ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιατί να παρακολουθήσει κανείς δημοτικά συμβούλια που δεν δίνουν λύσεις στα προβλήματά μας ; - Αφού όλοι συμφωνούν στη διατήρηση της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ υπεύθυνης για την κατάντια μας τι μέλλον για την πόλη μας υπάρχει;

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Γιατί να παρακολουθήσει κανείς δημοτικά συμβούλια που δεν δίνουν λύσεις στα προβλήματά μας ; - Αφού όλοι συμφωνούν στη διατήρηση της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ υπεύθυνης για την κατάντια μας τι μέλλον για την πόλη μας υπάρχει;


Με καθυστέρηση ξεκίνησε το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο , δες χθεσινή μας ανάρτηση με τον συνεργάτη μας Παναγιώτη Πάσχο να καταγράφει 10 λεπτά πριν την έναρξή του τα άδεια καθίσματα. Όσοι  το παρακολούθησαν (ελάχιστοι εάν δει κανείς τις προβολές του στο κανάλι του δήμου στο youtube)  διαπίστωσαν πως η συντριπτική του πλειοψηφία των μελών του  πιστεύει λανθασμένα πως :" ο λαός θα σώσει τον λαό!" συζητώντας θέματα που κανέναν δεν απασχολούν!

"Εθελοντισμοί" , αλληλεγγύη του μεροκάματου και ψηφίσματα προϋπολογισμών σωματείων και συλλογικοτήτων με σήμα το μαχαιροπήρουνο σε μια κοινωνία που πλέον έχει αντιληφθεί πως ο "Άλλος άνθρωπος" δεν είναι ο ιδεαλιστής επαναστάτης αλλά ένας κανονικός αστός με τα πάθη του , τα "φρουτάκια" του και μερικές μερίδες φαγητό σε πεινασμένους για να δικαιολογεί την δική του ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ! 

Το δάσος μας δεν το έσωσαν οι εθελοντές της ΕΟΔΠΗ ( και δεν θα μπορούσαν άλλωστε)  και δεν θα το σώσουν και στο μέλλον , τα σκουπίδια και τα ογκώδη κάνουν πάρτι στους δρόμους της πόλης αλλά  δεν θα τα μαζέψουν "εθελοντές" , και ο λαός παρακολουθεί άναυδος τις τιμές στα super market να παίρνουν τον ανήφορο γιατί ο λαός ( παραγωγοί, γεωργοί, κτηνοτρόφοι. μικροί και μεσαίοι) δεν θα σώσουν τον λαό αλλά θα κερδοσκοπήσουν κάθε φορά που η διεθνής συγκυρία και η ανοχή της εκάστοτε κυβέρνησης , τους το επιτρέπει! 




Πολύ σωστά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου  εν μέρει απείχε από την ψηφοφορία προϋπολογισμών  σωματείων με "φιλανθρωπική" δράση αλλά η εξαίρεση σε έναν από αυτούς(ντρεπόμαστε να γράψουμε και ποιος εξαίρεσε ψάξτε εσείς να το βρείτε)  καταδεικνύει σε όλες και όλους εμάς που τον ψηφίσαμε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές πως δεν είναι των ρήξεων και αυτό έχει στοιχίσει στον ίδιο πολλάκις φορές στο παρελθόν! 

Γιατί το μήνυμα που πέρασε χθες με την εξαίρεση δείχνει πως αγνοεί το υπερβολικά υψηλό μηνιαίο αντίτιμο που πληρώνουν οι γονείς και συγγενείς ατόμων με ειδικές ικανότητες για να τα αναλάβουν όσοι επειδή τους το επιτρέπει μια διεφθαρμένη Πολιτεία που αρνείται να αναλάβει τις δικές της ευθύνες σε "μαγαζάκια" που τάχα είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και λειτουργούν με ετήσια κρατική χρηματοδότηση ενώ παράλληλα είχαν ενταχθεί και στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και σε όσα προκύψουν στο μέλλον! Χρηματοδοτούνται δηλαδή από το ΚΡΑΤΟΣ και παράλληλα επειδή αυτό ελάχιστα ενδιαφέρεται για τα ΑμεΑ δεν βάζει πλαφόν στις μηνιαίες συνδρομές επειδή μάλλον για τους διοικούντες στην Ελλάδα ο καπιταλισμός δεν έχει κανόνες! Όμως έχει και δεν πρέπει να αποτρέπει τον ανταγωνισμό κάτι που συμβαίνει και με τις δομές αυτές έχοντας αποκλείσει από τον χώρο μεγάλες επενδύσεις από το εξωτερικό που θα δημιουργούσαν άλλες συνθήκες διαβίωσης για αυτά τα άτομα! Εάν θέλετε να δείτε τις διαφορές μας ρωτήστε γνωστούς σας που μένουν στη Μεγάλη Βρετανία ή στις ΗΠΑ και συγκρίνετε με την ελληνική πραγματικότητα! Έχουμε εξαφανίσει τα ΑμεΑ από πάρκα και πλατείες του δήμου μας και αυτό φυσικά δείχνει και την ποιότητα του πολιτισμού μας όσο και εάν θίγονται οι "πατριώτες" κάθε πολιτικής ή κομματικής απόχρωσης! 



Τι είδαμε ακόμα χθες στο δημοτικό συμβούλιο ; Τον "εργατοπατέρα" κ.  Παπαδάτο να μην κατανοεί πως δεν μπορεί να κλέψει αριστερές ψήφους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας που όσο εργάζεται στον δήμο Ηλιούπολης θα έχει τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης για βραχίονα πίεσης ώστε να μην πάει ποτέ ο δήμος μας ΜΠΡΟΣΤΑ διεκδικώντας για τους εργαζομένους προνόμια και αφαιρώντας τους ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ! 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με τα γνωστά σκάνδαλά του όσοι παραμένουν αφελείς μπορούν να τα αναζητήσουν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ή στο διαδίκτυο, αυτοί που "αγαπούν" τα ΑμεΑ κάνοντας την δυστυχία τους επάγγελμα και γενικά επειδή όπως τόνισε και ο πρωθυπουργός χθες στη Βουλή δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων εμείς αρνούμαστε να αναπαράγουμε έστω και μισό λεπτό από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο όπου περίσσευε η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της διοίκησης Ψυρρόπουλου με στελέχη χειρότερα από αυτά της απερχόμενης διοίκησης να λύσουν ακόμα και τα πιο απλά προβλήματα μιας πόλης που δεν έχει ΜΕΛΛΟΝ ή για να ακριβολογούμε αναμένει από την κεντρική πολιτική σκηνή να της καθορίσει αυτό μη διεκδικώντας ΤΙΠΟΤΑ που θα την άλλαζε επίπεδο! 

Δεν θέλουμε να φανταστούμε καν πως θα καταντήσει η πόλη σε 10 -15 χρόνια που θα ολοκληρωθεί η επένδυση του Ελληνικού γιατί για τόσο μακριά πάμε αφού το Ελληνικό Δημόσιο την ναρκοθέτησε δίνοντας την κεντρική επίβλεψη στην ελληνική εταιρία των Λάτσηδων και σίγουρα εμείς εδώ δεν πρόκειται να επευφημήσουμε τον ιδιώτη "αλληλέγγυο" που χωρίς να έχει χιλιάδες ευρώ στην τσέπη γιατί δεν είναι κανένας μεγαλοαστός στήνει "μαγαζάκια" με την ΑΝΟΧΗ ενός διεφθαρμένου κρατικού μηχανισμού που για ψηφοθηρικούς λόγους του το επιτρέπει! 



Αυτός ο λαός κ. Μπουγά σίγουρα δεν θα μας σώσει γιατί ψηφίζει με βάση το πορτοφόλι τους , ένας άλλος λαός  σε μια "κοινωνία αγγέλων" ίσως αντιληφθεί τα μισά από όσα λέτε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο , και τα οποία δεν υπηρετείται ούτε εσείς αφού εάν τα υπηρετούσατε και ήσασταν αριστερός πραγματικά,  δεν θα δίνατε την πρώτη σας συνέντευξη στην επιτομή της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ που αποτελεί για την πόλη μας η κα Γωγώ Τσακογιάννη! 



Εάν περιμένετε να σας σώσουν τέτοιοι αστοί από τον καπιταλισμό τον οποίο διαφημίζουν σε καθημερινή βάση ως υπηρέτες επιχειρήσεων που κερδοσκοπούν εις βάρος μας θα παραμένετε στα χαμηλά ποσοστά σας και με την ρητορική σας θα ανεβάζετε το άλλο άκρο τους ΜΑΥΡΟΥΣ φασίστες που πλέον θα έχει την δυστυχία και το δικό μας δημοτικό μας συμβούλιο να τους έχει ξεχωριστά ως παράταξη στα έδρανα του όπως σε δεκάδες άλλους δήμους με πρώτο τον δήμο Αθηναίων! 

Και το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο όπως και η χθεσινή Βουλή απέδειξαν πως ο κος Ψυρρόπουλος δεν έχει αντίπαλο και ενναλακτική όπως και ο κος Μητσοτάκης και αυτό θα αποδειχτεί προβληματικό για μια Αστική Δημοκρατία προβληματική όπου η αλαζονεία όσων κατέχουν θέσεις ευθύνης τους οδηγεί σε τραγικά λάθη! 

Όχι εγκληματικά γιατί για αυτά την ΚΥΡΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευθύνη έχει για εμάς ένας λαός που θεωρεί πως θα σωθεί ζώντας με ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και αναπαράγοντας ΜΥΘΟΥΣ!

Όποιος θέλει να χάσει τον χρόνο του για να παρακολουθήσει ποιους δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να λύσουν σε καμία περίπτωση τα προβλήματα της καθημερινότητάς του μπορεί να παρακολουθήσει το δημοτικό συμβούλιο στο youtube αφού η νυν διοίκηση αποφάσισε "δημοκρατικά" να υπάρχει αναπαραγωγή μόνο στην αμερικανική πλατφόρμα και να μην μπορούν να την παίζουν τα τοπικά site εκτός και μπουν σε μια ανώφελη διαδικασία να κατεβάσουν τέσσερις ώρες δημοτικό συμβούλιο για να κόψουν αποσπάσματα και για όσους ενημερώνονται από εμάς θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε πάντα να σας παρουσιάσουμε τις παθογένειες ενός δήμου για τις οποίες υπεύθυνη είναι η πλειοψηφία των συνδημοτών μας που στηρίζουν και ΨΗΦΙΖΟΥΝ ανθρώπους που θέλουν να κάνουν απλώς διατήρηση της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ και όχι ΡΗΞΗ με αυτή! 

Κλείνουμε και με ένα τραγούδι τραπ γιατί εμείς MONO  στη γενιά που ακούει αυτό το είδος της μουσικής ποντάρουμε για ένα καλύτερο μέλλον. Άλλωστε οι καλλιτέχνες αυτού του είδους της μουσικής άθελα ή ηθελημένα είναι οι καλύτεροι διαφημιστές της καπιταλιστικής κοινωνίας στην οποία όλες και όλοι μας ζούμε! Αφιερωμένο το παρακάτω και σε κάποιους αριστερούς της πόλης που δεν ψηφίζουν ΚΚΕ , Πλεύση Ελευθερίας , ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμα και ΠΑΣΟΚ γιατί για αυτούς ο καπιταλισμός δεν ανατρέπεται με κάλπες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: