ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είναι αυτή εικόνα δημοτικού συμβουλίου; - Γιατί δεν αποχώρησαν όσοι δικαιολογημένα δεν πήραν καμία απάντηση για το ΟΝΕΙΔΟΣ που συνέβη στην πόλη μας;

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Είναι αυτή εικόνα δημοτικού συμβουλίου; - Γιατί δεν αποχώρησαν όσοι δικαιολογημένα δεν πήραν καμία απάντηση για το ΟΝΕΙΔΟΣ που συνέβη στην πόλη μας;




 Δεν διέκοψε κανέναν ισχυρίζεται την ώρα που είχε τον λόγο στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος , που στο μικρό απόσπασμα που σας ανεβάσαμε ( δεν θα συμβεί ξανά αυτό γιατί απλώς είναι χάσιμο χρόνου) ωρύεται πως δεν ανέχεται να τον διακόπτει κανείς ενώ μερικά δεύτερα πριν κραύγαζε πως δεν δέχεται να τον  αποκαλεί  κανείς φασίστα! 

Δεκτό να μην δέχεται να τον αποκαλεί ουδείς με τέτοιο υποτιμητικό χαρακτηρισμό εάν και σημασία πάντα έχει ποιος σε αποκαλεί έτσι! Εάν π.χ όπως συνέβη παλιότερα με τον εμπνευστή αυτού του ιστολογίου σε αποκαλούν έτσι οι κομμουνιστές που είναι υπερασπιστές του μεγαλύτερου ΦΑΣΙΣΜΟΥ,  μικρό το κακό! 

Όμως εδώ δεν είναι η "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" που έχει παράπονα για το γεγονός πως στην πόλη μας επετράπη να καταθέσουν στεφάνι όσοι θεώρησαν "κηροζίνη" για την είσοδό τους στη Βουλή  την στήριξη του Ναζί Ηλία Κασιδιάρη προς αυτούς αλλά κάθε δημοκρατικός πολίτης. 

Όσοι απομείναμε βρε αδελφέ αφού μια απλή ανάγνωση των αποτελεσμάτων των τελευταίων βουλευτικών εκλογών στον δήμο μας δεν θα έπρεπε να μην μας είχαν ανησυχήσει! 

Και μιλάμε βέβαια για τους "Σπαρτιάτες" του κατά τα άλλα συμπαθή και "καλού" Χριστιανού κ. Βασίλη Στίγκα που το όχι και τόσο μακρινό 2014 μας τον είχε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο η παράταξη της οποίας τώρα επικεφαλής είναι ο κος Ψυρρόπουλος! 

Που να ήξεραν θα πείτε πως τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα είναι ο πατριωτισμός; Αυτοί ιδρύθηκαν από "σπουδαγμένο" σε ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν την ΔΙΑΦΟΡΑ  Αστικής Δημοκρατίας από ολοκληρωτικά καθεστώτα; 

Και μπορεί ο κος Ψυρρόπουλος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να έχει να αντιμετωπίσει μόνο κάποιες κραυγές στελεχών της αντιπολίτευσης ( για εμάς όσοι δεν αντέδρασαν είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ)  αλλά έως σήμερα δεν έχει απαντήσει στο πως φτάσαμε να καταθέτουν στεφάνι οι "Σπαρτιάτες" στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος μας για να "τιμήσει" τους ήρωες της επανάστασης του 1821. 


Για εμάς η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" έχει αποδείξει τι ακριβώς πρεσβεύει , κυρίως στα 9 χρόνια που είχε το τιμόνι του δήμου μας και που παρέσυρε ακόμα και εμάς με την ΛΑΣΠΗ και τις ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ της εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων!  Πιστέψαμε και εμείς πως θα έρχονταν οι "αδιάφθοροι" και θα τιμωρούσαν τους "κλέφτες" όμως για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως όσοι κατηγορούν χωρίς στοιχεία τους άλλους για διεφθαρμένους το κάνουν μόνο και μόνο για να παρασύρουν αφελείς ή απληροφόρητους. Και την εποχή της παντοδυναμίας τους στην πόλη μας δεν υπήρχε ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ ούτε για δείγμα ένα δημιούργησε με κόστος ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Αναγνώστου και οι επίγονοί του κατάφεραν να το κλείσουν αφού στον καπιταλισμό μάγκας δεν είναι όπως πιστεύουν μερικοί όποιος βάζει το χέρι στην τσέπη μόνο για να βάλει! 

Λάσπωσαν έναν καλό δήμαρχο τον κ. Γιάννη Αναγνώστου,  για να μας φέρουν έναν απείρως χειρότερο τον κυρ Βασίλη και σε συνεργασία με  ανθρώπους που δεν θα τους ήξερε κανείς εάν δεν είχαν την τύχη να γνωρίσουν τον Γιάννη Αναγνώστου και να τους φέρει σε θέσεις ευθύνης , κάτι που σίγουρα θα ήταν καλύτερο για αυτήν και κυρίως για εμάς! 

Το γεγονός πως δεν υπάρχει σήμερα επικεφαλής κεντροδεξιάς παράταξης να ενοχληθεί από την παρουσία των "Σπαρτιατών" και την κατάθεση στεφάνου σε εκδήλωση του δήμου μας και να την καταδικάσει με δελτίο τύπου της παράταξής του,  δείχνει την πολιτική τους  ένδεια μετά την αποχώρηση του κ. Γιάννη  Αναγνώστου από τα κοινά της πόλης , όσων απέμειναν να μας θυμίζουν πόσο λίγοι είναι! 

Ας την χαίρονται  και την τοπική τους κομματική  οργάνωση όσοι απέκλεισαν από το να είναι μέλη στο Δ.Σ  της όσοι θα έβγαζαν άμεσα ανακοίνωση για την προσβολή αυτή , και ας περιμένουν στις συγκεντρώσεις που θα διοργανώσουν στην πόλη μας ενόψει των Ευρωεκλογών να τους  συνδράμουν οι "Σπαρτιάτες". 

Μπορεί και να μην τους αντελήφθησαν άλλωστε είναι σε αυτές τις θέσεις μόνο και μόνο επειδή δεν αντιλαμβάνονται την μηδαμινή απήχηση που έχουν στην τοπική κοινωνία ζημιώνοντας πρωτίστως το κόμμα το οποίο δήθεν υπηρετούν δια της ΣΙΩΠΗΣ τους αφού για δράσεις και για δελτία τύπου που θα υπερασπίζονταν το κυβερνητικό έργο δεν μας έχουν συνηθίσει καιρό τώρα! 

Εμείς με αυτούς δεν θέλουμε να έχουμε ούτε καλημέρα,  αρκετά ανεχτήκαμε την ΑΠΑΘΕΙΑ τους. Δεν θα διαβάζουμε ανακοινώσεις για το ΟΝΕΙΔΟΣ ακόμα και από το ΣΥΡΙΖΑ και να περιμένουμε από τους ΒΑΣ- ΒΑΣ να δώσουν γραμμή για να συμβεί το αυτονόητο! 
 
Όπως είναι λογικό και επειδή εμείς δεν είμαστε ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,  εάν το κόμμα δεν αποφασίσει την καρατόμησή όλων των μελών του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης για την "αμέλειά" τους ( και δεν είναι η πρώτη φορά) αποχαιρετούμε και αυτούς και το κόμμα που επανάφερε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην χώρα μας,  για να καταθέτουν στεφάνια στις εθνικές επετείους οι "πατριώτες" που υποστηρίζουν όσους χάρισαν την μισή Κύπρο στους Τούρκους,  με τον μεγαλοϊδεατισμό τους! 

Ψευτοτσαμπουκάδες ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ που τους πέταξαν οι Τούρκοι στη θάλασσα , και προσπαθούν να φορτώσουν την ευθύνη στους συμμάχους μας,  αντί να τους ευγνωμονούν εσαεί που δεν άφησαν τους εχθρούς μας να μας πάρουν και άλλα εδάφη! 

