ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... (update)

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... (update)



  • Δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης χθες με 35 δημοτικούς συμβούλους να αποθεώνουν τον "εθελοντισμό" με χορηγό το Ελληνικό Δημόσιο και αφελείς ιδιώτες που χρηματοδοτούν δράσεις για να διαφημίζουν τις επιχειρήσεις τους παίζοντας τους "αλληλέγγυους"! Καμία αναφορά για το ΚΟΣΤΟΣ αυτού του εθελοντισμού που δρα με χρήματα του Ελληνικού κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έτσι σε κάθε ανείπωτη Εθνική τραγωδία όπως το Μάτι θα παρακολουθούμε απαθείς περιουσίες να καίγονται και την Πυροσβεστική Υπηρεσία να έχει το νου της μην καεί κανένας εθελοντής αντί να σβήνει την φωτιά! Οι περισσότερες εθελοντικές ομάδες σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχουν στην πατρίδα μας αφού η ΔΙΑΦΘΟΡΑ είναι στο dna της "ανώτερης" Φυλής! 
  • Τελικά ένοχος ο Μίχος για βιασμό  και έτσι  τα τοξικά κείμενα των αριστερών  για συγκάλυψη,  για ακόμη μια φορά πήγαν στον κουβά! 

  • "Στο ρέμα της Πικροδάφνης το χορτάρι έχει φτάσει τα δύο μέτρα"  τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος κος Παναγιώτης Καρανδρέας "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  απευθυνόμενος στον Αντιδήμαρχο Πρασίνου ενώ και τα υπόλοιπα θέματα που έθεσε για την κατάσταση του πεζοδρομίου επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου , όπως και τα συχνά τροχαία στη συμβολή της προαναφερόμενης οδού με την Εργατών Τύπου είχαν τεθεί και στην προηγούμενη διοίκηση χωρίς να πράξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! 


  • Ο κος Ψυρρόπουλος ξέχασε πως είναι επικεφαλής  της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που είχε το 2014 υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της  τον κ. Βασίλη Στίγκα. Είναι η  ίδια παράταξη που  το 2012 ως διοίκηση  έκανε ειδικό δημοτικό συμβούλιο για να τιμήσει ένα ΔΟΤΟ δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ,  και που σε αυτές τις εκλογές απέσυρε μετά από δικό μας ρεπορτάζ την κα Κουσουνή που ο ίδιος είχε επιλέξει στο ψηφοδέλτιο του! Όμως 35 δημοτικοί σύμβουλοι δεν είχαν τίποτα να του προσάψουν για όλα αυτά ! Η απόφαση της διοίκησης να επιτρέψει σε Στίγκες να καταθέσουν στεφάνι σε εκδήλωση για την 25η Μαρτίου του δήμου μας έγινε δελτίο τύπου ΜΟΝΟ από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης (από τους κόκκινους φασίστες για εμάς ) άρα το πρόβλημα της πόλης είναι περισσότερο έντονο από όσο εμείς εδώ και καιρό έχουμε εντοπίσει! Τελικά ανακοίνωση για το απαράδεκτο περιστατικό έβγαλε και ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης την οποία δεν είχαμε δει και με την οποία συμφωνούμε σε μεγάλο βαθμό. Η απερχόμενη διοίκηση είχε δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία κατά του ΜΑΥΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ παρόλο που και αυτή όπως και όλες οι προηγούμενες διοικήσεις είχαν και έχουν αγκαλιάσει τον ΚΟΚΚΙΝΟ! Τουλάχιστον ύψωσαν το ανάστημά τους στον ΜΑΥΡΟ εάν και αυτό εμάς λίγο μας ικανοποιεί όσο υπάρχει ΚΟΚΚΙΝΟΣ θα φουντώνει και ο μαύρος ! 

  • Κάκιστος ο νέος γενικός γραμματέας του δήμου Ηλιούπολης κος Γιώργος Ζαχιώτης ,  όσο περισσότερο μιλάει στα δημοτικά συμβούλια τόσο το καλύτερο για την αντιπολίτευση!  Δεν θα μπορούσε να κάνει χειρότερη επιλογή η νέα διοίκηση του δήμου μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: