ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συγκεντρώθηκε το ποσό για να πραγματοποιήσει ο μικρός Παναγιώτης το χειρουργείο του!

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Συγκεντρώθηκε το ποσό για να πραγματοποιήσει ο μικρός Παναγιώτης το χειρουργείο του!



O Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Δημότες και Κατοίκους της πόλης που αγκάλιασαν και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις μία σημαντική κοινωνική ενέργεια για την συγκέντρωση ποσού για τον Μικρό Παναγιώτη από την Ηλιούπολη, ο οποίος πλέον μπορεί να πραγματοποιήσει ένα σημαντικό Χειρουργείο στην Αμερική που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής του.
Το ποσό που έπρεπε να συγκεντρωθεί ήταν 88.200 ευρώ και ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ το ποσό των 88.390 ευρώ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ χάρη στην αγάπη και στήριξη του κόσμου της Ηλιούπολης και άλλων περιοχών της Ελλάδος, καθώς η ανάδειξη του σημαντικού αυτού σκοπού ξεπέρασε τα σύνορα της πόλης.
 
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αγκάλιασαν και ανέδειξαν την προσπάθεια αυτή για την στήριξη του μικρού Παναγιώτη ήταν πολυάριθμα και η βοήθειά τους ήταν πραγματικά πολύτιμη, γιατί με αυτόν τον τρόπο γνωστοποιήθηκε η ανάγκη αυτή του μικρού Ηλιουπολίτη που έκανε την παρακάτω δήλωση, όταν με δική του προσωπική επιθυμία ανέβηκε επί σκηνής την ημέρα διενέργειας του Καρναβαλιού: "Εύχομαι να έρθει η στιγμή που κάποια στιγμή θα σας ξεπληρώσω για την αγάπη που μου δείξατε!".

Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε η ανάγκη συγκέντρωσης ποσού για τη διενέργεια του σημαντικού χειρουργείου ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ψυρρόπουλος ήρθε σε επαφή με την οικογένεια και σε άμεση συνεργασία με το σύνολο της νέας Δημοτικής Αρχής και την αρμόδια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο σε θέματα ατόμων με Αναπηρία κα Γεωργία-Χαρά Γκούβα, το Καρναβάλι Ηλιούπολης συνδέθηκε άρρηκτα με την επίτευξη ενός κοινωνικού σκοπού με νόημα.
 
Ο Δήμος Ηλιούπολης θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της Υγείας του μικρού Παναγιώτη και όπως δήλωσε και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Δήμος Ηλιούπολης ήταν, είναι και θα είναι δίπλα του.
 
Ο Δήμος Ηλιούπολης και το σύνολο της Δημοτικής Αρχής εύχονται στο Μικρό Παναγιώτη καλή δύναμη στο επόμενο βήμα που θα κάνει στη ζωή του και να πάνε όλα κατ' ευχήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: