ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Τώρα που οι πρώην μπράβοι έγιναν τοκογλύφοι αφήνουν τους ληστές να ληστεύουν τα σπίτια σας και να σας αρπάζουν τα οχήματά σας μήπως και τους αποπληρώσουν τα έντοκα δάνεια που πήραν! Το κράτος δεν παρακολουθεί απαθής την δράση του όπως θέλουν να φαντασιώνονται αλλά περιμένει την καλύτερη στιγμή για να μας απαλλάξει από τους τελευταίους των "Μοϊκανών" που είχαν ως σλόγκαν τους "παίρνουμε λίγα από τους πολλούς" όταν τις "καλές" εποχές για την πόλη μας γίνονταν ένοπλες επιθέσεις ακόμα και μέσα σε κομμωτήρια! Φανταζόμαστε πως κάποιοι ήρθαν χθες στην πόλη και έτσι δεν γνωρίζουν πόση δουλειά χρειάστηκε για να εγκαταλείψουν τελικά το εύκολο κέρδος κάποιο "ευυπόληπτοι" σημερινοί επιχειρηματίες! 

  • Δεν είμαστε της άποψης πως φταίνε οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Πρασίνου για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η πόλη στους τομείς ευθύνης τους αφού την κεντρική κατεύθυνση δίνει ο δήμαρχος που άλλα λέει στα δημοτικά συμβούλια και άλλα πράττει! Ακόμα περιμένουμε τις συνέργειες με τους ιδιώτες σε τομείς όπως η καθαριότητα και το Πράσινο με τα πάρκα παρατημένα στην τύχη τους και τα ογκώδη να συσσωρεύονται σε διάφορα σημεία της πόλης. Η ορθή διαχείριση του υπάρχοντος προσωπικού και άλλα φαιδρά που ακούγαμε πρωτίστως από την παράταξη " Η πόλη που θέλω" μέσα στα δημοτικά συμβούλια οδήγησε τον Ψυρρόπουλο στο 60% αφού τα "ικανά" κεντροδεξιά στελέχη της πόλης φρόντισαν να τον οπλίσουν προεκλογικά με ανέφικτες λύσεις σε τομείς όπως η καθαριότητα και το πράσινο. Τώρα που θα τον έχουν για 10 χρόνια δήμαρχο ας αναθεωρήσουν τις θέσεις τους στους τομείς αυτούς αφού με την βεβαιότητα πως δεν υπάρχει ΔΕΞΙΑ θέση που είναι η ιδιωτικοποίηση θα οδηγήσουν ακόμα περισσότερους ψηφοφόρους τους στην αγκαλιά της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" αφού οι "Φωτεινοί" δεν τραβάνε και ο Χατζηδάκης κάηκε ως επιλογή δημάρχου και για το μέλλον! 


  • Ωραίο το σημερινό φωτορεπορτάζ του Παναγιώτη Πάσχου που έχει και συνέχεια αύριο ( πολλές φωτογραφίες τράβηξε) για την οικτρή εικόνα σε πράσινο και καθαριότητα. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: