Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Τώρα φωνασκείτε όσο θέλετε μέσα στα δημοτικά συμβούλια ο άνθρωπος έπεσε θύμα "συκοφαντικής δυσφήμισης" !

 


Δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να σχολιάσουμε το δελτίο τύπου του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου. 

Η απόφαση που ο ίδιος κοινοποίησε ( όχι όλη για να μην δουν όσοι τον εμπιστεύθηκαν το σκεπτικό) γράφει πως κρίθηκε ΑΘΩΟΣ για ΚΛΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ( που έλαβε χώρα στην Ηλιούπολη Αττικής κατά το χρονικό διάστημα από 10/10/2019 έως 30/8/2022)

Συνεχίζει τις; γνωστές θεωρίες συνωμοσίας και προσπαθεί να υποτιμήσει την κοινή λογική. Όσα δημοσίευσε με στοιχεία το site του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη προφανέστατα και για τον κ. Στάθη  Ψυρρόπουλο  ήταν μέρος ενός "σχεδίου" στο οποίο συμμετείχαν και δημόσιοι υπάλληλοι αφού η υπηρεσία που έχει στείλει τα παρακάτω έγγραφα είναι ακόμα υπό κρατικό έλεγχο. 





 

Το δημοσίευμα φυσικά της ιστοσελίδας ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ( δες εδώ) δεν θα κατέβει γιατί δεν περιέχει οτιδήποτε συκοφαντικό για τον υποψήφιο τότε και νυν δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο. 

Αναμένουμε την ΑΘΩΩΣΗ του ΜΜΕ εάν και δεν θεωρούμε ΑΦΕΛΗ τον κ. Ψυρρόπουλο να προχωρήσει την διαδικασία . 

Τώρα επειδή εμείς εδώ δεν είμαστε "ΠΑΠΑΔΑΤΟΙ" (στον κ. Θόδωρο Παπαδάτο αναφερόμαστε)  και επειδή ο ίδιος ως μη όφειλε άνοιξε και πάλι το θέμα ας βάλει και το σκεπτικό της απόφασης , δεν είμαστε ούτε αφελείς ούτε προκατειλημμένοι κάτι που έχουμε αποδείξει τα 12 χρόνια της διαδικτυακής παρουσίας μας. 

Η δική μας συνειδητή επιλογή τα τελευταία χρόνια να δυσκολέψουμε το έργο δικολάβων ( από αυτούς που πληρώνει ο δήμος μας) να ρίξουν το ιστολόγιό μας,  προφανέστατα και έχει εξηγηθεί αναλυτικά μέσα από εδώ. 

Γιατί με εμάς άκρη δεν μπορείς να βγάλεις παρά μόνο όταν λες την ΑΛΗΘΕΙΑ.  Φυσικά δεν είμαστε από αυτούς που μπορούμε να φιμωθούμε όπως έχουμε γράψει πολλάκις φορές και στο παρελθόν,  δεύτερη περίπτωση Γκιόλια στην Ηλιούπολη  δεν θα υπάρξει! 

Εάν κάνουμε λάθος και αδικήσαμε τον κ. Ψυρρόπουλο μπορεί κάλλιστα να δημοσιεύσει το σκεπτικό της αθωωτικής απόφασης , όλα τα άλλα είναι απλώς να είχαμε να λέγαμε! 

Και κάτι τελευταίο οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης με τον "καθωσπρεπισμό" τους και ενώ είχαν υποχρέωση ΔΗΜΟΣΙΑ και όχι τα καφενεία να βγουν και να καταγγείλουν το γεγονός, αυτές απλώς  ΣΙΩΠΗΣΑΝ! 

Κάποιοι απερχόμενοι θέλησαν να το παίξουν "Ρουβίκωνας" προεκλογικά  και γέμισαν με τρικάκια την πόλη! 

Για τον λόγο αυτό θα παραμείνουν στα έδρανα της αντιπολίτευσης και τα επόμενα πέντε χρόνια,  έως δηλαδή το 2033 δήμαρχος της πόλης θα είναι ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος!  

Γιατί εντάξει καλά παιδιά οι Ηλιουπολίτες δεν ήταν,  και δεν θέλουν και να γίνουν αλλά έχουν αρχίσει και κατανοούν πως η πόλη πρέπει να αλλάξει.  Και αλλάζει προς την σωστή κατεύθυνση και όσο κάποιοι αντιδρούν τόσο θα εκτίθενται. 

Τέλος αναμένουμε από τον κ. Θοδωρή Παπαδάτο τις νομικές του γνώσεις πάνω στο θέμα , αφού τον ενδιαφέρει το "καλό" της πόλης πρέπει  λογικά να  πανηγυρίζει για την στήριξη που παρείχε προεκλογικά στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον νυν δήμαρχο . Οι "συκοφάντες"  κ. Παπαδάτο δεν βρήκαν ευήκοα ώτα , και έτσι για ακόμη μια φορά με την ΑΝΟΧΗ τοπικών ΜΜΕ που σήμερα νιώθουν αδικημένοι και "διωκόμενοι" , φτάσαμε σε ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα ήταν διαφορετικό εάν υπήρχαν περισσότερα τοπικά ΜΜΕ που να ξέρουν να ξεχωρίζουν μια κυρία από μια πουτ@να ή έναν επιχειρηματία από έναν κακοποιό του κοινού ποινικού δικαίου. Για να μην έχει και κανείς την αυταπάτη πως μπορούν εμάς να μας φοβίσουν , όσοι θα έχουν αργά ή και πολύ γρήγορα την "τύχη" του Δημήτρη Μάλαμα! 

Όλοι αυτοί δηλαδή που τρομοκρατούνται από τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ζητάνε την "προστασία" διωκτικών αρχών που τους γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες πολύ καλά. Άδικα λοιπόν τρέχουν σε αυτές δεν είναι ακόμα η "ώρα μας",  χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα έρθει! 

Αυτά από εμάς , πανηγυρίστε όσο θέλετε.  Δεν υπάρχει ουδείς που μπορεί πλέον να διεκδικήσει με σοβαρές πιθανότητες,  καρέκλες ευθύνης  που χαρίστηκαν,  από όσους  για ακόμη μια φορά θα ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...