ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν πείθει ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος για τις αγαθές του προθέσεις στα θέματα εθελοντισμού στήνει νέα "μαγαζάκια" που θα πληρώσουμε όλοι μας πολύ ακριβά!

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Δεν πείθει ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος για τις αγαθές του προθέσεις στα θέματα εθελοντισμού στήνει νέα "μαγαζάκια" που θα πληρώσουμε όλοι μας πολύ ακριβά!

Εάν ανατρέξει κανείς στην "κοινωνική αλληλεγγύη" της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" την 9ετία που άσκησε διοίκηση μέσα από  βιντεάκια μάλιστα που ανέβαζαν οι ίδιοι στο youtube θα διαπιστώσει τι "εθελοντισμό" πάνε να στήσουν και πάλι στην πόλη μας. 




Και βέβαια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης όπως και επί διοίκησης Χατζηδάκη είναι  ο κος Γιάννης  Πούλος που προκειμένου να φέρει δύο μπρόκολα στο κοινωνικό μας παντοπωλείο δεν έχει θέμα να συνυπάρχει με τον παρακάτω "κύριο" της φωτογραφίας,  με το επιχείρημα πως είναι αιρετός και εκλεγμένος στο σωματείο του! Σε λίγες μέρες που δεν θα είναι  θα σας ανακοινώσουν όλα τα "συστημικά" κατά τους "ψεκασμένους" της πόλης μας ΜΜΕ  και δεν θα έχουμε εμείς την αποκλειστικότητα! Και ο Χίτλερ με εκλογές βγήκε κε Πούλο στη Γερμανία και υπήρχαν πολλοί σαν και εσάς που είδαν με ελαφρότητα την άνοδό του! Επειδή το θέμα ήταν γνωστό στους συνδημότες μας πριν τις δημοτικές εκλογές -μάλιστα και ο κος Χατζηδάκης που τον έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τους "Σπαρτιάτες" -είχε φωτογραφηθεί με τον  Χρήστο Μουλά για να μας πείσει πως άλλαξε θα πρέπει να κινητοποιήσει μαζί με τις άλλες δύο αριστερές παρατάξεις τους δημότες της πόλης μας σε εκδήλωση διαμαρτυρίας. Αυτό το 50% περίπου που παραμένει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας για το άλλο εμείς δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως θαυμάζει ΦΑΣΙΣΤΕΣ και κάποια στιγμή θα τους δώσει και καρέκλες ευθύνης όχι πως και σήμερα δεν έχει δώσε σε όσους το κρύβουν!  Για τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις (το 16% συνολικά δηλαδή και πολύ είναι ελπίζουμε το 2028 να πάνε χειρότερα! ) και την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης δεν έχουμε καμία ελπίδα πως έχουν την διάθεση να αντιδράσουν στην πρόκληση,  άλλωστε μαθήματα δεν πήραν  σε θέματα δημοκρατικότητας και  υπολείπονται από τον μοναδικό κεντροδεξιό δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιάννη Αναγνώστου. Παρασκευάδες Μηλούληδες, Αγαδάκοι και λοιποί  τι διαφορετικό έχουν πρεσβεύσει δημόσια;  Ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου μας είχε ενημερώσει εγκαίρως και προεκλογικά για το τι πρόκειται να συμβεί εάν η πόλη μας ξαναγυρνούσε πίσω,  αλλά ατυχώς για ακόμα μια φορά δεν τον ακούσαμε , προτρέποντας σας ,  σε ΑΠΟΧΗ στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών! Η σωστή στάση θα ήταν να σας προτρέψουμε να μην αλλάξετε έναν μέτριο δήμαρχο επειδή είχε έρθει κοντά στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ με έναν πολύ χειρότερο που θα τον έχετε για πέντε έτη σίγουρα και το πιο πιθανό αφού η "δημοκρατική" σας ευαισθησία ως πλειοψηφία είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ για 10 χρόνια! 


Εξέθεσε ο Γιάννης Πούλος την διοίκηση- Την μία φέρνει τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον Χρυσαυγίτη Μουλά την άλλη αφήνει τις "Αμαζόνες" να ασκούν "κοινωνική πολιτική"


Και βέβαια αγκαλιά με τον ακροδεξιό και η κα Άννα Καραμανλή που θα πάρει υπουργείο μόνο εάν αναστηθεί ο Στυλιανός Παττακός ή ο Μητσοτάκης μετά το αποτυχημένο πείραμα να βάλει ομοϊδεάτες της στην κυβέρνηση φροντίσει να μας κάνει να αηδιάσουμε τόσο που να δούμε με συμπάθεια ακόμα και τον Δημήτρη Κουτσούμπα!  Βέβαια η εμμονή του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να μην διαγράφει τέτοιους βουλευτές ίσως τον οδηγήσει το 2027 στα έδρανα της αντιπολίτευσης, εάν δεν την "κάνει" για κάποια θέση στην Ευρώπη!  Ένας πρωθυπουργός που την πάτησε με τον κ.  Καμπόσο στο Άργος θα έπρεπε λογικά να είναι πιο προσεκτικός και να κόβει το βήχα σε ακροδεξιούς βουλευτές που σε ορισμένους έδωσε για πρώτη φορά υπουργεία από τα οποία πρέπει να αποχωρήσουν πριν τις κάλπες των Ευρωεκλογών αλλιώς δεν θα του φταίει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το στραπάτσο ,  αλλά οι επιλογές του! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: