ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Όλο και περισσότεροι συνδημότες μας ομιλούν θετικά για τους οδοκαθαριστές που βλέπουν σε απομακρυσμένες περιοχές της πόλης μας. Και εμείς τους έχουμε δει και θεωρούμε πως είναι μια καλή εικόνα που αξίζει να αναδείξουμε έστω και εάν έχουμε διαφορετική γνώμη για το ποιος πρέπει να καθαρίζει την πόλη εν έτει 2021. 

  • Ο αριθμός των εμβολίων που γίνεται καθημερινά και ανακοινώνεται μέσω του ΕΟΔΥ δεν είναι ικανοποιητικός εκτός και εάν κάποιοι από την κυβέρνηση θεωρούν λογικό να επιτευχθεί η ανοσία στην χώρα μας μετά από 1,5 χρόνο και βάλε γιατί χωρίς την συμμετοχή του ιδιώτη αυτό το ΕΣΥ δεν έχει την δυνατότητα να κινηθεί με τους ρυθμούς που απαιτεί μια πανδημία. Μέχρι και οι Ρουμάνοι εμβολιάζουν καθημερινά περισσότερους μη μας λένε ανοησίες λοιπόν τους βαρεθήκαμε να καλύπτουν και να χειροκροτούν την καταστροφή της οικονομίας μας που δεν θα ανοίξει ΠΟΤΕ εάν βασιστούμε σε έναν εμβολιασμό που κινείται με ρυθμούς χελώνας. Αυτοί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού δεν θα έχουν εμβολιάσει ούτε το 50% του πληθυσμού έτσι όπως κινούνται. 

  • Οι συλλογικότητες , ο δήμαρχος, οι βουλευτές της ΝΔ του Νοτίου Τομέα και άλλων κομμάτων πανηγυρίζουν για το άνοιγμα και πάλι του ΚΥ Ηλιούπολης που εκτός από εμβολιαστικό κέντρο συνεχίζει να εξυπηρετεί και προγραμματισμένα ραντεβού με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Αυτή που βασικά πανηγυρίζει πιο πολύ είναι η κυβέρνηση που βλέπει να ανεβάζει τα ποσοστά της σε μια κοινωνία που αναμένει καρτερικά να εξυπηρετηθεί από ένα ΕΣΥ που νοσεί βαρύτατα και πιστεύει και πάλι σε αυτό μη έχοντας άλλη λύση. Και δεν έχει επειδή και η σημερινή κυβέρνηση βολεύει τα δικά της παιδιά εις βάρος της χώρας και της εθνικής οικονομίας. 

  • Ελάχιστες οι μέχρι σήμερα παρενέργειες από το εμβόλιο της Pfizer της Αμερικανικής πολυεθνικής εταιρίας με έδρα την Νέα Υόρκη. Να δούμε πως θα τα πάνε και οι άλλες εταιρίες και βέβαια θα το δούμε από τα διεθνή επιστημονικά περιοδικά αφού έρευνες και μελέτες γίνονται δυστυχώς για εμάς σε κράτη όπως το Ισραήλ , την Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ και από εκεί ενημερώνονται και οι δικοί μας ιατροί όσοι γνωρίζουν ξένες γλώσσες γιατί εδώ δεν ενδιαφέρεται ουδείς να συγκεντρώσει στοιχεία για να κάνει αντίστοιχη έρευνα. Στην Ελλάδα το μόνο που κάνουμε είναι να μεταφράζουμε ξένα κείμενα και να προσπαθούμε να φτιάξουμε δικές μας πατέντες κυρίως σε φυτικά προϊόντα όπου έχουμε αναπτύξει μια ανταγωνιστική βιομηχανία παραγωγής τέτοιων συμπληρωμάτων χάρη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και χωρίς καμία κρατική ενίσχυση. 

  • Τα κλαδιά θα μαζευτούν με τους γνωστούς ρυθμούς που έχουμε ΑΝΕΧΤΕΙ ως τοπική κοινωνία από διοικήσεις που στηρίζουν τον κρατισμό εις βάρος της τοπικής κοινωνίας αλλά κυρίως της πατρίδας. Γιατί για μια κοινωνία που λατρεύει τον φασισμό κόκκινο ή μαύρο και τιμάει ψεύτικους ήρωες εμάς δεν μας ενδιαφέρει και πολύ να ασχοληθούμε. Επομένως όσοι φωνάζουν για τα κλαδιά που αργούν να μαζευτούν ας αναλογιστούν ποιους ψήφισαν και κυρίως τι επιλέγουν για να γίνει η δουλειά γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση πάντως και με δεδομένο πως οι πολλοί επιθυμούν μέσω της ψήφου τους να στηρίζουν τον κρατισμό τα κλαδιά θα μαζευτούν από τους υπαλλήλους και τους εργολάβους με ρυθμούς χελώνας και σίγουρα και όλη την Άνοιξη και το καλοκαίρι θα "κοσμούν" πάρκα και πεζοδρόμια . Τα φορτηγά του δήμου κινούνται προς την κατεύθυνση της περισυλλογής αλλά όπως λένε και οι κομμουνιστές της πόλης μας οι εργάτες είναι λίγοι και η πίεση μεγάλη! Υπομονή λοιπόν όπως κάνετε υπομονή και στο να εμβολιαστείτε και όπως κάνετε χρόνια υπομονή 10 και πλέον ελπίζοντας πως με ίδιες αποτυχημένες συνταγές κρατισμού θα γλιτώσετε την χρεοκοπία που έρχεται αυτή την φορά με πιο οδυνηρό τρόπο αφού δεν πιστεύω πως θα υπάρχει Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που θα ψηφίσει μέτρα στήριξης για μια χώρα που ήδη χρωστάει πάνω από 350 δισ. ευρώ που αντιστοιχεί σ το 194,93% του ΑΕΠ της! Για όσους δεν το έχουν πληροφορεί το ΑΕΠ της χώρας μας είναι μικρότερο από αυτό της Ρουμανίας κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ τα τελευταία 100 χρόνια . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: