ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στις δικές μας ομάδες στο facebook το σύνολο των αναρτήσεων δεν είναι εφικτό για εμάς να κοινοποιούμε στις πάνω από 100 ομάδες στις οποίες είμαστε μέλη

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Στις δικές μας ομάδες στο facebook το σύνολο των αναρτήσεων δεν είναι εφικτό για εμάς να κοινοποιούμε στις πάνω από 100 ομάδες στις οποίες είμαστε μέλη

Κάποιοι αναγνώστες μας έχασαν ή έτσι ισχυρίζονται και μας στέλνουν θέματα που έχουμε παίξει εδώ και μία εβδομάδα δήθεν πως δεν έπεσαν στην δική μας αντίληψη. 

Αφού τους ευχαριστήσουμε για ό,τι μας στέλνουν και θεωρούν πως πρέπει να το δουν και σε εμάς να μπαίνουν και απευθείας στο ιστολόγιό μας αφού το να αναρτούμε εμείς στις πάνω από 20 ομάδες της πόλης σε καθημερινή βάση όλες τις αναρτήσεις μας δεν είναι εφικτό. 

Άλλωστε κοινοποιήσεις κάνει μόνο ένας αυτού του ιστολογίου και από τον δικό του λογαριασμό στο facebook που δεν μπορεί να "κατεβεί" έστω και εάν 1000 "ψεκασμένοι" κάνουν αναφορές κατάχρησης. 

Οτιδήποτε κοινοποιείτε από τρίτους από το ιστολόγιό μας , κοινοποιείτε με το λογότυπο του ιστολογίου έτσι ώστε να αποφεύγει αυτός που μας κοινοποιεί το μπλοκάρισμα του δικού του λογαριασμού από τις αναφορές των κόκκινων και μαύρων φασιστών της πόλης που έχουν γεμίσει το facebook fake news και δεν προλαβαίνει να τους μαυρίζει τις εικόνες από τις στερούμενες ΑΛΗΘΕΙΑΣ και πολλές φορές ΛΟΓΙΚΗΣ αναρτήσεις τους. 

Το facebook είναι ιδιωτική εταιρία και όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα και εξαιτίας μιας Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας όχι δίκαιης για εμάς φέρει ποινικές ευθύνες αφού αντιμετωπίζεται ως ΜΜΕ ενώ στην ουσία είναι απλώς μια πλατφόρμα διαλόγου ανάμεσα σε πολίτες σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η απήχηση του είναι αρκετή για να το χαρακτηρίσει ΜΜΕ αλλά προφανώς και δεν έχει τα εχέγγυα εκείνα ούτε μπορεί να ελέγχει πληροφορίες για αυτό και στην πατρίδα μας συνεργάζεται με τα ellinika hoaxes που ασκούν με ευσυνείδητα και με επαγγελματισμό τα καθήκοντά τους. 

Τα ίδια ισχύουν και για το Twitter και προφανώς όποιος δεν του αρέσει μπορεί να χρησιμοποιεί άλλες πλατφόρμες για την διάδοση όσων ο ίδιος θεωρεί σημαντικά με το μυαλό που κουβαλάει και τις γνώσεις που έχει. 

Υπάρχουν και τα φέιγ  βολάν στους δρόμους , τα βαψίματα τοίχων και άλλες κομμουνιστικές μέθοδοι για να διατρανώσουν οι φασίστες τα ΠΙΣΤΕΥΩ τους. 

Άλλωστε δεν πρέπει να είναι κανείς τόσο αφελής για να πιστεύει πως θα πολεμήσει το "σύστημα" με τα δικά του μέσα. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς επιθυμούμε και έχουμε σε μεγάλο βαθμό πετύχει την απευθείας επισκεψιμότητα σε αυτό εδώ το ιστολόγιο αφού δεν ποντάραμε ΠΟΤΕ σε ευκαιριακούς αναγνώστες , ούτε βέβαια οφείλουμε την υψηλή μας θέση σε αυτούς. 

Πείτε μας την γνώμη σας για το καινούργιο λογότυπο που θα αντικαταστήσει το υπάρχον σε μερικές εβδομάδες ενώ ήδη έχουμε ακόμα τρεις ηλεκτρονικές διευθύνσεις για ιστολόγια θα έχουμε συνεργασία το επόμενο χρονικό διάστημα αφού ως γνωστόν Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ. 

Και βέβαια οι επιλογές αναπαραγωγής ειδήσεων από άλλα διαδικτυακά ΜΜΕ γίνονται πάντα με γνώμονα τις προτιμήσεις μας και τηλεοπτικά βλέπουμε ΣΚΑΪ και MEGA κάτι που είναι εμφανές σε όσες και όσους μας διαβάζουν καθημερινά. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: