ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 25η Μαρτίου: Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση μέσα από 15 εντυπωσιακές φωτογραφίες

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

25η Μαρτίου: Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση μέσα από 15 εντυπωσιακές φωτογραφίες


Για ακόμη μία φορά, με μεγαλοπρέπεια και εντυπωσιασμό πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την Εθνική Παλιγγενεσία.
Στη φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου συμμετείχαν για πρώτη φορά, εκπαιδευτικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας Μ-346 Block 5+, του σώματος των δασοκομάντος και η Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος» της Κέρκυρας. Για άλλη μία χρονιά έκλεψε τις εντυπώσεις ο συντονισμός της στρατιωτικής μπάντας της ΑΣΔΥΣ στον ακριβή βηματισμό των παρελαυνόντων Ευζώνων.

Η δυναμική διέλευση των στελεχών των ειδικών δυνάμεων -αλεξιπτωτιστών πεζοναυτών, καταδρομέων, βατραχανθρώπων, υποβρυχίων καταστροφέων του Λιμενικού και της ειδικής μονάδας αντιμετώπισης καταστροφών, του Πυροσβεστικού Σώματος, που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα της πολιτειακής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και του συγκεντρωμένου κόσμου.

Την παρέλαση των μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας άνοιξαν οι ανάπηροι πολέμου και ακολούθησαν τα εθελοντικά σώματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού την ίδια ώρα που στον αττικό ουρανό έκανε την εμφάνιση του το θρυλικό αεροσκάφος Supermarine SPITFIRE MJ755 συνοδευόμενο από αεροσκάφος F-16.

Δείτε τις 15 φωτογραφίες που ξεχώρισαν:








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: