να βγουν ανοιχτά υπέρ του Κουφοντίνα βλέποντας πως η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού δεν ενδιαφέρεται για την τύχη της υγείας του



Μπορεί η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ όπως και αυτές άλλων αριστερών μορφωμάτων να συμμετέχουν στις πορείες υπέρ Κουφοντίνα ,όμως τα εναπομείναντα στελέχη του στην πόλη μας δεν ασχολούνται δυναμικά για το θέμα, αδιαφορώντας για τον επικείμενο θάνατο ενός τρομοκράτη που επέλεξε την απεργία πείνας για να εκβιάσει την Αστική μας Δημοκρατία που είναι ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ από ΠΟΤΕ. 

Την δεκαετία του '80 ή του '90 χιλιάδες θα ήταν όσοι θα ξεχύνοντας στους δρόμους για την απεργία πείνας ενός τρομοκράτη και βέβαια και η στάση των ΜΜΕ θα ήταν τελείως διαφορετική. 

Οι ΜΥΘΟΙ και οι ιδεοληψίες της Αριστεράς κυριαρχούσαν σε μεγαλύτερα τμήματα της κοινωνίας μας αφού καθηγητές πανεπιστημίων , ανώτατοι αξιωματούχοι του κρατικού μηχανισμού στήριζαν την βαρβαρότητα της Ανατολής και φυσικά τον πράκτορα των Ρώσων Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Οι ληστείες της 17Ν δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την ΧΛΙΔΑΤΗ ζωή των μελών της και σίγουρα η βοήθεια από κράτη - παρίες ήταν δεδομένη κάτι που επισημαίνουν και όσοι τελικά τους συνέλαβαν όταν τα εμπόδια που έβαζαν πολιτικοί σχηματισμοί ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ μετά την έντονη αντίδραση της Μεγάλης Βρετανίας μετά την δολοφονία του Στήβεν  Σόντερς. Ο Άγγλος στρατιωτικός και διπλωμάτης είχε αδίκως στοχοποιηθεί από τους κόκκινους φασίστες αφού ΟΥΔΕΜΙΑ συμμετοχή δεν είχε στην εκστρατεία του ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο όπως ΨΕΥΔΩΣ αναφέρονταν στην προκήρυξη της δολοφονίας του από την τρομοκρατική οργάνωση. 

Εκτός και τον "μπέρδεψαν" με άλλον ή το ορθότερο δεν ήταν δυνατόν να σκοτώσουν τον προκάτοχό του λόγω του γεγονότος πως φυλάσσονταν από ένοπλους πράκτορες της χώρας του και όχι προφανώς από την δική μας διεφθαρμένη ΕΛ.ΑΣ 

Άλλωστε οι σύμμαχοί μας πολλές φορές τα χρόνια της δράσης της 17 Ν είχαν αναρωτηθεί για τη μη σύλληψη των μελών της που δρούσαν σαν να είχαν το ακαταδίωκτο και όχι φυσικά από την πολιτική ηγεσία του τόπου που αγωνιωδώς τους κυνηγούσε γιατί την είχαν εκθέσει με την δράση τους στους συμμάχους. 

Έτσι ακόμα και ο Τσίπρας στη Βουλή απέφυγε να αναφέρει το όνομα του Κουφοντίνα γνωρίζοντας πως δεν "πουλάει" όσο θα επιθυμούσαν τα ορφανά της "επανάστασης" που σε λίγες μέρες θα καταλήξει με νέες συλλήψεις τρομοκρατών σε μπούμερανγκ για όσους στοιχίζονται για δήθεν ανθρωπιστικούς λόγους πίσω από έναν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ. 

Για εμάς το γεγονός της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι θετικό αφού οι μάσκες έπεσαν και θα πρέπει όλες και όλοι να πάρουν θέση. Η "μουγγαμάρα" των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας στο θέμα οφείλεται κυρίως στους επικεφαλής τους οι οποίοι πολιτεύονται με συνταγές άλλων δεκαετιών και που έχουν έναν καλό λόγο από τους δοτούς δημάρχους της χούντας έως τους κομμουνιστές δημάρχους και τους συμβούλους τους. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: