Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Αντέχει η κυβέρνηση της ΝΔ αφού ενναλακτική από τα Αριστερά δεν υπάρχει

 


Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ. Παρόλο που η κυβέρνηση αυτή εκτός από τα οικονομικά προβλήματα της χώρας που δεν θα λυθούν με ευχολόγια είχε να αντιμετωπίσει και την πανδημία εξακολουθεί για τους πολλούς να είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή. 

Μετά την ΔΙΑΛΥΣΗ του ΠΑ.ΣΟ.Κ που ήταν το χειρότερο κόμμα που κυβέρνησε την χώρα μετά την μεταπολίτευση η πενταετία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατέδειξαν πως εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν και έτσι ο λαός στράφηκε προς τα ΔΕΞΙΑ στην παράταξη που διαχρονικά έχει σώσει την χώρα μετά από όλες τις καταστροφές που υπέστη όταν η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ανέλαβε την Εξουσία. 

Πουθενά ούτε σε ΤΟΠΙΚΟ επίπεδο η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν έφερε θετικά αποτελέσματα για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και έτσι η τάση της στροφής προς τα ΔΕΞΙΑ είναι ο κανόνας στις περισσότερες δυτικές χώρες ακόμα και σε αυτές του πρώην ανατολικού μπλοκ. 

Γνωρίζοντας πως καμία αξιόλογη δημιουργία κόμματος στα δεξιά της ΝΔ δεν πρόκειται να συμβεί έως τις εκλογές που θα γίνουν πρόωρα η εξασφάλιση άλλης μιας τετραετίας για την παρούσα κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα πιθανή εάν και στην πολιτική τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε σίγουρο. 

Ιδίως σε κράτη όπου ο εξωτερικός παράγοντας παίζει σημαντικό ρόλο αφού κράτη όπως το δικό μας εξαρτώνται αποκλειστικά από τους μεγάλους παγκόσμιους "παίχτες" και φυσικά του μεγαλύτερου που παραμένουν οι ΗΠΑ. 

Η νίκη Μπάϊντεν στις πρόσφατες Αμερικανικές Εκλογές προφανώς και δεν πρέπει να δίνει την ψευδαίσθηση πως θα αλλάξει η ατζέντα της χώρας όσον αφορά τις σχέσεις της με κράτη όπως η Ελλάδα. 

Και αυτό γιατί στη χώρα μας κάτι αντίστοιχο με το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ δεν υπάρχει αφού το ΚΙΝΑΛ-ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν ένα μόρφωμα που πάτησε στον Αντιαμερικανισμό και στην αφέλεια των Αριστερών πως υπήρχε άλλος δρόμος για την χώρα μας παρά της προσκόλλησής της με την Δύση. 

Έτσι το πισωγύρισμα στον λαϊκισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να απομακρύνεται αφού κυρίως οι νέες και οι νέοι μας έχουν πλέον αλλάξει ρότα κάτι που αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. 

Άλλωστε σημαντική θα είναι και η ΨΗΦΟΣ της ομογένειας που κατά 80% θα κινηθεί προς το κόμμα της ΝΔ κάτι που προφανώς θα παίξει καθοριστικό ρόλο για όλες τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...