Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Σε απόγνωση ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος οι "επαναστάτες" του ΣΕΔΗ δεν κατανοούν πως πρέπει να αλλάξουν γραφεία!


Η προσπάθεια του ΣΕΔΗ να αποκόψει τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο από την απευθείας επαφή του με τους εργαζόμενους του δήμου μας θέλοντας εν έτει 2024 να παίξει τον "εργατοπατέρα" τον έχει φέρει σε "απόγνωση". 

Εδώ και δύο μήνες προσπαθεί να τους αλλάξει γραφεία , και οι "επαναστάτες" αποχωρούν μαζί με την "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης"  από το δημοτικό συμβούλιο για ευφάνταστους λόγους. 

Για δεκαετίες έμαθαν να διοικούν το δήμο εξωθεσμικοί παράγοντες,  και όχι αυτοί  που επέλεξαν οι πολλοί για να διοικήσουν. 

Δεν είναι συμπεριφορά να γράφουν "στα παλιά τους υποδήματα" αποφάσεις της νυν διοίκησης που θα έχουν όφελος για τους δημότες μας,  ιδεοληπτικοί που μας κατάντησαν στα σημερινά μας χάλια. 

Δέκα φορές ειπώθηκε ΨΕΥΔΩΣ στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο πως η αστυνομία εισήλθε στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου! κάτι που ουδέποτε συνέβη , και κάποιοι φανφάρες που λένε πως έχουν στοιχεία που αποδεικνύουν πράγματα δεν σας τα παρουσιάζουν! 

Προφανέστατα και επειδή δεν τα έχουν,  απλώς σας πουλάνε φούμαρα!

Όσοι έμαθαν "δημοσιογραφία στο πόδι" ,  ας αναμένουν το επόμενο διάστημα και εν μέσω θέρους το δικό μας "χτύπημα"-  απάντηση σε όσους εδώ και 12 έτη,  προσπαθούν μάταια να μας απαξιώσουν! 

Αυτά προς το παρόν από εμάς που αποδεδειγμένα,  δεν σεβόμαστε προσωπικά δεδομένα που καλύπτουν απατεώνες! 

ΥΓ: Άλλωστε τα παραμύθια των Σταλινοφασιστών της πόλης , για εμάς δεν είχαν ποτέ ΔΡΑΚΟ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...