ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν αλλάζει κάτι στην εικόνα της πόλης με τα αμάζευτα κλαδέματα και το απεριποίητο πράσινο σε λίγο θα θυμίζει την περίοδο διοίκησης Χατζηδάκη!

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Δεν αλλάζει κάτι στην εικόνα της πόλης με τα αμάζευτα κλαδέματα και το απεριποίητο πράσινο σε λίγο θα θυμίζει την περίοδο διοίκησης Χατζηδάκη!


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος

Εντάξει από εμάς δεν πέρασε απαρατήρητο (κάποια άλλα τοπικά ΜΜΕ για ακόμη μια φορά αδιαφόρησαν)  το ΓΕΓΟΝΟΣ πως αφήσατε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ και του ΜΑΥΡΟΥ χρώματος να καταθέσουν στεφάνι στους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου αφού διαχρονικά όλες οι διοικήσεις του δήμου μας , αφήνουν να βεβηλώνουν το μνημείο τους ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ φασίστες! Αλλά τουλάχιστον καθαρίστε την πόλη από κλαδέματα , ογκώδη και απορρίμματα  , για τα άλλα "σκουπίδια" την απάντησή τους θα την παίρνουν κάθε τέσσερα χρόνια στις κάλπες! 

Δυστυχώς και σήμερα το φωτορεπορτάζ μας , δείχνει την πλήρη αδιαφορία και της νέας διοίκησης και τις επόμενες μέρες θα δημοσιεύσουμε και φωτογραφίες από γειτονιές της πόλης που μάλλον τα απορριμματοφόρα του δήμου μας βαριούνται να πάνε από Δευτέρα έως Παρασκευή να αδειάσουν ακόμα και τους πράσινους κάδους, γιατί για ΣΚ δεν το συζητάμε πρέπει  να "ξεκουραστούν" οι πλέον πάνω από 300 εργαζόμενοι στους τομείς καθαριότητας και πρασίνου της πόλης μας. Όμως για ακόμη μια φορά σας τονίζουμε πω με  λιγότερους υπαλλήλους  δουλεύει ο δήμος Αλίμου αλλά αυτά τα χάλια δεν τα βλέπεις εκεί! 








Χθες συνδημότισσά μας στην ομάδα της στο facebook , ανέβασε το παρακάτω ποστάρισμα  και φυσικά ήταν από εκείνες που πίστεψαν σε εσάς της νέας διοίκησης ,  και δεν έχει κανένα όφελος από καμία διοίκηση γιατί τα ίδια ανέβαζε στην καλή ομάδα της στο facebook , και  όταν υπήρχε η διοίκηση Γιώργου  Χατζηδάκη. 



Μπορείτε να επισκέπτεστε την ομάδα της συνδημότισσάς μας  Panajiota Yiolanta Fylypydoy κάνοντας κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: