ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....

  • Φυσικά και ο κος Βενετσανόπουλος ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ για την Green Team που του κληρονόμησε ο κος Κόκλας , για το μόνο που θα κριθεί είναι για το γεγονός πως δεν παραδέχεται πως με αυτούς δεν μπορεί να διατηρηθεί ή τουλάχιστον να είναι περιποιημένο το πράσινο της πόλης μας! Και βέβαια η πολιτική ευθύνη για να δοθούν εργολαβίες σε ιδιώτες ώστε το πράγμα να αλλάξει δεν βαρύνει τον ίδιο αλλά έναν δήμαρχο που λεκτικά ισχυρίζεται  πως θα συνεργαστεί και με ιδιώτες όπως όλοι οι πολιτισμένοι δήμοι της Αττικής αλλά έως σήμερα εάν δείτε και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ έχουν δοθεί "ψίχουλα"  που δεν επαρκούν για να πάει πραγματικά μπροστά αυτή η πόλη! Τα χρήματα τα δίνει σε επισκευές δομών παντελώς άχρηστες για τους πολλούς και ευελπιστεί στην στήριξη του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκου Χαρδαλιά για να κάνει έστω μισό έργο για την πόλη μας! 
  • Κάτι διαβάσαμε για αθώωση του πρώην δήμαρχου Βασίλη Βαλασόπουλου στα τοπικά ΜΜΕ αλλά φυσικά και δεν θα κάνουμε είδηση κάτι που βολεύει αυτόν που έσυρε στα δικαστήρια την διοίκηση Αναγνώστου για αδικήματα που αποδείχτηκαν απλώς ΛΑΣΠΗ! Εάν η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε τότε ένα ακόμα ατόπημα γιατί να μην έχει κάνει και στην δική του περίπτωση όπου το βιβλίο επισκεπτών "χάθηκε" ή εξαφανίστηκε από πονηρούς που νόμιζαν πως πάνω στη ΛΑΣΠΗ θα έχτιζαν πολιτικές καριέρες; Το 2028 θα πάνε και οι υπόλοιποι στα σπίτια τους αφού τελικά πήγαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να γεμίσουν τις δικές τους τσέπες και να αδειάσουν τις δικές μας! Σε κανέναν εθνοτοπικό πρόεδροι θα καταλήξουν ή επικεφαλής σε καμία συλλογικότητα "αλληλεγγύης" αφού για θέσεις ευθύνης δεν έκαναν! Ακόμα και τα νέα παιδιά της ομάδας Ψυρρόπουλου αποδεικνύουν περισσότερη αποτελεσματικότητα από τους "αλληλέγγυους" του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Το κακό με όλα αυτά τα νέα παιδιά είναι πως το "φάντασμα" της Βαλασοκρατίας θα τα οδηγήσει στις κάλπες του 2028 εκτός δημοτικού συμβουλίου ακόμα και εάν χρειαστεί οι πολλοί να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στον Χατζηδάκη ή ακόμα και στον Μπουγά! Γιατί κεντροδεξιά χωρίς Αναγνώστου επικεφαλής παράταξης στην πόλη μας,  απλώς δεν υπάρχει. 

  • Οδεύουν προς την παράταξη Ψυρρόπουλου ικανά κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας,  κάτι που εάν συμβεί θα "απαλλάξει" και εμάς από την "υποχρέωση" να διατηρούμε κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ σε αυτή την πόλη. Τελευταία δική μας μάχη οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για ανάδειξη ΔΗΜ ΤΟ.  Εάν παραμείνει η ίδια κάστα ανθρώπων στην τοπική μας , εμείς τελειώσαμε! Να παραμείνουμε για να υπερασπίζουμε Οννεδίτες που κατέρχονται στις δημοτικές κάλπες δίπλα σε σοσιαλιστές και κομμουνιστές εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να το πράξουμε , άλλωστε ζώντας τις εποχές όπου η νεολαία μας είχε έντονη αντικομουνιστική δράση δεν θεωρούμε λογικό και ηθικό για εμάς να στείλουμε ακόμα μερικούς άχρηστους δημοτικούς συμβούλους στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο! Άρα μαζί σας έως τον Οκτώβριο και εάν η πλειοψηφία όσων Νεοδημοκρατών που θα  πάνε να ψηφίσουν για τα νέα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης επιμείνουν πως άτομα χωρίς ΦΩΝΗ δύναται να εκπροσωπήσουν την κεντροδεξιά της πόλης , τους αφήνουμε στην τύχη τους! 


  • Δεν έχουμε δει ακόμα το υλικό που μας έχει στείλει ήδη ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος για σήμερα αλλά πρέπει να ευχαριστήσουμε και από εδώ τον Πλαστικό χειρουργό κ. Άρη Νταμάγκα   την κα Αθανασία Δημουλιά νοσηλεύτρια -ανθυπασπιστή του ΓΝΑ για την φροντίδα που έδειξαν  για τον πατέρα του Παναγιώτη Πάσχου (κ. Αθανάσιο Πάσχο) που πριν μερικές μέρες υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση και όλα πάνε καλά με την υγεία του.  Ο κος Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και πρόκειται για έναν εξαίρετο επιστήμονα και κυρίως άνθρωπο.  

Ο συνεργάτης μας με την νοσηλεύτρια κα Αθανασία Δημουλιά 




  • Σας ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για τις καθημερινές σας επισκέψεις στο ιστολόγιο μας και κυρίως όσους μας βοηθούν για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: