Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Γιάννης Αντζινάς: Η Ηλιούπολη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και δυστυχώς δεν έχει δήμαρχο!



Δυστυχώς απουσίαζα από το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο «της ντροπής», λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως παρακολουθούσα την «υποτιθέμενη» συνεδρίαση μέσω Διαδικτύου.
Απογοητευτικά απολογητική και τολμώ να πω αστεία η σημερινή ανακοίνωση της παράταξης του Δήμαρχου Ηλιούπολης σχετικά με τον απολογισμό του έργου τους… Τι, όχι; Εντάξει, όταν δεν έχεις να δείξεις έργο, γράφεις για φαντάσματα, τον καταλάβαμε. Το πρόβλημα όμως είναι σοβαρό και δεν είναι αυτό!
 
Σε διάστημα έξι μηνών κατάφερε να ευτελίσει και να διαλύσει τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου της Ηλιούπολης και ομολογώ χρειαζόταν πολύ μεγάλο ταλέντο να καταφέρει κάτι τέτοιο, τόσο σύντομα! Συμβούλια με ύφος ειρωνείας και τακτική απαξίωσης, χωρίς καμία απολύτως σοβαρότητα και σα να μην έφταναν αυτά, εμφανίζεται με αυτή την ανακοίνωση, με θράσος όπως πάντα κ μας ενημερώνει πως του κάνουν προβοκάτσια (τα φαντάσματα που προανέφερα).
 
Η Ηλιούπολη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κ δυστυχώς δεν έχει Δήμαρχο!!

Γιάννης Αντζινάς 
Δημοτικός Σύμβουλος 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ:
Επτά μήνες νέας διοίκησης και ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Γιάννης Αντζινάς ακόμα δεν έχει κατανοήσει γιατί ηττήθηκε η παράταξη με την οποία κατήλθε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023,  και θεωρεί  αφελώς πως η Ηλιούπολη δεν έχει δήμαρχο! Όμως στην πραγματικότητα η Ηλιούπολη όχι μόνο εξέλεξε δήμαρχο με το συντριπτικό 60% που δεν έχει πάρει ποτέ κανείς ουδείς υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη μας αλλά παρά την γκρίνια η διοίκηση Ψυρρόπουλου αγγίζει θέματα που οι άλλες θεωρούσαν ΤΟΤΕΜ με αποτέλεσμα η απήχηση του δημάρχου τουλάχιστον στον ιδεολογικό χώρο που κινείται το παρόν ιστολόγιο να έχει ανέβει τους έξι πρώτους μήνες της νέας διοίκησης. Όλο και περισσότεροι κεντροδεξιοί της πόλης μας πληθαίνουν τις τάξεις μιας κεντροαριστερής παράταξης ιδίως μετά την επιτυχία κεντροδεξιών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν με όσους κεντροδεξιούς συμμετείχαν σε κεντροαριστερές παρατάξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...