Δηλαδή τι δεν κατάλαβαν πως εν έτει 2024 δεν γίνεται ανεκτό το να το παίζουν πατριώτες οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ; Τι δεν κατάλαβαν πως ο "εκλεκτός" τους δήμαρχος μέσα σε τρεις μήνες μας έχει γυρίζει χρόνια πίσω; 

Αυτά προς το παρόν,  αρκετά ΣΙΩΠΗΛΟΙ μείναμε όταν τόλμησαν να επαναφέρουν  τον υβριστή του πρώην δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αναγνώστου,  σε θέση Αντιπροέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 

Τον τοποθέτησαν εκεί χωρίς καν να κάνουν σχετική ψηφοφορία , όσοι πριν μερικά χρόνια τον κατηγορούσαν για τα χίλια μύρια , αλλά προκειμένου να κρατήσουν τίτλους που δεν θα τους βοηθήσουν στην πολιτική τους ανέλιξη,  αυτοί είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν και με τον "διάβολο" . Τώρα τι χρώμα θα έχει αυτός,  ουδόλως τους απασχολεί άλλωστε "διάβολος" θα είναι τι νόημα θα έχει τι χρώματος μανδύα φοράει; 

Ελπίζουμε να μας απαντήσουν το ίδιο "σκληρά" όπως και την περίοδο που είχαμε γίνει σάκος του μποξ από όσους δεν βλέπουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ της πόλης,  και όσο θα αναμένουν τα νέα Τάγματα Εφόδου να διαλύσουν ένα άλλο "ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ",  με την ΑΝΟΧΗ τους και μετά  να "πέσουν για ακόμα μια φορά από τα σύννεφα"! Ροζ ή γαλάζια ελάχιστη διαφορά έχει πλέον για εμάς αφού "Καμπόσους" έχει και το κόμμα που εμείς ψηφίσαμε ο φασισμός έχει εισχωρήσει παντού και απειλεί την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας που κάποιοι αφελείς θεωρούν χούντα επειδή δεν είχαν την ατυχία να ζουν σε κάποια από τις πολλές που υπάρχουν ακόμα στον πλανήτη μας. Γιατί την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εάν δεν τις χάσεις δεν ξέρεις να τις εκτιμάς κάτι που στο μέλλον θα πληρώσουν γενιές που θεωρούν δεδομένα όσα σήμερα απολαμβάνουμε! 

Μην ξεχάσετε και φέτος να πάτε να κλάψετε μαζί με τον κ. Στίγκα κάτω από το άγαλμα της Ηρούς Κωνσταντοπούλου , σε ένα θέατρο παραλόγου όπου θα τιμάνε οι συνεργάτες των Γερμανών την μνήμη μιας Επονίτισσας! Εκτός και έχουν ήδη συνειδητοποιήσει πως κοινός τους εχθρός είναι η Αστική μας Δημοκρατία , οπότε πάμε πάσο! 

Εμείς που καταδικάζουμε και τους δύο φασισμούς δεν έχουμε λόγους να πάμε,  άλλωστε εάν είχαν επικρατήσει οι σύντροφοι της Ηρούς , σήμερα εμείς δεν θα απολαμβάναμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που μας παρέχει η Αστική μας Δημοκρατία,  να ασκούμε κριτική σε κάθε μορφής Εξουσία! 

Μια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ( ασυδοσία θα την πουν οι οπαδοί φασισμών) που απολαμβάνουμε εμείς περισσότερο έχοντας ηλεκτρονική διεύθυνση που λήγει σε com και είναι και ο μόνος λόγος για τον οποίο δικαιολογούμε όσους δεν τολμούν να γράψουν όσα εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε. 

ΥΓ: Μετά το χαστούκι σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές για τα τοπικά κεντροδεξιά στελέχη της πόλης , που βέβαια δεν στοίχησε στο κόμμα της ΝΔ,  η μόνη λύση για να μας πάρουν στα σοβαρά εκεί στην Πειραιώς που με  την δική μας ψήφο έχουν θέση ευθύνης,  είναι να μην τους την δώσουμε ακόμα και εάν βλέπουμε πως την αξίζουν εάν κοιτάξεις ποιοι μας την ζητάνε για να τους αντικαταστήσουν! Εάν θα το κάνουμε αυτό θα γίνει ΔΗΜΟΣΙΑ,  εμείς δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε , και φυσικά όπως έχουμε ξαναγράψει προσωπικά για εμάς η καταστροφική για την χώρα πενταετία διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εμάς ως φυσικά πρόσωπα δεν μας πήγε πίσω,  απεναντίας είμαστε από τους λιγοστούς ίσως,  που περάσαμε καλύτερα! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: