ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Το παρήγορο για τη ΝΔ για να κρατήσει τα ποσοστά της στον δήμο μας στις προσεχείς Ευρωεκλογές είναι τα πρόσωπα που επιλέγουν τα άλλα κόμματα για να σηκώσουν το βάρος της προεκλογικής εκστρατείας. Με δεδομένο πως ακόμα και τα κεντροαριστερά τοπικά ΜΜΕ δεν "χτυπούν" την κυβέρνηση όσο θα κάναμε εμείς εάν κάποιο κεντροαριστερό κόμμα ήταν στην Εξουσία δεν βλέπουμε να χάνει μονάδα η ΝΔ στις προσεχείς Ευρωεκλογές αντίθετα να ανεβάζει το ποσοστό της από τις αντίστοιχες του 2019!


  • Μια σειρά υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΔ έχουν προγραμματίσει να επισκεφτούν την πόλη μας το προσεχές διάστημα καλεσμένοι από συνδημότες μας που έχουν επανδρώσει τα εκλογικά τους επιτελεία. Η μάχη του σταυρού για την Ευρωβουλή είναι δύσκολη και κάποιοι από αυτούς έχουν επιλέξει ισχυρά κεντροδεξιά στελέχη για να τους "τρέξουν" στην πόλη μας έτσι θα έχουμε και εμείς αρκετό "έτοιμο" ρεπορτάζ τόσο πριν όσο και μετά το Πάσχα από τις εκδηλώσεις αυτές. 

  • Καλείται στην γραμμή του δημότη στο 15377 για θέματα που σας απασχολούν όπως η καθαριότητα κ.ο.κ και έπειτα στέλνετε mail ή επικοινωνείτε μαζί μας στο γνωστό μας mail. Εμείς σίγουρα θα πιέσουμε στο να λυθεί το αίτημά σας με συνεχή ρεπορτάζ για αυτό όπως κάνουμε πάνω από μία δεκαετία πλέον! Η ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων στο FixMyCity είναι χαμένος χρόνος και πεταμένα λεφτά για τον δήμο μας μην πείτε καν στον κόπο για την εξέλιξη του αιτήματός σας δεν πρόκειται να λάβετε ενημέρωση ΠΟΤΕ παρόλο που έχει αλλάξει η διοίκηση του δήμου μας. Τώρα γιατί εξακολουθούν και έχουν την συγκεκριμένη εφαρμογή ένας "Θεός" γνωρίζει και εμείς αλλά δεν θέλουμε να γίνουμε "κακοί' γιατί απλώς βαρεθήκαμε! 


  • Βγάλτε κανένα φορτηγό από τα δεκάδες παροπλισμένα στο γκαράζ του δήμου μας να μαζέψει τα ογκώδη από την πόλη ή δώστε καμία εργολαβία σε ιδιώτη αφού δικαίως πλέον διαμαρτύρονται όσοι σας ψήφισαν για να δουν καθαρή πόλη. Με 300 υπαλλήλους στον τομέα καθαριότητας το εάν δουλεύουν οι 50 ή οι 80 δεν αφορά τον συνδημότη μας που δεν μπορεί να βλέπει ογκώδη στην γειτονιά του για πάνω από μία εβδομάδα και εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα του πούμε να μην βγάζει. Οι περισσότεροι ενημερώνουν κανονικά και ηχογραφούν πλέον πονηρεμένοι και τα τηλέφωνα που κάνουν αφού η διοίκηση απειλεί με πρόστιμα τους παραβάτες! 










  • Η καταγγελία συλλογικότητας της πόλης για "γράψιμο" από συνδημότη μας αναπήρου για παράνομη στάθμευση σε εμάς δεν δημιούργησε καμία έκπληξη εδώ αυτοί εφάρμοζαν παράλογη απόφαση της προηγούμενης διοίκησης για στάθμευση έξω από πέντε super Market της πόλης τον ανήμπορο θα σεβαστούν! Κυνηγούσαν όσους γεμίζουν και γέμιζαν το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας με τρόφιμα αυτοί που δεν έβαλαν ούτε μισό ευρώ από την τσέπη τους για την αλληλεγγύη και θεωρούν πως το 2028 θα επιστρέψουν σε θέσεις ευθύνης! Την δεύτερη φορά θεωρούν πως θα πάνε καλύτερα αλλά εμείς δεν το πιστεύουμε αφού είχαν και τον χρόνο και την ευκαιρία να μην συνεργαστούν με ό,τι οπισθοδρομικό υπάρχει στην πόλη αλλά να πάνε την πόλη μπροστά! Αυτοί εκτός από το να βρίζουν την κυβέρνηση για την δική τους ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ δεν ήξεραν τίποτα άλλο και παρόλα αυτά απέσπασαν 23% στις δημοτικές εκλογές αποδεικνύοντας πως η πόλη μας είναι έτοιμη να ακολουθήσει κάθε ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ! 

  • Εξαφανισμένος ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" με τους έως χθες "Μεσσίες" τους να φλερτάρουν με την διοίκηση Ψυρρόπουλου. Οι "οικολόγοι" των 150 ψήφων και οι φιλόζωοι τον χαντάκωσαν ενώ εάν κρατούσε το ΔΕΞΙΟ πρόσημο με το οποίο μπήκε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξή του το 2019 σήμερα θα ήταν άνετα τρίτη δύναμη στο δημοτικό μας συμβούλιο αφού ο κος Αραμπατζής αφιερώνει χρόνο για να αναδείξει προβλήματα της πόλης αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει την ισχυρή ομάδα που είχε δίπλα του στις κάλπες του 2019 γιατί το 10% με τις συνθήκες που πραγματοποιήθηκαν εκείνες οι εκλογές δεν ήταν λίγο και με την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης να είναι σταθερά απέναντί του! Ο κος Αραμπατζής είναι και ο μοναδικός επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης που διατηρεί προσωπικό site που δημιουργήθηκε πριν καν εμείς σκεφτούμε να κάνουμε αυτό το ιστολόγιο. Έδωσε ΦΩΝΗ μέσα από αυτό σε πολλούς,  που δυστυχώς του  φέρθηκαν αχάριστα και του γύρισαν την πλάτη αλλά είναι νεότατος και έχει όλο το μέλλον μπροστά του,  για όσους έχουν αυταπάτες πως το 6% θα τον στείλει στο σπίτι του! Εδώ δεν θα πάνε σπίτια τους όσοι έμειναν εκτός δημοτικού συμβουλίου , και μιλάμε για την παράταξη του κ. Μανιάτη , θα πάει αυτός; 



  • Αυτά και σήμερα και αύριο ή ακόμα και το απόγευμα πάμε για άλλα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: