ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απαράδεκτες εικόνες που καταδεικνύουν πως το προσωπικό καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου μας βρίσκεται φαίνεται σε μόνιμες διακοπές!

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Απαράδεκτες εικόνες που καταδεικνύουν πως το προσωπικό καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου μας βρίσκεται φαίνεται σε μόνιμες διακοπές!

 

Δεν γνωρίζουμε πόσοι παραπάνω από τους 300 και πλέον δημοτικούς υπαλλήλους που απασχολεί ο τομέας καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου μας χρειάζονται , για να εξαλειφθούν οι φωτογραφίες αυτές που απεικονίζουν μια ζοφερή πραγματικότητα .Τρεις μήνες μετά η διοίκηση Ψυρρόπουλου αποδεικνύεται άξιος διάδοχος των προηγούμενων διοικήσεων που απέτυχαν παταγωδώς στους τομείς της Καθαριότητας και του Πρασίνου. 

Λίγες φωτογραφίες και σήμερα με την ελπίδα πως δεν θα χρειαστεί και στο μέλλον να ασχολούμαστε με προβλήματα που είναι εύκολο να λυθούν εάν υπάρξει η πολιτική βούληση να δοθούν οι δομές αυτές σε ιδιώτη. 






Τα σκουπίδια από τους δρόμους δεν τα μαζεύει ούτε ο δήμαρχος ούτε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος έτσι εάν φαντάζονται αρκετοί  εργαζόμενοι του δήμου πως θα στείλουν έναν ακόμη δήμαρχο στο σπίτι του , για να συνεχίσουν το ΡΑΧΑΤΙ τους μάλλον καλά το πάνε! 

Άλλωστε η τελευταία ενημέρωση σε δημοτικό συμβούλιο για τον τομέα της καθαριότητας από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ,  δεν μας ενημέρωσε για τον αριθμό των εργαζομένων στον τομέα αυτόν για να συνεχίσουν να  πιπιλάνε την καραμέλα για τάχα έλλειψη προσωπικού δημοτικές παρατάξεις που με την στάση τους μέσα στα δημοτικά συμβούλια έχουν ήδη δώσει άλλη μια πενταετία στην νυν διοίκηση. 

Άλλωστε οι δημότες έχουν κατανοήσει πως για την άθλια εικόνα στον τομέα καθαριότητας στην πόλη φταίει πρωτίστως το ΣΕΔΗ και οι εργαζόμενοι του δήμου μας και  όπως κράτησαν με την ψήφο τους  για δύο θητείες τον κ. Βαλασόπουλο με την πόλη να βρωμάει , θα κρατήσουν το άξιο "τέκνο" του Στάθη Ψυρρόπουλο τώρα μάλιστα που η απήχηση του νέου δημάρχου  στο χώρο της ΝΔ είναι κάτι παραπάνω από επαρκής για να τον εκλέξει και πάλι δήμαρχο! Μητσοτάκη πρωθυπουργό και Ψυρρόπουλο δήμαρχο για ακόμα μια θητεία και βλέπουμε

Άλλωστε η ιδιωτικοποίηση των δομών Καθαριότητας και Πρασίνου είναι κάτι που δουλεύεται εδώ και δύο δεκαετίες και σίγουρα οι επόμενες γενιές θα ζήσουν σε πιο καθαρές πόλεις με κάδους και γωνιές ανακύκλωσης και όχι όπως μεγαλώσαμε εμείς σε μια πόλη όπου έως την δημαρχία Θεόδωρου Γεωργάκη δεν είχαμε ούτε κάδους απορριμμάτων!  Κρεμούσαμε τις σακούλες στα δένδρα για να μην τις σχίζουν οι γάτες αλλά βλέπετε η μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση του δήμου μας τίμησε τον επί 12ετή κομμουνιστή δήμαρχο που μας είχε σε αυτά τα χάλια και όχι αυτόν που έκανε τόσα έργα στην πόλη όσο όλοι οι επόμενοι δήμαρχοι ΜΑΖΙ και μιλάμε βέβαια για τον κ. Θεόδωρο Γεωργάκη για τον καλύτερο δήμαρχο που πέρασε ποτέ από την πόλη μας! Αυτόν προσπάθησαν να λασπώσουν όσοι συναγελάζονταν με δοτούς δημάρχους της χούντας και θεωρούν πως έχουν το ηθικό ανάστημα να ομιλούν μέσα στα δημοτικά συμβούλια για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και σεβασμό σε θεσμούς! Η παρακμή της πόλης έφτασε σε τέτοιο σημείο όπου επί διοικήσεως Βασίλη Βαλασόπουλο έγινε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να τιμηθεί ένας ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ! Τέτοιους αυτοδιοικητικούς βγάζει η πόλη μας και πολύς μας είναι ο τωρινός δήμαρχος που κάποιοι σήμερα είδαμε πως τον καλούν να δεχθεί συγγενείς ποινικών για να βρουν λύσεις για την δήθεν αύξηση της εγκληματικότητας στην πόλη μας! Όταν οι συγγενείς τους είχαν μετατρέψει την πόλη μας σε ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ αυτοί απλώς ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ! Και δεν ήταν βέβαια οι μόνες και οι μόνοι που σιώπησαν, ελάχιστοι συνδημότες μας όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι σε αυτή την ΔΙΑΦΘΟΡΑ ,  που περιορίστηκε όταν οι μνημονιακές κυβερνήσεις αποφάσισαν πως το πράγμα δεν πάει άλλο και έκαναν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους για στρέψουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης σε συλλήψεις εντυπωσιασμού αλλά και ουσίας όπως αποδείχτηκε από το λουτρό αίματος ανάμεσα στα καθάρματα που εξολοθρεύονταν αναμεταξύ τους! Κάποιοι έπεσαν από σφαίρες του παρακράτους κάτι που ίσως αποκαλυφθεί σε καμία 20ετία από σήμερα όταν οι φυσικοί αυτουργοί των δολοφονιών αυτών δεν θα βρίσκονται εν ζωή! 







Δεν υπάρχουν σχόλια: