ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Δεν πιστεύουμε σε κανένα δόγμα και για τον λόγο αυτό δεν έχουμε καμία δουλειά να παίρνουμε  θέση όταν δύο δογματικοί , ερίζουν για την "ΑΛΗΘΕΙΑ" τους! Οι γραφίδες τους ζέχνουν ουτοπικά αφηγήματα ανορθολογισμού που σίγουρα δεν έλκουν τις νέες γενιές που σίγουρα θα ζήσουν σε έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν που εμείς τους παραδώσαμε. Και να ζήσουν γιατί δεν σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο τους ακούγοντας ευχολόγια αλλά δημιουργικά και πέρα από ιδεοληψίες αποτυπώνουν ακόμα και στην μουσική που ακούν έναν κόσμο πραγματικό όπως είναι και όχι όπως θα "έπρεπε" να είναι! Ο φόβος για μια επόμενη ζωή,  δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους αγώνες μας για βελτίωση  μιας  πραγματικότητα που σίγουρα δεν θα αλλάξει από όσους μας προτείνουν επιστροφή στον "Μεσαίωνα". 

  • Η είδηση που τράβηξε ήδη το ενδιαφέρον σας παρόλο που δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα στις ομάδες μας στα social media αφορά αυτή ΕΔΩ την ανάρτησή μας! 


  • Μερικές ακόμα φωτογραφίες από την έλλειψη καθαριότητας στην πόλη μας μέσα από το φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου ίσως προβληματίσουν όσους σαν και εμάς πιστεύουν πως ακολουθώντας την ίδια λανθασμένη συνταγή κρατισμού δεν μπορεί να υπάρξει διαφορετικό αποτέλεσμα. 







  • Ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του δήμου Ηλιούπολης για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας σας προτρέπει να παρακολουθήσετε την ταινία του Χρήστου Αργφάνη με σχετική ανάρτηση με όλες τις λεπτομέρειες στη σελίδα του δήμου Ηλιούπολης (δες εδώ) πιο κάτω μπορεί όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την ταινία μικρού μήκους

Δεν υπάρχουν σχόλια: