ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όλος ο Άλιμος μία μεγάλη παρέα γιόρτασε τα Κούλουμα στο Λόφο Πανί (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Όλος ο Άλιμος μία μεγάλη παρέα γιόρτασε τα Κούλουμα στο Λόφο Πανί (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)


Το πρώτο σε επισκεψιμότητα site των Νοτίων Προαστίων Notia.gr έκανε ένα καταπληκτικό ρεπορτάζ στο λόφο Πανί για τον χθεσινό εορτασμό των Κούλουμων στο δήμο Αλίμου. 

Συνομιλώντας μαζί τους μάθαμε μια σειρά από εκπλήξεις που ετοιμάζουν στους αναγνώστες τους ενόψει Ευρωεκλογών και κατανοήσαμε  για ακόμη μια φορά για ποιο λόγο παραμένουν ΠΡΩΤΟΙ με χιλιάδες καθημερινές επισκέψεις. Τα τελευταία χρόνια έχοντας κερδίσει την ΚΟΡΥΦΗ από όλα τα site που δραστηριοποιούνται στα Νότια Προάστια. Έχοντας σταθερά πάνω από 200.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα! 

Το παρακάτω ρεπορτάζ τους από όσα συνέβησαν χθες στο Λόφο Πανί είναι το δεύτερο που εμείς δημοσιεύουμε για την πιο πετυχημένη εκδήλωση που συνέβη σε όμορους δήμους μας την Καθαρά Δευτέρα. 

Για άλλη μια χρονιά ο Άλιμος καλωσόρισε τη Σαρακοστή στον Λόφο Πανί με μουσική, χορό, δωρεάν εδέσματα και, φυσικά, το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού.


Από τις 11:00 το πρωί, της Καθαράς Δευτέρας, ο Δήμος μοίρασε δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα και χαρταετούς για όλα τα παιδάκια και η παραδοσιακή ορχήστρα “Τασούλα Θοδωρή”, “πλημμύρισε” με ρυθμό και εορταστική διάθεση τον λόφο σε ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: